caprice83 22.10.04, 20:38 Czy na takich forach zawsze musi się znaleźć choć jeden 'idiota' który jest złośliwy i niemiły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Calvin Klein Re: :))) IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.10.04, 11:19 oooo kogo ja widze;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lauretka Re: Calvin Klain 23.10.04, 09:10 Juz byl tu o nim caly watek i na koncu zwierze z niego wylazlo: Na poczatku staral sie byc grzeczny ale potem okazal sie bardzo niekulturalny. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=16270014&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: Calvin Klain 23.10.04, 09:36 aha:) rozumiem, czyli tak jak myślałam, zazdrosny, złośliwy gburek którego trzeba zignorować, dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Calvin Klain IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.10.04, 11:20 hah no widzisz... tak jak myślałem rozumkiem to Ty nie grzeszysz.... nawet nie potrafisz poprawnie napisać Calvin Klein... a ja myślałem że analfabetów już nie ma... a tu jednak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein do caprice83 IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.10.04, 11:23 wiesz co... mam nadzieje że kobiet Twojego pokroju jest coraz mniej... kult ciała, pustka w gowie-krótko i na temat:) (odnosnie Ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Calvin Klain IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.10.04, 11:24 aha i możecie sobie wypisywać te różne głupoty.... to i tak mnie nie rusza... ale jeśli to w jakiś sposób dowartościuje wasze osoby,to sobie piszcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakrolcia Re: Calvin Klain IP: *.crowley.pl 23.10.04, 22:56 Facet ma charakter, nie ma o co się czepiać, każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii. Gdyby wszyscy byli tacy sami świat byłby... Odpowiedz Link Zgłoś
kakrolcia Re: Calvin Klain 23.10.04, 23:39 ... i tak w ogole to chcialabym zeby mnie kiedys przelecial. Tak Calvinku, chce tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakrolcia Re: Calvin Klain IP: *.crowley.pl 24.10.04, 13:09 hahaha, bardzo śmieszne, napisz od siebie a nie podszywasz się pod kogoś innego. Masz jakiś problem, nie podoba Ci się, że ktoś nie zgadza się z Twoim zdaniem, napisz otwarcie, a nie w ten sposób tzn pogając moje pseudo. Pozdrowinka Odpowiedz Link Zgłoś
kakrolcia Re: Calvin Klain 24.10.04, 17:10 O, to byl taki dowcip. Oczywiscie, ze nie chce z nim isc do lozka. Tylko wydawalo mi sie nieprawdopodobne, ze ktos moze tego faceta lubic. Chyba, ze robisz to z litosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakrolcia Re: Calvin Klain IP: *.crowley.pl 24.10.04, 18:08 Nie bardzo udaje Ci się to podszywanie, zobacz na podpisy i pomyśl chwilke, i na tym będzie koniec moich utarczek z kimś kto boi się podpisać. Życzę powodzenia i odwagi, teraz masz pewnie satysfakcje, że pisze do Ciebie, to był Twój cel- kogoś zdenerwować ale średnio Ci się to udało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Calvin Klain IP: *.magma / *.magma-net.pl 24.10.04, 13:18 hmmm i co ja moge o Tobie pomyśleć????chyba nic dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Calvin Klain IP: *.magma / *.magma-net.pl 24.10.04, 13:16 oj dziękuje za poparcie:) Pozdrawiam a swoją drogą to caprice83 chciałaby aby wszyscy ją podziwiali i chwalili... Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: Calvin Klain 24.10.04, 15:30 krytykować potrafi każdy debil, to co ty robisz to jest zwykła zazdrość i czepianie się, nie potrafisz nawet powiedzieć co ci się nie podoba w danej wypowiedzie tylko jak zdarta płyta powtarzasz wciąż to samo. jak chce coś krytykować to rób to konstruktywnie. na tym kończę dyskusję z tobą, zamierzam cię zignorować bo szkoda mi czasu na bezsensowną polemike z idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 24.10.04, 18:38 alez te kobiety sie uparly na Ciebie ;) tylko nie zdradzaj im co masz jeszcze do zaoferowania,bo zrobisz konkurencje macho-crossowi ;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
serta ... 24.10.04, 19:43 PS:Calvin,jak sie pojawisz,to napisz do mnie na maila,mam pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: ... IP: *.magma / *.magma-net.pl 24.10.04, 20:20 a jestem jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Calvin Klain IP: *.magma / *.magma-net.pl 24.10.04, 20:23 hmmm ja Cie tak nie obraziłem, ale jak zaczęłaś to Ok.... Idiotką to jesteś chyba Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: ... IP: *.magma / *.magma-net.pl 24.10.04, 21:07 oczywiscie ze do caprice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwka Re: Calvin Klain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 13:46 Heh..dla mnie to wszyscy tutaj są jacyś niepoważni. Atakują, obrażają się, biorą do siebie to co ktoś napisze a nawet nie wiedzą kim dana osoba jest. Czyli wygląda na to, że jak ktoś kogoś 'czymś' obrzuci to ma rację skoro się tak zaraz 'atakowana' osoba jeży. Zero rozumu, dystnasu i w ogóle. Forum jest zbyt poważnie traktowane. Dla mnie to rozrywka. Przednio można się co z niektórych osób uśmiać. A gdyby nie tacy jak Calvin to można by było conajmniej poziewać..hehe Życzę dystansu i rozumu Najbardziej lubię posty Losia i kopov'a :D(mam nadzieję, że nie przekręciłam :) ) Odpowiedz Link Zgłoś