Dodaj do ulubionych

Calvin Klain

22.10.04, 20:38
Czy na takich forach zawsze musi się znaleźć choć jeden 'idiota' który jest
złośliwy i niemiły?
Obserwuj wątek
    • serta :))) 22.10.04, 21:25
      mowisz o Calvinie? ;) przeeesadzasz ;) pozdrawiam!
      • Gość: Calvin Klein Re: :))) IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.10.04, 11:19
        oooo kogo ja widze;)
        pozdrawiam
    • lauretka Re: Calvin Klain 23.10.04, 09:10
      Juz byl tu o nim caly watek i na koncu zwierze z niego wylazlo: Na poczatku staral sie byc grzeczny ale potem okazal sie bardzo niekulturalny.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=16270014&v=2&s=0
      • caprice83 Re: Calvin Klain 23.10.04, 09:36
        aha:)
        rozumiem, czyli tak jak myślałam, zazdrosny, złośliwy gburek którego trzeba
        zignorować,
        dzieki:)
    • Gość: Calvin Klein Re: Calvin Klain IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.10.04, 11:20
      hah no widzisz... tak jak myślałem rozumkiem to Ty nie grzeszysz.... nawet
      nie potrafisz poprawnie napisać Calvin Klein... a ja myślałem że analfabetów
      już nie ma... a tu jednak:)
    • Gość: Calvin Klein do caprice83 IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.10.04, 11:23
      wiesz co... mam nadzieje że kobiet Twojego pokroju jest coraz mniej... kult
      ciała, pustka w gowie-krótko i na temat:) (odnosnie Ciebie)
    • Gość: Calvin Klein Re: Calvin Klain IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.10.04, 11:24
      aha i możecie sobie wypisywać te różne głupoty.... to i tak mnie nie
      rusza... ale jeśli to w jakiś sposób dowartościuje wasze osoby,to sobie
      piszcie:)
      • Gość: kakrolcia Re: Calvin Klain IP: *.crowley.pl 23.10.04, 22:56
        Facet ma charakter, nie ma o co się czepiać, każdy ma prawo do wyrażania swoich
        opinii. Gdyby wszyscy byli tacy sami świat byłby...
        • kakrolcia Re: Calvin Klain 23.10.04, 23:39
          ... i tak w ogole to chcialabym zeby mnie kiedys przelecial. Tak Calvinku, chce tego.
          • Gość: kakrolcia Re: Calvin Klain IP: *.crowley.pl 24.10.04, 13:09
            hahaha, bardzo śmieszne, napisz od siebie a nie podszywasz się pod kogoś
            innego. Masz jakiś problem, nie podoba Ci się, że ktoś nie zgadza się z Twoim
            zdaniem, napisz otwarcie, a nie w ten sposób tzn pogając moje pseudo.
            Pozdrowinka
            • kakrolcia Re: Calvin Klain 24.10.04, 17:10
              O, to byl taki dowcip. Oczywiscie, ze nie chce z nim isc do lozka. Tylko wydawalo mi sie nieprawdopodobne, ze ktos moze tego faceta lubic. Chyba, ze robisz to z litosci.
              • Gość: kakrolcia Re: Calvin Klain IP: *.crowley.pl 24.10.04, 18:08
                Nie bardzo udaje Ci się to podszywanie, zobacz na podpisy i pomyśl chwilke, i
                na tym będzie koniec moich utarczek z kimś kto boi się podpisać. Życzę
                powodzenia i odwagi, teraz masz pewnie satysfakcje, że pisze do Ciebie, to był
                Twój cel- kogoś zdenerwować ale średnio Ci się to udało
              • serta :) 24.10.04, 18:41
                ja go lubie
          • Gość: Calvin Klein Re: Calvin Klain IP: *.magma / *.magma-net.pl 24.10.04, 13:18
            hmmm i co ja moge o Tobie pomyśleć????chyba nic dobrego...
        • Gość: Calvin Klein Re: Calvin Klain IP: *.magma / *.magma-net.pl 24.10.04, 13:16
          oj dziękuje za poparcie:) Pozdrawiam a swoją drogą to caprice83 chciałaby
          aby wszyscy ją podziwiali i chwalili...
          • caprice83 Re: Calvin Klain 24.10.04, 15:30
            krytykować potrafi każdy debil, to co ty robisz to jest zwykła zazdrość i
            czepianie się, nie potrafisz nawet powiedzieć co ci się nie podoba w danej
            wypowiedzie tylko jak zdarta płyta powtarzasz wciąż to samo.

jak chce coś krytykować to rób to konstruktywnie.

na tym kończę dyskusję z tobą, zamierzam cię zignorować bo szkoda mi czasu na
            bezsensowną polemike z idiotą.
            • serta :) 24.10.04, 18:38
              alez te kobiety sie uparly na Ciebie ;)
              tylko nie zdradzaj im co masz jeszcze do zaoferowania,bo zrobisz konkurencje
              macho-crossowi ;)
              pozdrawiam!
              • serta ... 24.10.04, 19:43
                PS:Calvin,jak sie pojawisz,to napisz do mnie na maila,mam pytanie
                • Gość: Calvin Klein Re: ... IP: *.magma / *.magma-net.pl 24.10.04, 20:20
                  a jestem jestem
                  • serta :) 24.10.04, 20:21
                    no to czekam :)
            • Gość: Calvin Klein Re: Calvin Klain IP: *.magma / *.magma-net.pl 24.10.04, 20:23
              hmmm ja Cie tak nie obraziłem, ale jak zaczęłaś to Ok.... Idiotką to jesteś
              chyba Ty...
              • serta ... 24.10.04, 20:25
                rozumiem,ze to do caprice bylo?
                • Gość: Calvin Klein Re: ... IP: *.magma / *.magma-net.pl 24.10.04, 21:07
                  oczywiscie ze do caprice
    • Gość: Piwka Re: Calvin Klain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 13:46
      Heh..dla mnie to wszyscy tutaj są jacyś niepoważni. Atakują, obrażają się,
      biorą do siebie to co ktoś napisze a nawet nie wiedzą kim dana osoba jest.
      Czyli wygląda na to, że jak ktoś kogoś 'czymś' obrzuci to ma rację skoro się
      tak zaraz 'atakowana' osoba jeży. Zero rozumu, dystnasu i w ogóle. Forum jest
      zbyt poważnie traktowane. Dla mnie to rozrywka. Przednio można się co z
      niektórych osób uśmiać. A gdyby nie tacy jak Calvin to można by było conajmniej
      poziewać..hehe
      Życzę dystansu i rozumu

Najbardziej lubię posty Losia i kopov'a :D(mam nadzieję, że nie
      przekręciłam :) )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka