Dodaj do ulubionych

DO DOŚWIADCZONYCH KOBIET I MĘŻCZYZN

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:41
Mam pytanie ostatnio gdy kochałam się z chłopakiem to w pewnych momentach gdy
głębiej we mnie wchodził odczuwałam delikatny ból.Zaznaczam że tylko gdy
mocniej napierał. Czy wiecie może czym to było spowodowane.
Obserwuj wątek
    • Gość: /// Re: DO DOŚWIADCZONYCH KOBIET I MĘŻCZYZN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:52
      Prawdopodobnie charakterystycznym dla danej fazy cyklu ułożeniem macicy. Tak
      się zdarza. Możesz mieć również podziębione jajniki. Warto to poobserwować albo
      przy okazji wybrać się do lekarza.
      • Gość: XXX Re: DO DOŚWIADCZONYCH KOBIET I MĘŻCZYZN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:11
        Podziębione jajniki wykluczam bo wówczas odczuwałabym bóle przy innych
        czynnościach.A o tym ułożeniu pochwy nie pomyślałam a rzeczywiście to może byc
        przyczyną.Pozdrawiam
    • Gość: lili Re: DO DOŚWIADCZONYCH KOBIET I MĘŻCZYZN IP: *.bg.pwr.wroc.pl 26.10.04, 19:15
      Absolutnie normalne!!! Mam to samo, gdy kocham się z moim chłopakiem w różnych
      pozycjach typu: ja leże na plecach, on np. klęczy przy łóżku a moje nogi są na
      jego ramionach...uhhhhboli nawet czasem bardzo wtedy wchodzi we mnie płytko..
      ale mój ginekolog niczego złęgo nie stwierdził.
      Każda kobieta jest tam w środku inna a i każdy facet ma inną wielkość swojego:)
      ps. pozostaje ci cieszyć się, że Twój chłopak nie ma kompleksów...:)pozdrawiam
    • Gość: katia Re: DO DOŚWIADCZONYCH KOBIET I MĘŻCZYZN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:29
      dlatego Cie boli, bo penis uderza w tylne sklepienie pochwy i chyba tam juz
      jelita sie zaczynaja i dlatego boli. mnie tez boli w pewnych pozycjach, ale
      wiem, ze na dluzsza mete moze byc to niebezpieczne, wiec unikam tych pozycji.
      • kasietchka Re: DO DOŚWIADCZONYCH KOBIET I MĘŻCZYZN 26.10.04, 21:55
        Ej, jakie jelita?! :))) Nie martw się, wszystko jest w porządku. Poprostu penis
        twojego faceta uderza o szyjkę macicy i to powoduje ból. Macica jest bardzo
        czuła na dotyk. niektóre dziewczyny to boli, a dla niektórych jest to
        przyjemne. Jednak może to prowadzić do nadżerek, więc czasami warto to
        ograniczyć :) (Przecież badanie cytologiczne również mocno boli... )Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka