Dodaj do ulubionych

pomocy dziewczęta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 18:13
mam 26 i mam nowego partnera. Nasze pożycie możnaby uznać za udane. jednak
dziwne wydaje mi sie to że ma on owłosionego penisa(Moze dlatego ze jest
brunetem )??POmóżcie .prosze WAS.Poprzedni moi partnerzy nie mieli wogule.czy
to jest normalne??moze z nim zerwac??Poradzcie bo to jest dla mnie
dziwnie...nieuważacie? facet ogulnie podoba mi się ,ale tak jakoś czuje
obrzydzenie.
Obserwuj wątek
    • demitulka Re: pomocy dziewczęta 01.11.04, 18:17
      Coo? ale jak owłosionego?? całego czy tylko tam na poczatku-od brzucha??
      • Gość: Zenona Re: pomocy dziewczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 18:26
        Tak mniejwiecej do połowy długości.Twój chłopak tez tak ma?
        • demitulka Re: pomocy dziewczęta 01.11.04, 18:36
          nie moj tak nie ma..Moze Ci sie tylko wydaje,ze na nim rosna włosy? Moze
          poprostu podbrzusze ma obficie owłowsiome i te włosy jkakby opadaja na penisa i
          Ty myslisz,ze on jest owłosiony..bo o ile dobrze wiem, skórka członka, nie ma
          nawet cebulek wiec skąd włosy?? Obadaj raz jeszcze i napisz ;) pozdro
      • Gość: Stephanie Re: pomocy dziewczęta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 19:18
        nie mieli w ogóle penisów czy owłosionych penisów...chodzi Ci o to ze jest
        niewydepilowany czy o to ze jest zarosniety nie w tych miejscach co normalnie
        • Gość: Zenona Re: pomocy dziewczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 19:22
          Sprostuje, chodziło mi o nadmiar owłosienia w miejscu gdzie nie powinno
          wystepowac wcale.
          • jozek202 Re: pomocy dziewczęta 11.11.04, 22:55
            Dzewcyzno dlatego chcesz go rzucic, jestes zmieszna . ma poprostu duze
            owlosienie ,powiedz mu zeby sie wydepilował !!!!! I problemcz głowy
            • gixera Re: pomocy dziewczęta 11.11.04, 23:30
              Hmmm, to niemozliwe.
            • Gość: Artur Przezywacz Re: pomocy dziewczęta IP: *.pai.net.pl 13.11.04, 23:18
              Sam sie wydepiluj w takim miejscu
    • Gość: Zenona Re: pomocy dziewczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 18:35
      czy ktoś mi poradzi, z niecierpliwościa czekam na odp. Ja naprawde nie wiem co
      z robić, co ja mam o tym mysleć?
      • demitulka Re: pomocy dziewczęta 01.11.04, 18:38
        pozatym sie nie stresuj..facet jest brunetem, ma duzo testosterony, moze natura
        go tak obficie obdarzyla włosami tu i uwdzie...tylko,zeby w tobie tych włosów
        nie zostawiał bo to infekcja grozi....;)
    • Gość: CHCIWA Re: pomocy dziewczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 20:06
      Droga Zeniu jak ci to przeszkadza to karz mu sie ogolić małego...
    • Gość: yousstysia Re: pomocy dziewczęta IP: *.intertel.net.pl 01.11.04, 21:26
      O Bosh!!! "czy powinna zerwac bo ma owlosionego??" Kobieto jestes zalosna!!
      Jak masz z takich powodow zrywac to lepiej zrob to teraz juz w tej chwili
      natychmiast, bo niedlugo zrobisz to z byle jakiego powodu, bo smiem twierdzic
      ze zwisa ci ten zwiazek. Albo go ogol :P:P
    • Gość: krycha Re: pomocy dziewczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 16:57
      no co ty??? taki facet to cud natury..
    • Gość: JOLKA Re: pomocy dziewczęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 14:59
      TO NIE JEST ZA FAJNE . NAPEWNO SPOWODOWANE ZBYT DUŻA ILOŚCIA HORMONÓW .jak
      pomyslę o tym że będziesz mu robic loda to rzygać mi się chcę .FUJJJJJJJJJJ
      włosy na kutasie to tak jakbyśmy my miały na dziurce.bleeeee
      • Gość: Krycha Re: pomocy dziewczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 17:29
        czy wy naprawde brzydzicie sie tego???przecież to normalne dla tych co mają
        dużo męskiego hormonu.
    • Gość: milkas5 Re: pomocy dziewczęta IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 12.11.04, 08:39
      i ty masz 26 lat??? jakoś trudno mi w to uwierzyc....a co z facetami ktorzy
      maja owlosione plecy itp???są wybrykami natury? zanim kogos osadzisz sprawdz
      samą siebie, bo może też masz coś co nie mieści sie w tzw.normach.
      ..i to jest kolejny argument przeciwko wstrzemięźliwości sexualnej przed
      ślubem:)))))))))))))))))))))))
      • Gość: Renia Re: pomocy dziewczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:17
        a mój Zenek nie ma czy to je źle?
    • Gość: Karol Re: pomocy dziewczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 20:24
      ja tak nie mam :)
    • Gość: Artur Przezywacz Re: pomocy dziewczęta IP: *.pai.net.pl 13.11.04, 23:18
      > ma on owłosionego penisa

Masz moze foto?
    • Gość: wesola i ruda Re: pomocy dziewczęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 11:20
      jak bedziesz ssac zamknij oczy i bedzie grac wszystko.
    • malutka_1986 Re: pomocy dziewczęta 14.11.04, 14:35
      zastanow sie - kochasz go, to nie powinno Ci to przeszkadzac, w koncu kochamy
      kogos takim jakim jest, a jak nie kochasz, to szukaj - nie sex jest
      najwazniejszy :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka