Dodaj do ulubionych

WAZNE DOŚWIADCZENIE ???

IP: *.pl / 213.199.241.* 17.11.04, 16:36
Hej. Mam 19 lat i nietypowy problem. w skrócie przedstwaia sie to
następujaco/. Miałam doswiadczonego faceta z którym chciałam przezyc swój
pierwszy raz byłam pewna ze o mnie zadba bedzie delikatny i gdzie i za co
złapać :) Zaczełam nawet brać tabletki zeby było idealnie a tu klops. tydzien
temu odwiadczył mi ze musi wrócic do swojej byłej bo ona sie dowiedział ze ma
białaczke i jej nieduzo szcesnia w zyciu juz spotka< oczywiscie dyskretnie
wybadałam czy to nie tania sciema> I cały problem polega ze zaczełam sie
spotykac osatnio z moim równiesnikiem-prawiczkiem :) Pozatym nie ma chyba
chemii i nie czuje sie przy nim jak przy tamtym. Z tego jak caluje i jaki ma
charakter wiem ze nie sprawdzi sie kompletnie w charakterze kochanka.
Poswiecac mu swój skarbek?? Zawsze marzyłam ze P. raz bedzie wspaniały
spełniony i nie bedzie jakims niewypałem..Masz poszukac doswiadczonego czy
poczekac??NIe oczekuje rad w stylu <tak mała niewyzyta gó..aro poszukaj
sobie takiego co cie zerznie tak ze przez tydzien nie złozysz nóg> tylko
prosze o w maire zyczliwe i sensowne rady > dziekuje z góry
Obserwuj wątek
    • Gość: arka Re: WAZNE DOŚWIADCZENIE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:43
      jesli uwazasz ze obecny facet sie do tego nie nadaje, to sie wstrzymaj. moze za
      jakis czas zmienisz zdanie albo znajdziesz lepszego kandydata :)
    • Gość: biedronka Re: WAZNE DOŚWIADCZENIE ??? IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 17.11.04, 17:06
      Musisz wiedzieć jedno. Dla większości młodych kobiet pierwszy raz jest wielkim
      przeżyciem, ale o nieziemskiej przyjemności mogą sobie wtedy zazwyczaj tylko
      pomarzyć. Ona przychodzi z czasem. I doświadczenie partnera ma tu niewielkie
      znaczenie. Fajnie jest razem z partnerem uczyć się przeżywania rozkoszy. A to,
      że tamten facet był doświadczony wcale nie oznacza, że byłby świetny w łóżku.
      Pozory mogą mylić. Piszesz,że z obecnym partnerem jesteś od niedawna, więc nie
      ma co się spieszyć. Poczekaj i nie rób niczego na siłę. Przyznam Ci się do
      jednego. Ja i mój od niedawna mąż byliśmy dla siebie pierwszymi partnerami.
      Uczyliśmy się wszystkiego powoli. Pierwszy raz był świetny a każdy następny
      jest tylko lepszy. Miło jest wiedzieć, że było się "pierwszą" kobietą w życiu
      faceta.
      • Gość: Izka Re: WAZNE DOŚWIADCZENIE ??? IP: *.pl / 213.199.241.* 17.11.04, 19:58
        Masz racje wiele słyszłam o tym za za pierwszym razem o orgazmie nie ma co
        marzyc :) no ale cóz takie zycie.. zawsze myslałam ze tylko dla faceta wazne
        jest czy on jest dla niej pierwszy.. nigdy nie myslałam o takim aspekcie tej
        sprawy ze kobieta morze miec z tego satysfakcje a jesdnak i to zajee..ta :)
        Zobaczymy jak sie sprawa rozwinie tzrymajcie za mnioe kciuki dam wam znak jak
        sie maja sprawy a póki co prosze o dalsze rady...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka