Gość: załamka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:25 zrobienie loda przychodzi z czasem czy jak ktos od poczatku nie chce to sie nigdy nie przekona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ostra8 Re: Czy ochota na 25.11.04, 13:49 Wiesz jeśli akceptujesz swojego faceta to wydaje mi się, że nie powinnaś czuć niechęci do tego typu pieszczot. Na pewno ważne by obie strony zachowały higienę. Bo jeśli zaczniesz dobierać się do kilkudniowego penisa to napewno ochota odejdzie ci na bardzo długi czas. Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamka Re: Czy ochota na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:09 hehe. nie no higiena przede wszystkim;)Akceptuje, on mi przyjemnosc daje, ale ja jakos nie umiem;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostra 8 Re: Czy ochota na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:21 Szczerze mówiąc ja zanim wzięłam pierwszy raz do buzi to wisiałam nad nim 20 min. Hehe. Widze po moim faceciku jaką przyjemność sprawia mu ta forma pieszczot. Uda Ci się na pewno. Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamka Re: Czy ochota na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:45 Dzieki:)) Tylko nawet nie wiem jak sie za to zabrac :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Re: Czy ochota na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:32 Rozumiem Cię, ja też miałam ten problem i po części mam go do dziś. Po pierwsze jeżeli nie masz specjalnej ochoty to przynajmniej spróbuj, żeby poznać co to takiego. Nie musisz się specjalnie "zabierać". Po prostu weż go do ust i delikatnie ssij. Ucz się powoli, całuj go nie chodzi o to żeby za pierwszym razem doszło do wytrysku. On doceni twoje starania i przypusczam, że da ci kilka wskazówek. Poproś o nie dyskretnie. Jak nabierzesz wprawy przyjdzie i ochota. Zobaczysz, jak jego to podnieca i będziesz chciała w ten sposób sprawiać mu przyjemność. Ja mam inny problem - on ma chyba zbyt dużego jak na moje małe usteczka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josie Re: Czy ochota na IP: *.tkchopin.pl 25.11.04, 19:23 Ja na poczatku mialam straszne opory. Ale jesli jestto ktos, kogo kocham, to robiąc mu dobrze w ten sposób czuję się cudownie:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Czy ochota na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 23:26 Z pierwszym facetem byłam ponad 6 lat i nie wyobrażałam sobie tego typu pieszczot.Teraz jestem w szczęsliwym związku. I co najlepsze gdy zaczęliśmy przechodzic do "rzeczy",sama poczułam że mam ochotę dać tego rodzaju przyjemność mojemu ukochanemu.Wiem też ze do tego potrzebny jest odpowiedni facet,może jego feromony mnie tak przyciągnęły?Nie wiem to było dla mnie dziwne,ta ochota...Teraz jużjestem mistrzynią:)A jak to robić?Odpowiedz jest prosta:Rób to na co czujesz że masz ochotę a on na pewno bedzie zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś