Gość: ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:12 Ciekawi mnie czy ktos z was był kiedys u wrozki i jesli tak to co Wam powiedziala i czy sie sprawdzilo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: binia Re: u wróżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:57 Ja osobiscie nie bylam ale moja mama i ciocia owszem. Wrozka wrozyla z kart tarota. Bardzo duzo rzeczy ktore przepowiedziala w naszej rodzinie sie sprawdzilo. Dlatego ja sama sie do niej wybieram juz niedlugo. Jesli Ty rowniez sie zdecydujewsz to pamietaj rzeby wrozce nic kompletnie nie mowic o sobie i rodzinie. To ona ma za zadanie ci cos powiedziec. U nas wrozka mowila najpierw o tym co bylo, co jest i co bedzie. Ale oczywiscie bez szczegolow, tylko ogolnikowo. Przez to niektore rzeczy mozna roznie interpretowac, ale potem okazuje sie o co naprawde chodzilo. Ale o zlych rzeczach wrozka nie mowi! I nigdy nie dziekuj jak wychodzisz od wrozki!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * do binii IP: *.futuro.pl 11.12.04, 20:16 Dlaczego nie nalezy dziekowac?? Co w takim razie nalezy powiedziec zeby nie okazac sie niegrzecznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: do binii IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 11.12.04, 23:03 ja tez nie bylam, ale moja bliska przyjaciolka tak..no i rzeczywiscie z tego co Ona mowila, to sie jak na razie sprawdza..rzeczywiscie nie mowi sie dziekuje do wrozki, a poza tym, jest jeszcze jedna zasada: NIE OPOWIADA SIE NIKOMU RZECZY NAJWAZNIEJSZYCH DLA CIEBIE, JAKIE CIE MAJA SPOTKAC, POZOSTAWIASZ TO DLA SIEBIE!!! osobiscie do wrozki chyba bym nie poszla.. wielu rzeczy balabym sie uslyszec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwusia23 Re: u wróżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:42 a ja byłam, jakieś 3,5 roku temu, jak narazie częśc się sprawdziła ale czekam na resztę, teraz ma być przełom w moim życiu i wygląda na to że coś ruszyło ... można iść czemu nie, ale zawsze jakieś obawy sa, ale nie dowiesz sie jak nie spróbujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś