Dodaj do ulubionych

u wróżki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:12
Ciekawi mnie czy ktos z was był kiedys u wrozki i jesli tak to co Wam
powiedziala i czy sie sprawdzilo??
Obserwuj wątek
    • Gość: binia Re: u wróżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:57
      Ja osobiscie nie bylam ale moja mama i ciocia owszem. Wrozka wrozyla z kart
      tarota. Bardzo duzo rzeczy ktore przepowiedziala w naszej rodzinie sie
      sprawdzilo. Dlatego ja sama sie do niej wybieram juz niedlugo. Jesli Ty rowniez
      sie zdecydujewsz to pamietaj rzeby wrozce nic kompletnie nie mowic o sobie i
      rodzinie. To ona ma za zadanie ci cos powiedziec. U nas wrozka mowila najpierw
      o tym co bylo, co jest i co bedzie. Ale oczywiscie bez szczegolow, tylko
      ogolnikowo. Przez to niektore rzeczy mozna roznie interpretowac, ale potem
      okazuje sie o co naprawde chodzilo. Ale o zlych rzeczach wrozka nie mowi! I
      nigdy nie dziekuj jak wychodzisz od wrozki!!! Pozdrawiam
      • Gość: * do binii IP: *.futuro.pl 11.12.04, 20:16
        Dlaczego nie nalezy dziekowac?? Co w takim razie nalezy powiedziec zeby nie
        okazac sie niegrzecznym?
        • Gość: Bella Re: do binii IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 11.12.04, 23:03
          ja tez nie bylam, ale moja bliska przyjaciolka tak..no i rzeczywiscie z tego co
          Ona mowila, to sie jak na razie sprawdza..rzeczywiscie nie mowi sie dziekuje do
          wrozki, a poza tym, jest jeszcze jedna zasada: NIE OPOWIADA SIE NIKOMU RZECZY
          NAJWAZNIEJSZYCH DLA CIEBIE, JAKIE CIE MAJA SPOTKAC, POZOSTAWIASZ TO DLA
          SIEBIE!!!
          osobiscie do wrozki chyba bym nie poszla.. wielu rzeczy balabym sie uslyszec..
    • Gość: sylwusia23 Re: u wróżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:42
      a ja byłam, jakieś 3,5 roku temu, jak narazie częśc się sprawdziła ale czekam
      na resztę, teraz ma być przełom w moim życiu i wygląda na to że coś ruszyło ...
      można iść czemu nie, ale zawsze jakieś obawy sa, ale nie dowiesz sie jak nie
      spróbujesz :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka