Gość: Ach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:12 Mam ochotę na seks...Po prostu... Chyba będę musiała pobawić się sama ze sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
student_for_sex Re: Mam ochotę... 18.12.04, 20:53 jestem w tym dobry moge Ci pomoc. :) -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:01 A w jaki sposób możesz mi pomóc? Ja mam ochotę właśnie w tej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 18.12.04, 21:04 no to kiepsko. Ale jak jestes z okolicy to juz lece po wczesniejszym zapoznaniu sie... :) -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:33 mysle ze chyba nie jestes z okolicy...zanim dobiegniesz ochota przejdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 19.12.04, 23:20 a mi sie dzis chce wiec dzis mozesz Ty mi pomoc ACH :) -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 00:26 z wielką chęcią ale nim dobiegnę z pewnością i Tobie przejdzie już ochota :) Kto wie może i już przeszła... :) Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 20.12.04, 08:36 oj nie przeszła. Nie przeszła. Nawet nie wiesz jak bardzo mi sie chce. Lepiej napisz na prv skad jestes. Ach... jak mi sie chce. Tak poprostu. -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:46 No nie wiem jak bardzo Ci się chce...Ale chyba nie aż tak mocno skoro ta ochota jeszcze nie została zaspokojona :) I proszę niue pisz o ochocie bo się jeszzcze rozochocę :) Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 20.12.04, 15:09 Zapewne na Ochocie maja największą ochotę na małe conieco:) Lecz ochota ochocie nie równa, dlatego mam wielką ochotę. A Ty co? Juz Ci sie nie chce? Czyżby ochota przeszła? A może zaspokojona została? -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:11 Ochota wciąż na swoim miejscu..A ja rozochocona rozochoconą ochotą stram się ją zaspakajać.:) cóż może to środki zastępczę,ale powodują, że ochota pojawia się ponownie z jeszcze większą ochotą :) I właśnie się chyba pojawiła znowu...Ach Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 20.12.04, 19:12 Jesli masz jeszcze ochote to sprobowac trzeba na Woli bo kto sie na Woli p... tego zadna ochota sie nie trzyma. A gdyby jednak... to cos z tym trzeba zrobic. Najlepiej na priv-a maila wyzwolic... -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on19 Re: Mam ochotę... IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 20.12.04, 19:02 Kurcze teraz to i ja mam ochote... Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 22.12.04, 08:45 nadal mam ochote na.... Ach. -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 18:51 Ach..a ja taka zabiegana przed Świętami...Zapach choinki i piernika chwilowo okiełznał wszystkie moje zmysły...Tak więc ochota pozostała, ale jakoś tłumiona przez cynamon i zapach skórki pomarańczowej :))) Rozochocona przedświąteczną ochotą Ach.. Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 22.12.04, 20:38 Ach... czy nie zatracilas sie juz w tych ochotach? Na co masz ochote? Na Ochocie maja największą ochotę ale tych na Pradze ruszac nie radze. -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 20:40 kurde ale was pokręciło!! hehe zakręcić sie można w tej waszej ochocie!! Aż sama nabrałam ochoty ;):) Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 22.12.04, 20:42 ochota ochocie nie rowna. Uwazaj zeby z tego nie bylo g... -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 20:44 haha - dzięki- będę uważała!!! Tą przyjemność mam już dziś za sobą :):) Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 22.12.04, 20:47 tak wiec na co masz ochote Dziubeczku? -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 20:49 tak naprawdę to zjadłabym sobie teraz jakąś czekoladkę :):) tak mam ochotę na coś słodkiego - kurde ale nic nie mam :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 22.12.04, 20:51 jestem slodki jak moj nick :) Bedziesz jadla? :) -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 20:54 haha - jakie to słodkie. trelerele Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 22.12.04, 20:57 dziubasku tudziez nie o dopisek chodzi a o sam jakze piekny Nick. w sumie to manie tak zniechecialas ze nie mam juz ochoty na male conieco. Spalem dzis w autobusie w drodze z pracy wiec sie zastanawiam czy to moze nowa ochota? Moja ochota. Dziubasku a skad jestes? -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:03 >Mam ochotę na seks...Po prostu... Chyba będę musiała pobawić się sama ze sobą :) będziesz musiała ?? hmmmmmmmmmmmmmm a ja myślałam,ż ty jesteś chłopcem?? Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 22.12.04, 21:06 Oj Dziubek Dziubek, myslisz ze we dwoch sobie tak dewagujemy? Poprostu. Ach chciala by zrobic "to" przez wielkie ACH ale teraz swieta i zapomniala co chciala. Z tego wynika ze i ochota mala. -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:09 a dajesz sobie jakoś radę z tą ochotą studenciku??? Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 22.12.04, 21:14 Przeciez nie inaczej. Cisnie strasznie, ale nie ma "ten tego na tego" - jak to moj dziadek mawia. Cokolwiek to znaczy i cokolwiek chcial zawsze wyrazic tym zwrotem. A Ty Dziubasku? Jak Towoje sprawy sie maja. PS. no i nie studenciku. -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:21 no a jak masz na imię?? :):) Dzisiaj jest kiepsko ( no dobra powiem Ci) - ciocia do mnie przyjechała i nie czuję się najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 22.12.04, 21:27 rozumiec mam ze gdy ciocia pojedzie to spotkamy sie omowic kilka spraw...? -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:32 a jakich spraw ????????????? :):) Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 22.12.04, 21:38 Merytorycznie istotnych :))) Mow do mnie poprostu Student. A ty jak masz na imie? Dziubasku -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:47 poprostu dziubek :):) zawiodłeś się na dziewczynie?? Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 22.12.04, 21:52 dobra dobra stracilismy troche rezon w tym watku. Nie wciagaj mnie tu w jakies dziewczyny Tak wiec dziubasku mam rozumiec ze przyjdzie ci ochotka jak wyjedzie ta twoja ciotka? -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:54 wesoło wesoło jest ;);) jasne, że ochota nadejdzie. JUż się nie mogę doczekać kiedy sobie pojedzie :):) Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 22.12.04, 21:56 a na co ochota przyjdzie w Twoim przypadku? -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:56 Oj widzę że wielu sie rozochociło :) Więc czy wola czy ochota wsztystko jedno..bo ja o niej nie zapomnialam...ja ja wlasnie zaspokajam :) Ach... ...jaki pyszny ten pierniczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 22.12.04, 21:58 Ach Ach supeer!! Kto jest tym szczesciarzem???? Mow szybciutko. Chyba ze nie o tej ochocie juz myslisz co na poczatku.... -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:59 :) slodka tajemnica :) rownie slodka jak moja ochotka :) Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 22.12.04, 22:01 a jak jeszcze nazwalabys ta ochotke? No i kto jest tym szczesciazem??? ale to nie mozliwe chyba, zeby teraz....? e? -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 22:22 a coż to za roznica kiedy..kazda chwila jest dobra :) na zaspokojenie ochoty...tylko zaraz pojawia sie wola domagac sie o swoje prawa :P a jak sie miewa dzis twoja ochota? Odpowiedz Link Zgłoś
student_for_sex Re: Mam ochotę... 10.01.05, 15:47 dis znow mnie naszla ochota. tak wiec Pytam: KTORA Z WAS JEST CHETNA? -------------------------------- terefere :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Mam ochotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 17:52 A na co chętna jeżeli zapytać mogę? Na wolę czy na ochotę??? :) Pozdrawiam noworocznie :) Oby najwięcej ochoty zaspokajanej było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebusia fam fatal Re: Mam ochotę... IP: 213.77.66.* 10.01.05, 16:03 :] ojjj... ja tez mam ochote... :) zawsze i wszedzie :P tu i teraz tez.. a ciocia to mi nigdy nie przeszkadza w 'ten tego cośtam' jak to mawia dziadek studenta :D ... Ach! :) Odpowiedz Link Zgłoś