Dodaj do ulubionych

Victoria?s Secret

IP: *.acn.waw.pl 28.12.04, 18:29
Mam do Was pytanko:
Czy któraś z Was robiła kiedyś zakupy przez internetowy sklep na victoriassecret.com? Pytam
ponieważ mają fajne ciuszki, ale zastanawiam się ile by kosztowała wysyłka z USA do Polski??? No i
jak odbywają się płatności - po jakim kursie przeliczane pln na dolary...?
Obserwuj wątek
    • Gość: bikini kill Re: Victoria?s Secret IP: 83.16.133.* 28.12.04, 22:28
      wiesz, nie radze Ci kupować nic od nich, zwlaszcza przez inetrnet.Jakość i
      wygląd tych rzeczy w rzeczywistości jest kiepska, na zdjęciach wyglądają bosko,
      ale mozna sie bardzo rozczarować. Ja bylam w tej firmie zakochana prawie ze, a
      z wakacji w Stanach przywiozlam tylko jedną parę majteczek- kupilam "dla
      zasady", żeby coś z tej słynnej Victorii mieć.
      A jesli sie zdecydujesz, to pzresylka nie jest droga, okolo $20 za średniej
      wielkosci pzresylke.
      pozdrawiam
      • Gość: Mari Re: Victoria?s Secret IP: *.acn.waw.pl 28.12.04, 22:32
        hmm to mnie zaskoczyłaś! firma b. znana na całym świecie, rozreklamowana, najlepsze modelki i w
        ogóle a jakość kiepska...
        no cóż, dzięki za info - przynajmniej nie stracę niepotrzebnie kasy :)
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Victoria?s Secret IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 28.12.04, 22:37
        > na zdjęciach wyglądają bosko, ale mozna sie bardzo rozczarować.

Wiekszosc produktow tak ma (Nie liczac McDonalds, ci nie oszukuja).
    • Gość: zrospaczona Re: Victoria?s Secret IP: *.netpark.pl / 83.16.127.* 28.12.04, 22:55
      a tak bardzo buciki chciałam =(
      • Gość: Kasiek84 Re: Victoria?s Secret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 23:07
        Mam kilka kompletów bielizny i nie sądzę że jest kiepskiej jakości... nie jest
        tania bo nie jeste! ale niektóre rzeczy mam na serio bardzo długo! ale nie
        zamawiam przez net... zawsze siostra przwozi mi ze Stanów i jestem zadowolona!
    • Gość: Magda_NYC Re: Victoria?s Secret IP: *.office.marketscore.com / 170.224.224.* 29.12.04, 08:26
      Katalog VS to dwa rozne tematy. Po pierwsze bielizna, ktora jest produkowana
      przez w/w firme a po drugie ubrania i buty wielu producentow, ktorym VS
      udostepnila miejsce w katalogu i posredniczy w sprzedazy. Jesli chodzi o
      bielizne jakosc bardzo wysoka, natomiast ubrania i buty z katalogu pozostawiaja
      wiele do zyczenia. Na temat wysylki nic nie wiem, poniewaz mieszkam w Nowym
      Jorku i bielizne kupuje bezposrednio w sklepach. Pozdrawiam i zycze udanych
      zakupow.
      • Gość: Mari Re: Victoria?s Secret IP: *.acn.waw.pl 29.12.04, 10:15
        czyli ubrania z katalogu VS nie są w rzeczywistości z VS??? z tego co napisałaś wynika, że Victorias
        Secret robi tylko bieliznę... :(
        • Gość: evel Re: Victoria?s Secret IP: *.espol.com.pl 30.12.04, 00:04
          ubrania sprzedawane przez victorie pochodza od roznych marek.Bielizna jest
          tylko vs.kosmetyki kolorowe i do pielegnacji rowniez.To co z bielizny
          znajdziesz na str www mozesz kupic w sklepie.Buty maja tez od roznych marek
          min.guessa.
    • Gość: evel Re: Victoria?s Secret IP: *.espol.com.pl 30.12.04, 00:00
      hej, Victoria's secret to nie sa zadne byle jakie szmatki.Jest to piekna bardzo
      dobrej jakosci bielizna.Niektore majteczki i staniki mam ponad rok i wygladaja
      ja nowe.Ostatnio jak bylam w Usa kupilam mnostwo rzeczy w
      vs,min.kosmetyki.Rewelacja.
      Musze Cie zmartwic.Jetem zakupoholiczka i juz dawno spr ze nie mozna zamowic z
      Vs przesylki do Polski!!!Tylko Usa i Kanada.Szkoda.Popros kogos jak bedzie
      jechal do Stanow.W necie spr kody rzeczy ktore ci sie podobaja i juz.Ja zawsze
      tak robie jak cos mi sie spodoba i wiem ze musz to miec :))
      • Gość: Mari Re: Victoria?s Secret IP: *.acn.waw.pl 30.12.04, 10:52
        napisałam do nich maila i okazało się, że można, ale oni dokładnie nie wiedzą ile wysyłka będzie
        kosztować więc to na własne ryzyko. tak więc móc można, ale czy w takim razie warto...? mnie np.
        interesują raczej ciuchy niż bielizna bo z rozmiarówką staników nigdy nic nie wiadomo... :/
    • Gość: Morti Re: Victoria?s Secret IP: *.sowilo.pl / *.sowilo.pl 31.12.04, 12:00
      Na pewno to bardzo dobra, piekna i wcale nie przereklamowana bielizna.
      Osobiście mam pare staników ktore są cudowne, moja mama róznież, tylko
      wieksze :) Wszystko dzieki mojej cioci krora mieszka w Stanach. Byłam w sklepie
      Victoria`s Secret kiedy ja odwiedziłam i nie mogłąm sie nadziwić jak sliczną
      bielizne posiada.. Ale czy tylko w USA sa jej sklepy? Moze w Niemczech też?!
      • Gość: bikini kill Re: Victoria?s Secret IP: 83.16.133.* 31.12.04, 16:33
        oj, nie mówię że cała ich bielizna jest brzydka, tylko że nie polecam
        zamawiania z katalogu- tutaj naprawde mozna sie rozczarować. Zrobiam tak raz.
        Z droższych kolekcji(glamour czy sexy) można wybrać ciekawe rzeczy, ale często
        ocieraja się one o kicz.

p.s. czy ktos wie, gdzie w NY jest Victoria's Secret ze strojami kąpielowymi?
    • avvesome Re: Victoria?s Secret 31.12.04, 16:51
      --> allegro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka