Dodaj do ulubionych

DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:53
niestety...zawody miłosne to prawda brutalna ale prawdziwa...Tak
wiec "porzuceni,odepchnięci i niechciani"....łączmy się,a bedzie łatwiej!!!!
Moja kobieta rzuciła mnie tydzień temu...Odebrałem to jako porażkę,ale cóż
zawsze ktoś musi stracić,by inny mógł zyskać....Prawo dżungli rządzi...:(:(
Obserwuj wątek
    • Gość: sandra Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:19
      No moze ja niejestem nieszczesliwie zakochana,ale jestem skrzywdzona to chyba
      na jedno wyjdzie,moj facet sie z moja kolezanka przespal wiec teraz poprostu
      jest mi niedobrze.A Ty sie trzymaj cieplo jeszcze niejedno rozczarowanie przed
      Toba i duzo babek na swiecie jest i to napewno lepszych : )
      • Gość: anja Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 19:15
        mi jest ciezko,kocham go nadal,a skrzywdzil mnie tak bardzo,upokorzyl nie raz,a
        mimo wszystko ja czekam.nie ma go juz14dni w moim zyciu,ale w moim sercu byl
        przez 4lata i nie sadze by szybko znikl..
      • Gość: cosmogirl21 a ja go kocham od 2 lat prawie... IP: *.chello.pl 17.01.05, 20:15
        to byla milosc od pierwszego wejrzenia (mojego)...
        udalo mi sie go zdobyc,,miec troche przy sobie... ale mnie zostawil... nie iwem
        czy jest z ex..czy z inna... z kims jest ...
        a ja przez 1,5 roku tylko porazki mam w relacjach damsko - meskich...
        nikt mnie nei pokochal... jedynie zainteresowanie moja seksualnoscia... i
        ewentualnie adios...
        moze karta sie odwroci :(
    • Gość: mirage Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 11.01.05, 19:28
      no ja tez sie dołaczam
      mnie rzucił facet bez podania przyczyny...;(
      a zycie toczy sie dalej...
      • Gość: misiaaaa Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.01.05, 19:37
        i ja sie przyłacze, mi powiedział ze nudno mu, ze nie ma ochoty na zwiazki.a
        pozniej sie okazało ( na nastepny dzień) ze jest z inna...a ja mialam byc ta
        jedyna , na cale zycie. i tak poszło 6 lat..wspolnych i cudownych.........
        • Gość: przystojniak Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 12.01.05, 10:42
          Damn it. Ale faceci to swinie ale bez przesady nigdy nie sa winni wszystkiemu co
          sie stalo. Ale jestem z wami poniewaz wiem co to ROZSTANIE.
    • Gość: m Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:33
      ja również czuję się skrzywdzona... jest mi strasznie ciężko, bo mimo wszystko
      coś do niego czuję..nie potrafię się skupić nad niczym innym.. nie jem..nie
      śpię.. i nie moge sie doczekać, kiedy wreszcie uda mi się zapomnieć
    • Gość: damina Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:00
      nie chcę nikogo martwić ale odkochać się to nie jest takie proste, ja sie już
      ponad rok męczę i chyba w tym roku też sobie z tym nie poradzę. Zakochać sie w
      innym - ale jak? skoro nie chcę innego. Chcę takiego samego! Znalazlam nawet
      jego "ksero" - wzrost, karnacja, sposób poruszania sie, dłonie, oczy - prawie
      wszystko takie samo tylko, że to nie był ON. Dlaczego to "coś", co mnie do
      niego przyciąga jest nie do zdefiniowania? Dlaczego pokochałam niewłaściwego
      mężczyznę?
    • Gość: Madziula Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:09
      Mnie chlopak takze zostawil.Kocham Go do dnia dzisiejszego.Moja historia z Nim
      jest troszke skomplikowana i duzo by tu opowiadac.Ale On mnie
      zdradzal,oszukiwal i strasznie ranil.Po tym wszystkim powinnam Go
      znienawidzic,ale nie potrafie.Za duzo wspomnien siedzi mi w glowie,zeby z dnia
      na dzien zapomniec o Nim i o tym co bylo.Ale uwazam,ze powrot do Niego bylby
      wielkim bledem,poniewaz nie umialabym juz Mu zaufac.A zwiazek bez zaufania jest
      bezsensu.
      Ps.Dowiedz sie od swojej bylej jaki miala powod,zeby zerwac.Ja tez
      cierpialam,teraz jest juz lepiej.Zycze Ci,zeby Ci sie udalo znalesc kogos
      innego,albo zeby Ona wrocila.Pozdrawiam!!
    • martita60 Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! 13.01.05, 19:53
      tez sie dolacze,niestety ciagle jestem sama, a jak sie pojawil jakis facet to
      okazalo sie ze ma dziewzczyne(ktora zdradza od paru lat) i jest totalnym i
      idiota!!!!
      :((((((((((((9
      • Gość: zgaszona Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.05, 00:35
        czy nas naprawde juz nic dobrego nie czeka??tak trudno jest kogos znalezc,kogos
        nie przymulonego,nie po rozwodzie,samotnego,dobrego...Z aczynam wierzyc,ze za
        czlowiekiem idzie pietno pęknietego serca
      • Gość: nieszczesliwy Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 01:05
        ja tez dolocze sie do was, zakochalem sie drugi raz i znowu nieszczesliwe.
        Pierwsza miłość trwała bardzo dlugo i nie moglem sie odkochac. Niedawno sie
        odkochalem ale wpadla mi w oko nowa super dziewczyna. I nie mam pojecia czy mam
        u niej jakies szanse, ale po kilku rozmowach na gg zaczolem tracic nadzieje.
        pomyslalem ze juz nigdy nie zdobede dziewczyny i nie chce sie wiecej
        zakochiwac!!!!! w ten sposob
    • Gość: złośnic@ Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:04
      tez nie wiem,czy ja i moj misio będziemy jeszcze razem:(((((
      popsulismy to oboje:((((
      nie wiem czy naprawimy,czy rozstaniemy się:((((((
      :((((((jakkolwiek by nie bylo-nie chce cierpiec(to nie mozliwe)i nie chce by On
      cierpial!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kasia Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:36
      To i ja się dołączę. Mój facet zerwał ze mną po 3 latach i 9 miesiącach
      związku. Powiedział, że kocha mnie, ale nie na tyle by ze mną być. Mimo
      wszystko wierzę że jeszcze będziemy ze sobą. Nie wiem czy dlatego że jestem
      taka naiwna czy dlatego że myśle optymistycznie. Jestem sama już od 6.01 ale
      wciąż wierzę. Mimo że on nie daje mi powodów do tego bym w to wierzyła....
      Dlaczego to musi być takie trudne ??
      • Gość: Zielonooka Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:50
        Ja równiez sie dołacze...Widze ze jednak nie jestem sama...Rozpad zwiazku po
        2latach...."Wspanialego"zwiazku ..jak nie raz myslalam...
    • Gość: złośnic@ Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 19:24
      rozstaliśmy się:((((((((((((((((((((((((((( (((((
      nie chcę płakać.nie chcę już nigdy w życiu cierpieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      zle mi jest.......
    • Gość: anusia Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 19:50
      Jak czytałm te posty to strasznie ciężko mi na sercu się zrobiło i jakoś tak
      smutno, nieswojo... bo ja (moze zmartwie tu wszystkich) jestem szczęśliwie
      zakochana od roku, ale po Waszych wypowiedziach, aż boję się pomyśleć coby było
      gdybyśmy już nie byli razem brrr, to straszne!!! Najbardziej boję się tej
      samotnosci, pustki, no i brak obok siebie bliskiej osboby.
      P.S. Pozdraswaim wszystkich nieszczęśliwie zakochanych, no i życze szczęścia w
      miłości...

• Gość: GR8 Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:59
        Dzięki za posty ,dziewczyny...A do anusi...Ciesz sie każdą chwilą spędzoną ze
        swoim facetem...bo co dobre,szybko sie kończy...Czego Ci NIE życze...Pozdrawiam
        • Gość: Kathleen Re: DO WSZYSTKICH NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:15
          Hej kobietki, tak sobie czytam i z przykroscia stwierdzam ze mi sie troche
          lepiej na sercu zrobilo, toparadoks, bo ja tez zostalam porzucona, przez faceta
          po prawie 3 latach wyznan ze kocha, byl okropnie zazdorsny a teraz poprostu
          stwierdzil ze nie chce zebym byla przez niego nieszczesliwa, tylko ze ja jestem
          wlasnie teraz kiedy mnie zostawil, rycze non stop i choc staram sie caly czas
          czyms zajmowac ciagle mysle o nim i czekam na telefon
          pozdrawiam wszystkie placzace do poduszki tak jak ja
          Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka