Gość: obcasik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 08:58 Widziałam już nie raz faceta onanizujacego sie publicznie. Zboczek. Czy ktos widzial żeby to robiła kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaharias Re: teraz ja IP: *.chello.pl 11.01.05, 09:09 no ostatnio w autobusie jedna wyciągneła dildo, i zaczela imprezke :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: teraz ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:24 Kobiety tego nie robią publicznie. A dlaczego? Odpowiedz jest bardzo prosta. Po 1 Są dużo inteligentniejsze od facetów. Po 2 są bardziej zrównoważone psychicznie. Po 3 nie ekscytuje je patrzenie na to 50 osób na raz. Po 4 mają duża pewność siebie i nie czują potrzeby zwracać na siebie uwagi właśnie w ten idiotyczny sposób. Więc jak widać kobieta jest GATUNKIEM DOSKONAŁYM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: teraz ja IP: 81.219.126.* 11.01.05, 15:32 > 1 Są dużo inteligentniejsze od facetów lol Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: teraz ja 11.01.05, 17:06 Jeszcze dopisz, że są samowystarczalne, a dostaniesz bezpłatny abonament na wibrator z funkcją in vitro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: teraz ja IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 11.01.05, 20:51 > Kobiety tego nie robią publicznie. Udowodnij > Odpowiedz jest bardzo prosta Nie prosta, tylko tepa > 1 Są dużo inteligentniejsze od facetów 1A. Przedni dowcip 1B. Co to ma do masturbacji w miejscu publicznym > Po 2 są bardziej zrównoważone psychicznie 2A. Tez niezle 2B. Co to ma do masturbacji w miejscu publicznym > Po 3 nie ekscytuje je patrzenie na to 50 osób na raz. 3. Nic bardziej mylnego > Po 4 mają duża pewność siebie Ponadto sa piekne i madre > Więc jak widać kobieta jest GATUNKIEM DOSKONAŁYM Na pewno nie ta kobieta, ktora napisala tego posta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiufiu Re: teraz ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:09 Robie to przy moim facecie. Jemu to sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaharias Re: teraz ja IP: *.chello.pl 11.01.05, 17:18 1 Są dużo inteligentniejsze od facetów Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś