sibiriaton 15.01.05, 18:12 Jakiego faceta, wolicie zabrac ze soba do lozka?? Ile kobiet przed wami powinien miec?? Czy ma to w ogole jakies znaczenie?? Zastanowcie sie dobrze:)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.238.79.231.adsl.inetia.pl 15.01.05, 19:01 jestem srednie doswiadczona bo mialam 2 kochankow ale to nie dziwne bo mam tylko 20 lat a sadze ze jak sax to z kims waznym dla mnie. tak sie zlozylo ze bylam z prawiczkiem z ktorym to sama stracilam dziewictwo i mineloooooo troche czasu jak bylam z kolejnym -doswiadczonym i powiem cie ze ok sex sam w sobie byl ok aleee mialam obciazenie psychiczne ze jestem jesna z wielu ze on mnie wcale nie kocha itd. wiem ze to za normwlne nie jest ale tak mialam i jeszcze dodatkowo przeszkadzala mi bardzooo swiadomosc tego ze jego wczesniejsze laski nie zawsze byly jego dziewczynami np byl ze swoja kolezanka i sie z nia bzukal a nic do niej nie czul pozniej zas ta kolezanka byla z jego 2 kolegami wiec to bylo dla mnie obrzydliwe i ile razy tylko o tym pomyslalam to sie czulam jak jedna z kolejnych i myslalam ze ktos kiedys o mnie pomysli ze jestem latwa bo z nim bylam. chodzilam z nim ale sie w koncu rozpadlo i taki los jest kochany ze 4 miesiace temu zeszlam sie z moim pierwszym i on nikogo po mnie nie mial czyli jestem jego jedyna i bardzo mnie to cieszy i nic ze nie jest niby doswiadczony bo calkiem calkiem sobie radzi a ja dodatkowo mam satysfakcje wiec wybieram prawiczka w 100% i zaluje ze bylam z tym doswiadczonym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.238.79.231.adsl.inetia.pl 15.01.05, 19:25 a ty bys wolal dziewice czy doswiadczona??? a jak doswiadczona to ilu powinna miec przed toba?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:14 dziwicie bo doswiadczone sa rozjechane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:23 prawiczek bo: milo gdy nie mial innej i milo jest raezm odkrywac tajemnice seksu ..... gdy nie jestescie oboje doswiadczeni :) to piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:34 Nie cierpię prawiczkow, nie ma z nich żadnego pożytku. Fakt, że możesz go ulożyć po swojemu, ale wlaściwie po co. Mam na swoim koncie 3 sztuki takiegoż towaru - i wierzcie mi - nie chcę więcej. A poza tym oni się zakochują od pierwszego razu, co jest juz nie do zniesienia. Doświadczony - tak, jak najbardziej, ale nie zrutynizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 16.01.05, 00:04 > poza tym oni się zakochują od pierwszego razu Bardzo to dziwne. Powinno byc tak, ze najpierw zakochanie, a potem stosunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.arkonskie.v.pl 16.01.05, 17:09 Na tzw. pierwszy rzut oka chyba tak. Jednak taka kolejność (najpierw seks, potem ew. zakochanie) to oszczędność czasu: jeśli w łóżku jest kiepsko, to lepiej sobie odpuścić. Człowiek się zakocha, a potem się okazuje, że w łóżku słabiutko... Wtedy mogą być problemy. Mówiąc poważnie, to wystarczy, że ktoś się nam podoba aby pójść do łóżka. Można też odpowiedzieć anegdotycznie: dziadek mówi - za moich czasów, to musieliśmy się zakochać, żeby potem iść do łóżka. Wnuczek - teraz jest podobnie, tylko my się szybciej zakochujemy ;-) Przy okazji: "na pierwszy rzut oka" - drugi rzut to już chyba raczej na oślep, nieprawdaż? Bardziej "chybił" niż "trafił"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimesis Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.wmc.net.pl 16.01.05, 10:22 zaleta prawiczka jest to,ze nie ma porownania ,wiec nie ma ryzyka,ze sie skompromitujesz. jednak wolalabym bardziej doswiadczonego. mam 17 lat, jestem dziewica i czulabym sie o wiele pewniej podczas tego pierwszego razu z doswiadczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrunia Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.01.05, 10:40 moj facet w sumie raz byl z inna kobieta, ale tak nie dokonca..(byl za bardzo pijany... dluga historia :))...w trakcie stwierdzil ze tak nie chce. to jest moj pierwszy facet... zawsze chcialam zeby to byl jakis doswiadczony ale dziwnie sie czulam jak wyobrazalam sobie jego W NIEJ! przed moim pierwszym razem zaczelismy od poznawania naszy cial, od pieszczot.. itd. wiedzialam ze tego nie spieprzy :p .. prawiczek nie to nie znaczy ze bedzie do bani! kobieta tez ma na to wplyw jak facet bedzie sie w lozku zachowywal, jak bedzie lezec jak kloda to nawet doswiadczony sobie nie poradzi! Odpowiedz Link Zgłoś
sibiriaton Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? 17.01.05, 01:57 Jesli chodzi o mnie to wole doswiadczone kobiety, ale bez przesady:) Nie takie co ida z kolesiem do lozka na dyskotece, ale najlepiej po jednym lub dwoch stalych zwiazkach. Jeszce nie mialem dziewicy i nie zamierzam miec, sa na to dwa powody: 1 Za dlugo by trzeba bylo czekac na seks, a ja mam w tej materi straszne potrzeby:) 2 Kazdy zwiazek traktuje powaznie i chcialbym, zeby moja kobieta miala jakies porownanie, zeby wiedziala, czy jest jej ze mna dobrze i zeby nie chciala mnie zdradzic, zeby zobaczyc jak to jest z kims innym!!!! Poza tym mam 23 lata i wszystkie dziewice, ktore znam w moim wieku, maja jakis strasznie przerosniety kregoslup moralny. Wiec wniosek jest jeden : SMIERC DZIEWICA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniki Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.eia.pl 17.01.05, 07:49 myślę, ze wolałabym chłopaka doświadczonego, ale takiego który nie puszczał się kiedyś na lewo i prawo. Zawsze myślałam ze lepiej będzie z prawiczkiem ale teraz to juą nie jestem tego taka pewna ponieważ sama jestem jeszce dziewicą i mam chłopaka prawiczka. Nasza pierwsza próba współżycia wyglądała tak smiesznie ze z powodzeniem nadawałaby się jako sceny do filmu American Pie. Nie wiedziałam czy mam sie smiac czy płakać... mślałam że to on mnie "poprowadzi" a w rezultacie ja musiałam to robić i na dodatek nic z tego nie wyszło, bo się za bardzo zdenerwowałam. Stwierdzam więc ze dla dziewczyny (przynajmniej dla dziewicy) leprzy jest nie ekspert(puszczalski) tylko doświadczony facet. pozdrawiam. buziaki Odpowiedz Link Zgłoś