Dodaj do ulubionych

PRAWICZEK czy EKSPERT ???

15.01.05, 18:12
Jakiego faceta, wolicie zabrac ze soba do lozka??
Ile kobiet przed wami powinien miec??
Czy ma to w ogole jakies znaczenie??
Zastanowcie sie dobrze:)!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.238.79.231.adsl.inetia.pl 15.01.05, 19:01
      jestem srednie doswiadczona bo mialam 2 kochankow ale to nie dziwne bo mam
      tylko 20 lat a sadze ze jak sax to z kims waznym dla mnie. tak sie zlozylo ze
      bylam z prawiczkiem z ktorym to sama stracilam dziewictwo i mineloooooo troche
      czasu jak bylam z kolejnym -doswiadczonym i powiem cie ze ok sex sam w sobie
      byl ok aleee mialam obciazenie psychiczne ze jestem jesna z wielu ze on mnie
      wcale nie kocha itd. wiem ze to za normwlne nie jest ale tak mialam i jeszcze
      dodatkowo przeszkadzala mi bardzooo swiadomosc tego ze jego wczesniejsze laski
      nie zawsze byly jego dziewczynami np byl ze swoja kolezanka i sie z nia bzukal
      a nic do niej nie czul pozniej zas ta kolezanka byla z jego 2 kolegami wiec to
      bylo dla mnie obrzydliwe i ile razy tylko o tym pomyslalam to sie czulam jak
      jedna z kolejnych i myslalam ze ktos kiedys o mnie pomysli ze jestem latwa bo z
      nim bylam. chodzilam z nim ale sie w koncu rozpadlo i taki los jest kochany ze
      4 miesiace temu zeszlam sie z moim pierwszym i on nikogo po mnie nie mial czyli
      jestem jego jedyna i bardzo mnie to cieszy i nic ze nie jest niby doswiadczony
      bo calkiem calkiem sobie radzi a ja dodatkowo mam satysfakcje wiec wybieram
      prawiczka w 100% i zaluje ze bylam z tym doswiadczonym
    • Gość: oli Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.238.79.231.adsl.inetia.pl 15.01.05, 19:25
      a ty bys wolal dziewice czy doswiadczona??? a jak doswiadczona to ilu powinna
      miec przed toba??
    • Gość: jj Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:14
      dziwicie bo doswiadczone sa rozjechane
    • Gość: mala Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:23
      prawiczek bo: milo gdy nie mial innej i milo jest raezm odkrywac tajemnice
      seksu ..... gdy nie jestescie oboje doswiadczeni :) to piękne
    • Gość: iwona Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:34
      Nie cierpię prawiczkow, nie ma z nich żadnego pożytku. Fakt, że możesz go
      ulożyć po swojemu, ale wlaściwie po co. Mam na swoim koncie 3 sztuki takiegoż
      towaru - i wierzcie mi - nie chcę więcej. A poza tym oni się zakochują od
      pierwszego razu, co jest juz nie do zniesienia.
      Doświadczony - tak, jak najbardziej, ale nie zrutynizowany.
      • Gość: Artur Przezywacz Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 16.01.05, 00:04
        > poza tym oni się zakochują od pierwszego razu

Bardzo to dziwne. Powinno byc tak, ze najpierw zakochanie, a potem stosunek.
        • Gość: Piotr Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.arkonskie.v.pl 16.01.05, 17:09
          Na tzw. pierwszy rzut oka chyba tak. Jednak taka kolejność (najpierw seks, potem
          ew. zakochanie) to oszczędność czasu: jeśli w łóżku jest kiepsko, to lepiej
          sobie odpuścić. Człowiek się zakocha, a potem się okazuje, że w łóżku
          słabiutko... Wtedy mogą być problemy.
          Mówiąc poważnie, to wystarczy, że ktoś się nam podoba aby pójść do łóżka. Można
          też odpowiedzieć anegdotycznie: dziadek mówi - za moich czasów, to musieliśmy
          się zakochać, żeby potem iść do łóżka. Wnuczek - teraz jest podobnie, tylko my
          się szybciej zakochujemy ;-)
          Przy okazji: "na pierwszy rzut oka" - drugi rzut to już chyba raczej na oślep,
          nieprawdaż? Bardziej "chybił" niż "trafił"...
    • Gość: mimesis Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.wmc.net.pl 16.01.05, 10:22
      zaleta prawiczka jest to,ze nie ma porownania ,wiec nie ma ryzyka,ze sie
      skompromitujesz. jednak wolalabym bardziej doswiadczonego. mam 17 lat, jestem
      dziewica i czulabym sie o wiele pewniej podczas tego pierwszego razu z
      doswiadczonym.
    • Gość: Andrunia Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.01.05, 10:40
      moj facet w sumie raz byl z inna kobieta, ale tak nie dokonca..(byl za bardzo
      pijany... dluga historia :))...w trakcie stwierdzil ze tak nie chce.
      to jest moj pierwszy facet... zawsze chcialam zeby to byl jakis doswiadczony
      ale dziwnie sie czulam jak wyobrazalam sobie jego W NIEJ!
      przed moim pierwszym razem zaczelismy od poznawania naszy cial, od pieszczot..
      itd. wiedzialam ze tego nie spieprzy :p .. prawiczek nie to nie znaczy ze
      bedzie do bani!
      kobieta tez ma na to wplyw jak facet bedzie sie w lozku zachowywal,
      jak bedzie lezec jak kloda to nawet doswiadczony sobie nie poradzi!

• sibiriaton Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? 17.01.05, 01:57
      Jesli chodzi o mnie to wole doswiadczone kobiety, ale bez przesady:)
      Nie takie co ida z kolesiem do lozka na dyskotece, ale najlepiej po jednym lub
      dwoch stalych zwiazkach.
      Jeszce nie mialem dziewicy i nie zamierzam miec, sa na to dwa powody:
      1 Za dlugo by trzeba bylo czekac na seks, a ja mam w tej materi straszne
      potrzeby:)
      2 Kazdy zwiazek traktuje powaznie i chcialbym, zeby moja kobieta miala jakies
      porownanie, zeby wiedziala, czy jest jej ze mna dobrze i zeby nie chciala mnie
      zdradzic, zeby zobaczyc jak to jest z kims innym!!!!
      Poza tym mam 23 lata i wszystkie dziewice, ktore znam w moim wieku, maja jakis
      strasznie przerosniety kregoslup moralny.
      Wiec wniosek jest jeden : SMIERC DZIEWICA:)
    • Gość: moniki Re: PRAWICZEK czy EKSPERT ??? IP: *.eia.pl 17.01.05, 07:49
      myślę, ze wolałabym chłopaka doświadczonego, ale takiego który nie puszczał się
      kiedyś na lewo i prawo. Zawsze myślałam ze lepiej będzie z prawiczkiem ale
      teraz to juą nie jestem tego taka pewna ponieważ sama jestem jeszce dziewicą i
      mam chłopaka prawiczka. Nasza pierwsza próba współżycia wyglądała tak smiesznie
      ze z powodzeniem nadawałaby się jako sceny do filmu American Pie. Nie
      wiedziałam czy mam sie smiac czy płakać... mślałam że to on mnie "poprowadzi" a
      w rezultacie ja musiałam to robić i na dodatek nic z tego nie wyszło, bo się za
      bardzo zdenerwowałam. Stwierdzam więc ze dla dziewczyny (przynajmniej dla
      dziewicy) leprzy jest nie ekspert(puszczalski) tylko doświadczony facet.
      pozdrawiam. buziaki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka