Gość: kate IP: *.chello.pl 16.01.05, 00:47 Jak byscie zareagowaly kiedy po wejsciu do pokoju widzicie ze Wasz chlopak ma na monitorze kompa jako tapete zdjecie swoje ze swoja kolezanka-sa zlaczeni glowami(wiem ze ona mu sie podoba)?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ghostdogg [...] 16.01.05, 00:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kfiat Re: ZDJECIE INNEJ................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 10:14 ja mam chlopaka, uwazam ze wogole niedopuszczalne jest to ze ma Ciebie a podoba mu sie jakas inna dupa i na dodatek Ty o tym wiesz (!) paranoja, powinnas byc dla niego jedyna, jezeli nie podobalaby mu sie to moze ja po prostu lubi ale moj facet i tak bylby juz skreslony, a ze mu sie podoba i wyskoczyl Ci z czyms takim - ja bym zerwala, moze sie przestraszy ale to dupa a nie facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: ZDJECIE INNEJ................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:32 to oczywisty znak jezeli na tym zdjęciu nie ma ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleńka Re: ZDJECIE INNEJ................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:30 Zemsta- plakat naturalnej wielkosci(hmmm moze jakis mięśniaczek w bokserkach)ze śladami mojej szminki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: ZDJECIE INNEJ................ IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 16.01.05, 15:02 > Zemsta- plakat naturalnej wielkosci(hmmm moze jakis mięśniaczek w bokserkach) ze śladami mojej szminki :P Po twoim genialnym pomysle zemsty wnosze, ze jestes za mloda na stosowanie szminki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ansuia Re: ZDJECIE INNEJ................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:53 Jesssssssssu nawet nie chce myśleć co bym mu zrobiła! Jak się wkurzam jak ma w telefonie jaką modelke, a co dopiero jakby miął koleżanke.Ojj biedny by był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E@kiss Re: ZDJECIE INNEJ................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:00 Jesteście dziewczyny strasznymi zazdrośnicami..Moj też ma koleżanki i jakoś mi toza specjalnie nie przeszkadza,bo on na nie patrzy jak na koleżanki.To nie powód by już z nim zrywać morze poprotu się lubią??A już napewno nie to że jak jej się podoba Twój menio to nie znaczy że on jej uczucia odwzajemnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en Re: ZDJECIE INNEJ................ IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 17.01.05, 10:06 Ja bym od razu ustawiła mu na tapecie moje zdjecie.na szczescie ja nie mam tego problemu bo moje sloneczko ma nasze zdjecie :) ale tak bym wlasnie zrobiła.a tatmo "przypadkiem" skasowała :P Odpowiedz Link Zgłoś