Dodaj do ulubionych

ZDJECIE INNEJ................

IP: *.chello.pl 16.01.05, 00:47
Jak byscie zareagowaly kiedy po wejsciu do pokoju widzicie ze Wasz chlopak ma
na monitorze kompa jako tapete zdjecie swoje ze swoja kolezanka-sa zlaczeni
glowami(wiem ze ona mu sie podoba)??????
Obserwuj wątek
    • ghostdogg [...] 16.01.05, 00:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Kfiat Re: ZDJECIE INNEJ................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 10:14
      ja mam chlopaka, uwazam ze wogole niedopuszczalne jest to ze ma Ciebie a podoba
      mu sie jakas inna dupa i na dodatek Ty o tym wiesz (!) paranoja, powinnas byc
      dla niego jedyna, jezeli nie podobalaby mu sie to moze ja po prostu lubi ale
      moj facet i tak bylby juz skreslony, a ze mu sie podoba i wyskoczyl Ci z czyms
      takim - ja bym zerwala, moze sie przestraszy ale to dupa a nie facet.
    • Gość: X Re: ZDJECIE INNEJ................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:32
      to oczywisty znak jezeli na tym zdjęciu nie ma ciebie!!!
    • Gość: Maleńka Re: ZDJECIE INNEJ................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:30
      Zemsta- plakat naturalnej wielkosci(hmmm moze jakis mięśniaczek w bokserkach)ze śladami mojej szminki :P
      • Gość: Artur Przezywacz Re: ZDJECIE INNEJ................ IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 16.01.05, 15:02
        > Zemsta- plakat naturalnej wielkosci(hmmm moze jakis mięśniaczek w bokserkach)
        ze śladami mojej szminki :P

Po twoim genialnym pomysle zemsty wnosze, ze jestes za mloda na stosowanie
        szminki
    • Gość: ansuia Re: ZDJECIE INNEJ................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:53
      Jesssssssssu nawet nie chce myśleć co bym mu zrobiła! Jak się wkurzam jak ma w
      telefonie jaką modelke, a co dopiero jakby miął koleżanke.Ojj biedny by był.
      • Gość: E@kiss Re: ZDJECIE INNEJ................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:00
        Jesteście dziewczyny strasznymi zazdrośnicami..Moj też ma koleżanki i jakoś mi
        toza specjalnie nie przeszkadza,bo on na nie patrzy jak na koleżanki.To nie
        powód by już z nim zrywać morze poprotu się lubią??A już napewno nie to że jak
        jej się podoba Twój menio to nie znaczy że on jej uczucia odwzajemnia!
    • Gość: en Re: ZDJECIE INNEJ................ IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 17.01.05, 10:06
      Ja bym od razu ustawiła mu na tapecie moje zdjecie.na szczescie ja nie mam tego
      problemu bo moje sloneczko ma nasze zdjecie :) ale tak bym wlasnie zrobiła.a
      tatmo "przypadkiem" skasowała :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka