Gość: Kaśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:03 Nie wiem co sie ze mną dzieje. Mam straszną ochotę na sex z innym facetem. Nie wiem już co o tym mysleć:(, ale to jest silniejsze ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: organista Re: Chęć zdrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:07 choć TU szybko !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Chęć zdrady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:09 Ja mówiłam poważnie, więc proszę nie nabijaj sie ze mnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Chęć zdrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 19:46 Nie myśl tylko zrób to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Chęć zdrady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 19:49 zjedz babeczke z kremem,mi przechodzi:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Chęć zdrady IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 17.01.05, 20:18 Nie rob tego,bedziesz zalowac.Nie mysl sobie ze jestem stara ciotka ktora tylko radzic potrafi,wiem z autopsji jak to jest,zdrada byla kiedys dla mnie prawie jak nalog,gdy mi minelo-tak myslalam-i gdy zaangazowalam sie w najpowazniejszy zwiazek w moim zyciu,nalog znowu dal znac o sobie.Nie pytaj jak sie to skonczylo,nie polecam takich przezyc i tylu nerwow i wylanych lez.Nie napedzaj sie na sex z innym facetem tylko powiedz swojemu ze Twoje potrzeby ostatnio wzrosly i ze masz chec na cos nowego,na jakis eksperyment,na cos czego jeszcze nie robiliscie-moze to skupi Twoja uwage na wlasciwym facecie i odwiedzie od bledu!Trzymam kciuki i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woman Re: Chęć zdrady IP: *.bphpbk.pl 18.01.05, 12:47 Nie rób tego,jesli naprawdę zależy Ci na twoim partnerze. Jeśli to nie ten o którym marzyłaś i jesteście w wolnym związku, szukaj dalej, ale bądź szczera i powidz mu o tym. Jeśli to ten twój jedyny, to porozmawiaj z Nim delikatnie o Twoich fantazjach i sama się nie nakręcaj. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Chęć zdrady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:12 Nie żyjemy w wolnym związku, mamy dziecko . Wiem, ze to co chce zrobię jest nie w porżadku ale to jest jakieś chore, ciągle o tym mysle i sobie wyobrażam. Myslałam ze może jeśli to zrobie to nie będę ciągle o tym myslała . Nie wiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia Re: Chęć zdrady IP: 195.150.224.* 18.01.05, 13:28 Stereotyp jeden z największych to taki, że to głównie mężczyzni mają ochotę na skoko w bok. Nic bardziej mylnego. Jesteśmy tylko ludzmi i jak mi się wydaje jednak z natury poligamiczni. Druga sprawa, że jesteśmy jednak aż ludzmi no i jednak trochę kory nowej nam się na półkulach mózgowych zebrało i tym samym mamy zdolność do refleksji. Ja zawsze kiedy nachodzi mnie ochota na urozmaicenie...myślę sobie jak by to bolało gdyby to druga strona dała się ponieść taki ochotom, które jak podejrzewam (no nie oszukujmy się;) z pewnością ma. Generalnie to zawsze wychodzę, że co zrobimy, damy drugiej osobie...po jakimś czasie do nas wraca. I już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin23 Re: Chęć zdrady IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:35 wyskoczę tutaj ze swoim standardowym tekstem, ale bardzo skutecznym. Faceci myślą o tym częściej niż kobiety...zadowolona? Pragnienie dalej pozostanie pani K., ale i trochę rozumu się pojawiło od razu, no nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia do Marcina23 IP: 195.150.224.* 18.01.05, 21:54 na podstawie czego mniemasz, że mężczyzni częściej myślą o zdradzie, Marcinie? Nie znasz mysli innych. A że się inni (czyt.kobiety) raczej nie przyznają to już inna kwestia. Ach mężczyzni, chyba jednak mało wiecie o kobietach...ale może to i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: do Marcina23 IP: 212.182.14.* 19.01.05, 17:01 Musze Cię zasmucić. Takie sa badania. I statystyki z badań wynikające. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin23 Re: Chęć zdrady IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 13:28 jaka ciekawa odpowiedź na mój post się pojawiła, a pani zna tak doskonale myśli facetów. powiem ci jedno, może nie powinienem ale byłabyś przerażona, 6 do 8 razy wyższy testosteron musi znaleźć gdzieś ujście, nawet gdy mają to byc po prostu myśli. pozdrawiam panią serdecznie. dobrze że nie możecie poczuć jak to jest być facetem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia do Marcin23 IP: 195.150.224.* 19.01.05, 17:12 > powiem ci jedno, może nie powinienem ale byłabyś przerażona, 6 do 8 > razy wyższy testosteron musi znaleźć gdzieś ujście, Otóż Marcinie...nie tyle nie powinieneś tego mówić co nie musiałeś. Raczej mnie nie oświeciłeś owym stwierdzeniem. Wykształcenie które zdobywam każe mi wiedzieć między innymi o testosteronie trochę. Niemniej jednak za próbę wyjaśnienia dziękuję ;) Mimo że bezsprzecznie posiadam wspomnianego hormonu znacznie mniej aniżeli Ty. I dobrze - myślę że z wąsami raczej nie byłoby mi do twarzy. Ale wracając do tematu... nie licytujmy się która z płci częściej myśli o zdradzie. W tej kwestii lepiej pozostać nieświadomym. Pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
tweed Re: Chęć zdrady 19.01.05, 16:33 Z kims konkretnym? Tzn masz juz obiekt wybrany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Chęć zdrady IP: 212.182.14.* 19.01.05, 16:59 Wszystko zależy. Jeżeli będziesz potrafiła sobie nie wypominać, że to błąd, że tak nie można. TO zrób to. Jeżeli maci przez to później Cierpieć - to przemyś jeszcze raz. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Chęć zdrady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:25 e-rozwiazania.webpark.pl/ftp/Oblicza_zdrady.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Chęć zdrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:05 ehm... mam ten sam problem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Chęć zdrady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:14 I jak sobie z tym radzisz???? Opowiedz prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sissi Re: Chęć zdrady IP: *.magma-net.pl 20.01.05, 22:11 juz mam to za soba i nie polecam. to cie nie wyleczy z takich mysli na przyszlosc. jesli raz przekroczysz pewna granice, bedzie ci to chodzic po glowie zawsze. a poza tym jak juz bedzie po wszystkim, zycze powodzenia w spogladaniu w lustro. ja nie moglam i czasami nadal nie moge, jak sobie przypomne pewne rzeczy. mimo to czasami korci i to jest chore. dlatego nie zaczynaj, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś