prom_do_szwecji 28.05.08, 21:27 gdybyście zobaczyły jak do Waszego faceta, który stoi dwa metry od was podchodzi jakaś panna, cos mu gada a potem daje mu całusa na dowidzenia. Mnie przyznam sie szlag trafił Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garraretka Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:28 mnie by jeszcze dodatkowo krew zalała. Ale ja zazdrośnica jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:30 że ma jakąś bardzo wylewną koleżankę. Pewnie zapytałabym się kto to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:34 twierdzi, ze to dziewczyna, która przychodzi na jego koncerty często i się poznali. Małpa cały wieczor siedziala przy stoliku obok. Ciekawe czemu nie podeszła jak siedzieliśmy razem? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:30 No jakby to był gwiazdor to pewnie nie byłoby to takie dziwne. Ale hmm pewnie bym się troszkę znerwowała. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:34 No wiec nie jest zle ze mna, jak czasem podejzewam;) Tez bym sie wsciekla z lekka. Ale moj nie ma takich kolezanek "na" buziaki, wiec byloby tlumaczenie sie geste. Prom, Twoj z racji tego czynm sie para, zakladam ze ma takie kumpele, ciezki orzech... Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:40 ale to nie jest usprawiedliwienie. To tak jakbym ja sie spoufalała z różnymi waznymi, zeby informacje wyciągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:43 W sumie masz racje. Zreszta ja toleruje ew takie buziaki, sama tez, tylko od osob naprawde ze mna spoufalonych, sama nigdy z nimi do nikogo nie wyskakuje i nie lubie jak ktos niespoufalony wyskakuje do mnie. I wolalabym, zeby nikt nie wyskakiwal do mego M. Ale i tak to kwestia zaufania........ Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:45 dokładnie, jak dali sobie buziaka z moją przyjaciółką z godzinę wczesniej to nie miałam nic przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:49 HA! ale sek w tym, kto pierwszy wyskoczyl ( nie w tym buziaku z przyjaciolka). Jak ona -ta obca- to bym olala, bo pewnie laska chcialaby sie zbratac, a nie wie jak:) Wez pod uwage, ze on jest "publiczny":) Jak on...Tu bym sie zaczela zastanawiac i dociekac, i krew by mnie zalala tysiac razy. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:53 ona. On głupi nie jest, zeby tak na moich oczach Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:58 Hm.... Mysle, ze z racji jego funkcji publicznej:) musisz byc przygotowana na takie akcje i musisz cos w sobie , nie wiem, przerobic, zeby reagowac obojetnie, bo mozna sie wykonczyc... Masz ciezej, niz kobieta anonimowego faceta, bo bedzie sie wokol niego wiecej babek zawsze krecic:( i probowac sie z nim przyjaznic. Heh... Swoja droga mnie wlasnie takie calusy wkurzaja, bo w wiekszosci sa sztuczne i udawajace bliskosc i przyjacielskosc. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:59 albo może ja sie zaczne cmokać z politykami. Kolorowe gazety i inne superaki podłapia i będe sławna :} Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:03 tylko, ze wet za wet, to nie jest droga.... Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:10 dokładnie. Tylko czemu kobiety zawsze mają być te mądrzejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:14 Wiesz, co, nie wiem...W moim ukladzie, jesli chodzi o zazdrosc, to moj facet jest madrzejszy ode mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:16 do kitu to wszystko. A panna sie cieszy, ze mnie wkurzyła Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:20 No i wlasnie zrob cos, zeby nie miala powodu do radochy nastepnym razem. Ani zadna inna. Wiem, ze to trudne, oj uwierz, bardzo dobrze wiem:(, ale to jedyny sposob niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:22 czyli nie powinnam bywać tym klubie. Wczoraj nie zareagowałam. W drodze do domu też slowa nie powiedzialam Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:25 Caly pic w tym, zeby bywac i sie nie wkurzac... Moze cos sie stalo, ze wczesniej nie reagowalas a teraz szlag Cie trafil? Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:28 nigdy nie było takich sytuacji. Kiedyś mial jakąś fankę, która za nim biegała, ale mi opowiadał po każdym koncercie, że znow była i czegoś chciała. o tej nie miałam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:31 Ludzie zdarza sie, ze manipuluja sytuacjami. Moze widzieli sie drugi raz w zyciu, a ona chcial zagrac (przed soba? nim? Toba?) bliska kumpele buziakowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:33 niewykluczone, ze tak było. Tyle, że ja poczułam sie niezręcznie Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 23:54 Masz ambicje zostać wersją Koteckiej?Tylko obiekt wybież mniej odstręczający i obciachowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:34 słusznie, za mało artysta zeby buziaki przyjmować Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:39 ładnie wygladała, normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:34 prom_do_szwecji napisała: Mnie przyznam sie szlag trafił Ale na kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:38 na sytuację. Jestem na Proma zła od wczoraj, ze jeśli to tylko fanka, to dlaczego pozwala na takie skrócenie dystansu. Zwłaszcza, ze jak ze dwa razy dostałam kwiaty na jego oczach od obcych facetów, to była niezła jazda, ze je śmialam przyjąć Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:48 prom_do_szwecji napisała: dlaczego pozwala na takie skrócenie dystansu. No ale jak to sobie wyobrażasz? Miał ją odepchnąć czy pogrozić palcem?Skoro to taka zażyła fanka, to powinien najwyżej Ci ją przedstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:52 wyobrażam to sobie w taki sposób, że dużo wczesniej powinien się tak zachować, żeby jej nie przyszło do głowy rzucić się mu na szyje. Każdy z nas ma takie sytuacje, ze ktoś obcy próbuje przekroczyć granice naszej prywatności. I większosć z nas sobie z tym radzi. Oczywiście nie mówię o takich sprawach jak np. molestowanie seksualne czy inne przypadki mające swoje opisy w kodeksie karnym Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:54 czyli spelniajace tzw. "znamiona" Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:55 czynu zabe=ronionego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:52 wg mnie powinien fanke przeleciec i bylby spokuj Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:54 no i mnie by na śnie nie bałamucił. Ekstra pomysł ;( Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:00 może by i lubil, gdybym ja była mniej awanturująca sie po nocy Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:35 mój kolega zawsze się ze mną wita buziakiem. niezależnie, czy jest z nim jego dziewczyna, albo ze mną mój chłopak, czy nie. a na tego obecnego to się też rzucają i kleją. stoicki spokój trzeba zachować. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:36 tylko czemu nie przywitała sie wylewnie jak siedzieliśmy razem a ona stolik obok. I że nie zostałysmy sobie przedstawione Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:46 Szlag by mnie trafił. Ale ja jestem kawał zazdrośnika, kiedyś mnie cholera brała, jak M. stał na przystanku (ja stałam na przystanku po drugiej stronie ulicy, bo jechałam w drugą strone) i gadał z jakąś laską, a jak na złość jego tramwaj nie jechał i stał chyba z 40 minut i z nią tak radośnie gawędził. A ja też nie wsiadałam do mojego, chyba ze cztery tramwaje przepuściłam, bo przecież nie mogłam go samego z nią zostawić. Ale nic nie mówiłam, bo z zazdrością trza walczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 21:48 ja przeciez nie bede na każdy jego koncert chodziła. To już nie jest zabawne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:02 Ale to nie o to chodzi, przecież nie będziesz go pilnowała. A jak będziesz, to w końcu i tak cię zdradzi, żeby twoje pretensje w końcu miały podstawy. Trzeba to zaakceptować i już. Ja osobiście twierdzę, że kto nie czuje zazdrości, ten nic nie czuje, ale nie można wpadać w obsesje z tego powodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:13 nie można tego akceptować. Zwłaszcza, ze facet strzela fochy jak umawiam sie z kolegami. Jego zdaniem powinnam wyłącznie z dziewczynkami Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:25 Jak chcesz. Ja twierdzę, że zazdrość znormalizowana jest ok, natomiast jeśli się zaczynają awantury, szpiegowanie, kontrolowanie - to nie jest fear. Chcesz, żeby pozwalał ci spotykać się z kolegami, pozwól jemu spotykać się z koleżankami. Zapytaj dziołchę, która go cmoknęła, "o, a któż to ma takie zażyłe kontakty z moim facetem" - "zaznaczaj teren" i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:27 widzisz, on zawsze twierdził, że ja powinnam z babkami, bo on przeciez nie ma koleżanek tylko samych kolegów. Nie miałam co pozwalać, bo on sie sam zarzekal, że nie miewa koleżanek Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:35 No, to jak widzisz coś takiego, to "zaznaczaj teren", jak już napisałam. Dyskretnie, nie nachalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:38 ważne, żeby nie przekroczyć granic dobrego smaku Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:10 Moj Mezczyzna pewnie zareagowal by szybciej niz ja- on nie lubi, mowiac delikatnie, takich objawow "przyjazni" ze strony innych. A ja? Szczerze mowiac, chyba wywolaloby to u mnie niepohamowany wybuch smiechu :D Glownie dlatego, ze biedna dziewczyna nie mialaby pojecia na co sie naraza (patrz: zdanie nr 1) :D Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:15 ja mam podobnie. Nie znosze jak mnie ktoś obcy dotyka Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:17 Ja w zasadzie tez. Ale ja to w ogole mam dosc duzy dystans spoleczny, wiec nie wiem czy sie licze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:20 zdecydowanie jesteś poza konkursem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:22 A panna radze sie nie przejmowac. Gorzej gdyby on wykazywal zainteresowanie. Aczkolwiek "z daleka" przyjrzec sie mozesz, jesli mialoby Ci to sen z oczu spedzac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:31 weź z daleka jak ja krótkowidz :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:17 promyk, next time wez panienke do kibelka nosek jej przypudrowac a promowi szlaban na zawijanie do portu na tydzien. Niech sie na redzie buja az zrozumie blad. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:18 słusznie, dać jednemu i drugiemu w pysk i po sprawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:21 czyz zycie nie jest proste? Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:24 w sumie...najlepsze są najprostsze rozwiązania. Tak jak najlepsze proste jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:26 czyli oscypek z patelni na przyklad. Promyk a nie przyjechalibyscie na jakis koncert tutaj? Nie ma jakiegos tournee w planie? Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:30 ja bym bardzo chciała. I pewnie sobie jakos do zakopca skoczę, bo stęskniłam sie na maksa za górami. Może by tak za dwa tygodnie sie udało. Proma zostawie na gospodarstwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:37 tak mi się skojarzło, ze jakoś w połowie czerwca moja mama jedzie na dwa tygodnie do zakopca, a potem na dwa moja siostra. Pojade na weekend albo do jednej albo do drugiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:41 byle przed wakacjami bo wtedy jest jeszcze znosnie. Pozniej horror do pazdziernika. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 22:41 w czerwcu postaram sie wpaść Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 22:44 i decydujac sie na faceta muzyka, musialas sie liczyc z tym, ze beda kobiety dookola... Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:02 akurat nie pytałam o twój pogląd na mój temat tylko o spojrzenie na sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:04 Oj jak mi przykro, ze to jest moj poglad i go wyrazilem Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:07 to nie jest pogląd, tylko ocena zupelnie obcego ci człowieka. gdybyś stwierdził, że twoim zdaniem SYTUACJA była malo wazna, to bym twój pogląd przyjęła. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:08 Mozesz mi to podeslac na pismie? Najlepiej z podpisem :) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:11 co, że przyjęłabym twój pogląd? Tylko podf warunkiem, że ty mi prześlesz, że nie bedziesz oceniał obcych ludzi i nie bedziesz im wmawial w mało przyjemny sposób, że znasz ich lepiej niż oni sami. Zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:13 NIe, przyslij mi twoje wytlumaczenie, biorac pod uwage, ze jestes na otwartym forum pelnym obcych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:15 Za głupia jestem, żeby zrozumiec o co pytasz. Mozesz jasniej? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:16 Jak ktos nie chce to nie zrozumie.. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:20 Kontiku, kiedyś ci już napisałam - na maila, zeby nie było na forum pełnym ludzi. Poprosilam, zebyś sie ode mnie odczepił. Podtrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:22 Alez ignoruj mnie, prosze rob to.. ale jak dlugo piszesz na OTWARTYM forum, lisz sie z tym, ze bede to komentowal. Takie jest moje prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:27 nikt nie ma moralnego prawa oceniac drugiego człowieka. Tak samo ty pisząc, ze jestem przewrażliwiona, tak samo ktokolwiek nie ma prawa pisać, że ktoś jest idotą, albo za gruby, za chudy, ma za duże albo za małe cycki. Można pisać o sytuacji. Wiem niestety, że jest tu gromada frustratów, którzy w ten sposób leczą swoje kompleksy, ale zawsze mi sie to nie podoba. A nie chce się z tobą kłócić, a wiem, że mnie twój sposób bycia mocno wkurza, dlatego staram sie ciebie unikać. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:30 Czy ja cie gdzeikolwiek ocenilem? Zapytakas co bysmy pomysleli wiec jak to bym sobie wlasnie pomyslal.. Unikaj mnie prom, nie obraze sie... Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:35 napisanie, ze jestem przewrażliwiona ma charakter ocenny. Ale masz rację, znam cię chyba zbyt dobrze, żeby się dziwić, że uderzasz ad personam. Jeśli mogę ci coś poradzić, to spróbuj czasami w sobie wskrzesić odrobinę pokory, ego na tym naprawde za bardzo nie ucierpi. I lepiej mieć więcej do powiedzenia niż tylko że ktoś jest taki czy owaki... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:37 Oczywiscie prom ty najlepiej wiesz co ja mysle.. to jest przeciez oczywiste i nawet nie bede probowal z tym dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:44 prom_do_szwecji napisała: > napisanie, ze jestem przewrażliwiona ma charakter ocenny. A nie zauważyłas, że na tym forum nieustannie wszyscy wszyskich oceniają? I nie jesteś wyjątkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:45 zauwazyłam, nie podoba mi sie, staram sie tego nie robić, świeta nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:47 inni tez nie...więc wyluzuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:49 myślę, ze wiesz mniej niż obie strony zainteresowane dyskusją :) mam swoje powody Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:50 być może...ale to chyba nie są akcje na forumowe potyczki, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:52 pare miesiecy temu próbowałam załatwić to mailowo. Nie zadzialało. Zgadzam sie, że to nie jest metoda. Jak nowa praca? Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:55 To odpuść. Z pożytkiem dla obu stron. Świetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:57 jakoś mi stoi kością w gardle ten twój awans. W niedawno w tym samym czasie zmieniałyśmy pracę, a ty znów poszłaś do przodu. to fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Ze jestes przewarazliwona 28.05.08, 23:59 Przesadzasz ciut :) Zupelnie czym innym się zajmujemy, to warunkuje pewne posunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
asocial Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 23:37 mieszkam w hiszpanii i niestety tutaj takie zachowanie to norma. moim pocieszeniem jest fakt, ze i mnie caluja, obejmuja, klepia po plecach i innych czesciach ciala koledzy, ktorzy nie zwazaja, ze moj facet jest obok. ale w polsce to chyba bym zabila. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Co byście pomyślały... 28.05.08, 23:45 ale to była obca dziewczyna. Jakby była koleżanka, to chyba siedząc przy stoliku obok nas - bo przecież moj facet w przerwach się do mnie dosiadał, powinna przynajmniej coś zagadać. Dla mnie dziwne, że nie rzuciła się mu na szyję w moim towarzystwie tylko jak stał z boku i kable sobie zwijał Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: Co byście pomyślały... 29.05.08, 00:17 "po krakowsku" z wszystkimi się obcałowywujesz, więc pewnie bym się nie przejęła zbytnio Odpowiedz Link Zgłoś