Gość: niedyskretny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:01 Jakiej grubości rajstopy nosicie pod spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: złośnic@ Re: Niedyskretne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:04 ja nie nosze rajstop pod spodnie. to musi byc niewygodnie. nawet nie czuje,ze rymuje:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eja Re: Niedyskretne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:14 Rajstopy pod spodnie?Chyba wolę troche zmarznąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Niedyskretne pytanie IP: *.238.73.52.adsl.inetia.pl 25.01.05, 11:35 boze dziewczyno nos jakie chcesz co to za pytanie :) jak ci zimno w cienkich kup grube ja tam nie nosze ale sadze ze to normalne wiec sama wybiez w jakich ci bedzie cieplo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrka Re: Niedyskretne pytanie IP: 195.136.118.* 25.01.05, 12:38 ja nie nosze rajstop, co najwyżej to pończochy i nie pod spodnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedyskretny Re: Niedyskretne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 08:39 Czy naprawdę nikt nie nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Niedyskretne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 09:51 ja nosze zawsze, kiedyś nie nosiłam, ale jak zachorowałam na zapalenie oskrzeli, potem płuc i leżałam w szpitalu , b mściągali mi wofdę z płuc to stwierdziłam,z e nie będę chodzić bez czapki i rajstop tylko po to, zeby podobać się bardziej komuś. Nie warto. Nosze cieńkie, ale ostatnio stwierdziłam, ze skzoda, kupiłam sobie oblio 40 i mój facte nie zauważył nawet czy są cienkie czy grube. Czapki noszę nawet jak nie ma mrozu. Potem to wsyztsko wyłazi, prędzej czy późnije. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek84 Re: Niedyskretne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 10:48 ja nie noszę pod spodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelek Re: Niedyskretne pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:43 ja nosze kalesony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Queen Re: Niedyskretne pytanie IP: *.tkchopin.pl 27.01.05, 17:11 roznie...to jakis Twoj fetysz?;) Odpowiedz Link Zgłoś