Gość: paola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:43 pytam na poważnie i także takich odpowiedzi oczekuje : jak dziewczyna powinna zająć się twoim członkiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: pytanie do facetów !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:04 DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefex Re: pytanie do facetów !! IP: *.system / *.system-net.pl 01.02.05, 13:32 hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefex Re: pytanie do facetów !! IP: *.system / *.system-net.pl 01.02.05, 13:38 Cos mnie sie zepsulo i mi post samo wyslalo... ;] A co do pytania hmm jezeli chodzi o seks oralny to ja proponuje sobie zobaczyc film Boat Trip a po polsku Statek Milosci gdzie 2 typow trafia na rejs z gejami i tam gdzies w 3/4 filmu 56 minuta ;] Gabriela prosi aby ten typ jej pokazal jak to robi [w koncu statek z gejami :] no a on zaklopotany [bo gejem nie byl ;] mowi jej zeby to ona mu pokazal jak to robi [z bananem] a on jej powie co zmienic :D {84400}{84499}Wiesz co, mam pomysł,|pokaż mi swoją technikę. {84500}{84634}A ja powiem ci co musisz poprawić.|Dobra. {84750}{84822}Najpierw... {84825}{84913}powoli liżę czubek. {85100}{85149}Tak?|-Dobrze. {85150}{85249}Później delikatnie całuje|schodząc w dół. {85250}{85324}W tym samym czasie bawię|się jajkami. {85325}{85503}Nastepnie okrążam językiem dookoła| i później znowu liżę czubek. {85550}{85688}Zwilżam usta i delikatnie|podgryzam zębami. No i to by bylo raczej na tyle ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: pytanie do facetów !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:48 NO coz, popierwsze musisz podejsc do tego z nieukrywana ochota a nawet radoscia ze bedziesz mogla sie pobawic penisem swego partnera. Samo to juz nakreca faceta. nie bede sie tu rozpisywal jak i co lubie ale powinnas uwazac na paznokcie, ktore czesto drapia niespodziewanie i cala ochota przechodzi wraz z drapnieciem. Fajnie gdy nietylko zajmujesz sie samym czlonkiem ale tez okolicami, chodzi mi mniej wiecej o uda w okolicach jajek, mietosic delikatnie jajka i w pewnym momencie rzucic sie jak dzikuska do lizania penisa. Ach jak to podnieca. Nie ma nic bardziej podniecajacego jak widok mojej kobiety chcacej rzucic sie na mojego "malego" i wyssac mnie do ostatniej kropli. Pamietaj jednak ze robienie w kolko tego samego z czasem nudzi i potrzeba innych podniet. Wazne jest tez dla faceta aby widzial twoja buzie jak to robisz, bo faceci to wzrokowcy i jesli nie zobacza to nie uwierzą. :)) To tez kreci niesamowicie. Rob co uwazasz za konieczne. Np kilka szybkich ruchow w gore i w dol i przerwa na cos innego, a za chwilke znow to samo. Pozniej wypnij sie do niego i baw sie dalej, partner nie powinien byc bierny na taaaki widok przed jego twarza. :)) No i napisz pozniej jak bylo i czyu to w koncu zrobilas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lastpoint SRL = Szkoła Robienia Loda IP: 193.24.24.* 01.02.05, 13:53 Tak sobie myślę że założenie Szkoły Robienia Loda to nie taki zły pomysł. Wystarczy niskie czesne i doświadczeni wykładowcy. Popyt na tego typu wiedze - widać jest, a słowami niestety nie da się wielu rzeczy wytłumaczyć. Już widzę tu kilka semestrów, kończąc na technice "deep throat" na ostatnim roku. Nauka fajna i może sesje byłyby mniej straszne bo egzaminy same ustne. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mes........??????? Re: pytanie do facetów !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 00:49 DObre pytanie. SPytaj swojego chłopaka to wie najlepiej bo każdy woli inaczej. Ja Lubie delikatne pieszczoty bez gryzienia :))) NAjlepiej pytaj chłopaka w trakcie zajmowania się nim (członkiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `WQQ Re: pytanie do facetów !! IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 03.02.05, 01:24 najpierw go umyj aby sera sie nie najesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroliklesny Re: pytanie do facetów !! IP: *.80-202-235.nextgentel.com 03.02.05, 02:15 Dziewczyna, ktora by pragnela zajac sie moim ptakiem, powinna przede wszystkim sama tego bardzo chciec. A potem powinna potraktowac sprawe po mesku i zalatwic to jak kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex szybko wprowadzić do pochwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meshchoo Re: pytanie do facetów !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:32 Niech się lepiej sobą zajmie co jej do tego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manko Re: pytanie do facetów !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:03 porządnie:P Odpowiedz Link Zgłoś