Gość: Majka IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:11 Jestem bardzo zazdrosna bo nie jestem pewna swojej atrakcyjności..niszczy to mój związek!!To się jakoś leczy??HELP!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doktórka Re: Zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:06 Witaminę C sobie zapodaj do ucha i będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:15 A czy twój mężczyzna nie przekonuje Cię o twojej atrakcyjności?NIe mówi,że mu się podobasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Zazdrość IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:28 W sumie to ciągle to powtarza,ale mi się wydaje,że jest inaczej...że woli blondynki...z 2 takimi już flirtował jakiś czas temu:( to chyba przez to nie wierze w siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanilia Re: Zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:53 Maju ja mam tak samo, flirtowal z nimi jak byl z toba czy wczesniej?? Moz na isc do psychologa, ale ja probuje nad soba panowac sama zreszta mam wsparcie w chlopaku. Tylko nie wiem, na jak dlugo :-) ale nie zamierzam przesadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bóg Re: Zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 23:04 Wiązać się z kimś by zazdrościć i czuć sie niepewnie? Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanilia Re: Zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 08:57 o boze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Zazdrość IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:06 Flirtował jak był ze mną...mówił,że robi to nieświadomie i to nie było nic masakrycznego,ale wystarczyło by zniszczyć we mnie pewnośc siebie..a dodam,że nie należe do potworków:))Źle mi... Odpowiedz Link Zgłoś
seerduszko Re: Zazdrość 07.03.05, 13:12 hmmm...a ja mysle,ze gdybys nie byla dla niego atrakcyjna,gdyby cie nie kochal...to po prostu by z Toba nie byl:)a jesli jest to na prawde musi byc bardo szczesliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Zazdrość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 14:27 Jesli jestes z kims tzn ze dla tej osóbki jesteś atrakcyjna pod kazdym względem :) zazdrosc w rozsadnych granicach jest wskazana ale bez przesady,no ja tez czasami mam napady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:40 O matko to czy jestes atrakcyjna czy nie wcale nie przesadza o tym czy on Cie zdradzi czy nie.Faceci tacy sa i nic na to nie poradzisz.Gdybys byla nawet niewiadomo jakim bostwem to nadejdzie czas kiedy on zapragnie zobaczyc jak to jest z inna.To nie chodzi o urode czy jej brak(chociaz przyznam ze jej brak moze przyspieszyc zdrade) ale o to ze faceci nie sa monogamistami i nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś