Dodaj do ulubionych

Zazdrość

IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:11
Jestem bardzo zazdrosna bo nie jestem pewna swojej atrakcyjności..niszczy to
mój związek!!To się jakoś leczy??HELP!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: doktórka Re: Zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:06
      Witaminę C sobie zapodaj do ucha i będzie git.
      • Gość: ... Re: Zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:15
        A czy twój mężczyzna nie przekonuje Cię o twojej atrakcyjności?NIe mówi,że mu się podobasz?
        • Gość: Majka Re: Zazdrość IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:28
          W sumie to ciągle to powtarza,ale mi się wydaje,że jest inaczej...że woli
          blondynki...z 2 takimi już flirtował jakiś czas temu:( to chyba przez to nie
          wierze w siebie
          • Gość: wanilia Re: Zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:53
            Maju ja mam tak samo, flirtowal z nimi jak byl z toba czy wczesniej?? Moz na
            isc do psychologa, ale ja probuje nad soba panowac sama zreszta mam wsparcie w
            chlopaku. Tylko nie wiem, na jak dlugo :-) ale nie zamierzam przesadzic.
          • Gość: bóg Re: Zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 23:04
            Wiązać się z kimś by zazdrościć i czuć sie niepewnie? Powodzenia.
            • Gość: wanilia Re: Zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 08:57
              o boze ...
              • Gość: Majka Re: Zazdrość IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:06
                Flirtował jak był ze mną...mówił,że robi to nieświadomie i to nie było nic
                masakrycznego,ale wystarczyło by zniszczyć we mnie pewnośc siebie..a dodam,że
                nie należe do potworków:))Źle mi...
                • seerduszko Re: Zazdrość 07.03.05, 13:12
                  hmmm...a ja mysle,ze gdybys nie byla dla niego atrakcyjna,gdyby cie nie
                  kochal...to po prostu by z Toba nie byl:)a jesli jest to na prawde musi byc
                  bardo szczesliwy
    • Gość: natalia Re: Zazdrość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 14:27
      Jesli jestes z kims tzn ze dla tej osóbki jesteś atrakcyjna pod kazdym
      względem :) zazdrosc w rozsadnych granicach jest wskazana ale bez przesady,no
      ja tez czasami mam napady :)
      • Gość: kate Re: Zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:40
        O matko to czy jestes atrakcyjna czy nie wcale nie przesadza o tym czy on Cie
        zdradzi czy nie.Faceci tacy sa i nic na to nie poradzisz.Gdybys byla nawet
        niewiadomo jakim bostwem to nadejdzie czas kiedy on zapragnie zobaczyc jak to
        jest z inna.To nie chodzi o urode czy jej brak(chociaz przyznam ze jej brak
        moze przyspieszyc zdrade) ale o to ze faceci nie sa monogamistami i nic tego
        nie zmieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka