Dodaj do ulubionych

czerwona maska

IP: *.wroclaw.mm.pl 14.03.05, 17:30
moj problem mnie rozbraja po prostu! motyw polega na wiecznym czerwienieniu sie, nawet przy prawie wcale nie wstydliwych sytacjach czy rozmowach, do tego w ogole wcale nie jestem jakas wstydliwa i zamknieta w sobie, a jednak rumienie sie przy byle okazjach, nawet zdarza sie ze przy rozmowie ze swoim facetem! no masakra! i to rosnie z wiekiem! oczywiscie w towarzystwie obraca sie to w wielki polew i wszyscy razem ze mna zlewamy, ale do cholery-w koncu jakby nie bylo krepuje mnie to na maxa! jedyne wyjscie jakie widze to jakas terapia u psychologa!?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: czerwona maska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:40
      nie sądze ze psycholog tu cos pomoze.. to pewnie jest jakas zaburzona
      gospodarka hormonalna... albo moze w ogole masz problemy z uderzeniami gorąca i
      potliwością bo to się czesto ze soba wiąze, mysle ze nic na to nie poradzisz ja
      tez sie czerwienie w roznych sytuacjach moze nie tak bardzo jak ty ale tak to
      juz chyba jest, jakos mi sie to uspokoilo gdy zaczelam brac tabletki
      antykoncepcyjne ktore wyregulowaly mi wszystko w organizmie... pozdro :)
      • Gość: alicja Re: czerwona maska IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 19:04
        ja tez mam ten problem :(((((((( kto cos poradzi?
    • Gość: BaJka22 Re: czerwona maska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:21
      No widze, że jest nas więcej :-((( Ja sobie tak wywnioskowałam że to jest wina
      wychowania przez rodziców, ja np byłam pod ciągłym stresem związanym z moim
      ojcem, który ciagle pił (i nadal pije), za wszystko mnie krytykował i tak
      zostało do teraz , mam niskie poczucie własnej wartości, chociaż jestem
      atrakcyjną dziewczyną. mam juz 22 lata a TO zaczęło sie mniej więcej jak miałam
      17-18 i trwa do nadal. Najważniejsze to nastawienie, ale to nie takie proste :-
      / A wszystko zamyka sie w kółku bo jak mysle o tym żeby sie nie czerwienic to
      robie to chyba ze zdwojona siłą , nienawidze tego uczucia goraca na twarzy. Ja
      np jak sie zakochałam to wtedy czułam sie wspaniale bo miałam taki power że
      nawet nie myslałam o tym przeklętym czerwienieniu ale zakochanie minęło a
      czerwonka została ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka