Gość: Agnieszka IP: *.2city.net 30.03.05, 12:57 Jalie sa objawy ciazy w pierwszych dwoch tygodniach?to ważne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: pilne... IP: *.2city.net 30.03.05, 13:00 prosze powiedzcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znowu On Re: pilne... IP: 195.205.239.* 30.03.05, 13:05 A nie możesz kupić testu w Aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: pilne... IP: 80.51.234.* 30.03.05, 13:10 w pierwszysch dwóch tygodniach nie ma ocjawów, ewentualnie teścik dobrej formy pomoże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pcheuka Re: pilne... IP: 217.153.87.* 30.03.05, 13:24 a co, super metoda z wyciaganiem na czas okazala sie nie taka super? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuńka Re: pilne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:35 o dwoch tygodniach jedyne objawy to powiększone piersi i brak okresu. Ponieważ podobne objawy występują również przed miesiączką trudno jest sie zorientować dlatego zrób test i nie panikuj.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuńka Re: pilne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:48 bzz nie masz racji, są testy które dają wynik już po 6 dniach od zapłodnienia jeśli do niego doszło, nie pamietam jego nazwy ale na opakowaniu jest zdjęcie dzieciaka (taka wróżba czy co, hmmm....) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: pilne... 30.03.05, 13:51 Ja. Beton. Pisać to se mogą (hłyt makertindody). W rzeczywistości takiej konieczności nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: pilne... IP: *.2city.net 30.03.05, 13:53 moze sa jakies objawy,czy testy moga sie mylic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuńka Re: pilne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:59 objawy są takie jak pisalam wcześniej. Testy mogą się mylić ale rzadko (mi sie jeszcze tak nie zdarzyło), ale kiedy ja chcialam zeby mój sie mylił to tenakurat pokazywał właściwy wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: pilne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:06 Testy moga się mylić do 4 tyg. ciąży, więc jak teraz zrobisz test, to i tak nie będziesz wiedzieć, czy na pewno nie jesteś... Odradzam - szkoda pieniędzy, a i tak się nie uspokoisz... A powiedz, co Ci to da, że tak wczesnie będziesz wiedziała? Chcesz usunąć? To zapewniam, że jeszcze za wcześnie na to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocica Re: pilne... IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:30 pewnie że testy mogą się mylić,a objawy??Hmm napewno poranne mdłości już w pierwszych 2-óch tyg, zawroty głowy,żółto-błękitne żyłki na piersiach, ciemny paseczek od pępka w dół. :) Pozdro PS: don't worry:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: pilne... 30.03.05, 15:49 Ja nie miałam takich objawów ani za pierwszym, ani za drugim razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: pilne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:02 o następna hehe,pewnie 20 latka albo coś w tym stylu . Boże kochany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiosna Re: pilne... IP: *.net195-132-41.noos.fr 31.03.05, 14:29 Objawy ciezko zakwalifikowac:ja sie ludzilam ze piersi sa obolale przed okresem (ale nie bolal mnie brzuch jak to zwykle bywalo).Testy maja wysoka skutecznosc juz w tydzien od zaplodnienia.Lec do apteki bo jesli sie zdecydujesz na aborcje to im wczesniej tym lepiej-do 7 tygodnia mozna usunac ciaze farmakologicznie,potem to juz operacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: pilne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:00 Akurat miałam na mysli autorke watku... Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: pilne... 31.03.05, 18:11 Uch... to odetchłam... :DDDDDDDDDDD A to wiesz, że pewnie masz racje! Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: pilne... 31.03.05, 18:13 A co ty gadasz. Ciążę usunąć można i w dziesiątym, (farmakologicznie też), a 4 tydz, to jeszcze nieraz za wcześnie jest. Podkreślam, że wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś