Dodaj do ulubionych

OBSESJA!!! NAŁÓG!!! CO ROBIĆ???:((( HELP

14.04.05, 08:45
Od nowego roku zaczęłam się odchudzać i z powodzeniem bo zrzuciłam 15 kg :D i
waga ciągle leci w dół ale to się stało moją obsesją!!!Nie jestem
anorektyczką bo niestety nadal za dużo jem:( zwłaszcza to podjadanie
wieczorem przed snem :/ , ale to odchudzanie rządzi moim życiem,mysle o tym
bez przerwy,planuje co dziś i o jakiej porze moge zjeść i jak to spale,boje
się robić czynności które sprzyjają podjadaniu, czyli np nauka a musze teraz
pisać prace licencjacką...To jest jakaś obsesja, próbuje sobie to wybić z
głowy ale z czasem czuje że jestem jeszcze wiekszym więźniem:( Czy ktoś też
tak ma albo miał i poradził sobie z tym w jakiś sposób??? Pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • kinia_mf Re: OBSESJA!!! NAŁÓG!!! CO ROBIĆ???:((( HELP 14.04.05, 08:50
      W 4 miesiące schudłaś 15 kg?!?!?!
      To chyba dobrze a jeśli dalej chudniesz to widocznie masz zapasy, świadomość
      jedzenia chyba Ci pomaga, a myśle że jak to zmienisz to znowu utyjesz.
      Nie widze problemu
      PZDR
    • bajka228 Re: OBSESJA!!! NAŁÓG!!! CO ROBIĆ???:((( HELP 14.04.05, 10:24
      a ile teraz wazysz/ jaki wzrost? bo tak to trudno stwierdzic czy faktycznie
      mozesz sie jeszcze odchudzac czy powinnas przystopowac.
      ja jakbym schudla 15 kg to mialabym wage 36 kg - i w najlepszym przypadku
      trafilabym do szpitala. mam nadzieje, ze nie jestes w takiej wlasnie sytuacji.
      • agula_111 Re: OBSESJA!!! NAŁÓG!!! CO ROBIĆ???:((( HELP 14.04.05, 11:36
        mam 177 cm i waże teraz 60kg, chce jeszcze zrzucić 5 kg by ważyć 55 kg, to tak
        fajnie brzmi...waże 55 kg :D
        • Gość: bajka228 Re: OBSESJA!!! NAŁÓG!!! CO ROBIĆ???:((( HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 11:50
          no to daj sobie juz spokoj z tym odchudzaniem, bo zaczynasz przeginac. zamien
          ta swoja obsesje na zdrowy, rozsadny tryb zycia.
        • bzzzk Re: OBSESJA!!! NAŁÓG!!! CO ROBIĆ???:((( HELP 14.04.05, 12:25
          czyli ważyłaś 75kg zanim zaczęłaś się odchudzać, ważysz 60kg, no i w porządku,
          fajnie że się udało, ale moim zdaniem rzeczywiście starczy już, przy Twoim
          wzroście to nie jest zła waga, naprawdę. rozsądnie byłoby zaprzestać
          odchudzania jako takiego, a zacząć prowadzić zdrowy tryb życia, dużo ruchu,
          dieta, ale nie odchudzająca, tylko taka, żeby nie przytyć, wiesz brak słodyczy
          itp. rozumiem, że chcesz dbać o to, żeby teraz już nie wrócić do porzedniej
          wagi, ale nie staraj się chudnąć więcej, bo potem pomyślisz, że fajnie brzmi
          50kg, potem że może 45kg i to się może źle skończyć... trzymaj się i pozdrawiam.
    • Gość: ewelina do aguli!!! IP: *.chello.pl 14.04.05, 12:21
      Agula :)
      jaka diete stosowałas? bo 15 kg w 4 m-ce to super wynik. ja obecnie waze 66 i
      tez chcialabym wazyc ok 55 kg.
      pozdrawiam i czekam na cenne rady :)))
    • Gość: Zadowolona z zycia Re: OBSESJA!!! NAŁÓG!!! CO ROBIĆ???:((( HELP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:10
      czesc ja mma takie pytanie do ciebie jak to zrobilas ze tyle schudlas bo tez
      bym chciala z 15-20 kg. zgubic ale jest mi bardzo trudno. Gratulacje ze tobie
      sie udalo. Jak mozesz to napisz mi wszystko w mailu. paulina-malina3@wp.pl
      Dziekuje z gory za odpisanie. Pozdrawiam
      • Gość: ewa Re: OBSESJA!!! NAŁÓG!!! CO ROBIĆ???:((( HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:44
        no Agula-podziel sie z nami swoją cudowną dietą
      • agula_111 Re:moja dieta to... 14.04.05, 13:47
        MNIEJ JEŚĆ, WIECEJ RUCHU. Co do jedzenia to praktycznie wiekszość to owoce
        (jabłka mandarynki a teraz idzie lato wiec bedą jeszcze śliwki czereśnie
        truskawki :)) i warzywa (sałatki i sórówki tylko bez żadnych sosów!!!), nie jem
        wogóle pieczywa, zastąpiłam je chlebem chrupkim typu WASA, basta na
        słodycze!!!, jedynie raz na jakiś czas pozwole sobie na coś małego dobrego,
        licze kalorie, staram się nie przekroczyć dziennie 1000 kcal. A co do ruchu to
        z tym nie miałam problemu bo uwielbiam sport :))) Od 1,5 roku chodze na fitness
        ale dopiero kiedy zaczełam mniej jeść waga zaczęła lecieć w dół bo wcześniej to
        robiły mi się tylko mięśnie. Ćwicze dużo i bardzo intensywnie, tygodniowo od 10-
        15 godz, zależy ile mam wolnego czasu.Tak więc dziewczyny jak chcecie sie
        odchudzać to bardzo polecam wam fitness klub, na początku może być wam sie
        ciężko przełamać, ale wierzcie mi, to wciąga ;) Powodzenia i pozdrawiam :)
        • Gość: kali Re:moja dieta to... IP: *.ztpnet.pl 14.04.05, 13:52
          I co zrobilas? Za 4 miesiace pelno dziewuch napisze podobny Twojemu post. ;>
    • Gość: MPDorota Super dieta!!! IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 14.04.05, 13:55
      NZ - nie zrec. Dziala blyskawicznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka