Dodaj do ulubionych

Gdzie są normalni faceci??

IP: *.visp.energis.pl 15.04.05, 14:44
Wkurza mnie fakt że teraz większość facetów liczy że zaraz po poznaniu liczy
na "numerek" Czy każdy facet umawia się tylko dlatego??wkurza mnie że już na
pierwszej randce chłopak zaczyna się do mnie dobierać!Czy są wogóle jeszcze
normalni faceci??Tacy dla których liczy się coś więcej niż sex??
Obserwuj wątek
    • Gość: MPDorota Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 15.04.05, 15:19
      To sa wlasnie normalni faceci. Natury sie nie da oszukac - przedluzenie gatunku
      jest normalna potrzeba mezczyzny. I nie ma sie co buntowac.
      • Gość: znudzony Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:24
        Gość portalu: MPDorota napisał(a):

> To sa wlasnie normalni faceci. Natury sie nie da oszukac - przedluzenie gatunku
        >
        > jest normalna potrzeba mezczyzny. I nie ma sie co buntowac.

Dlatego musicie być uległe. Tak natura stworzyła ten świat.
    • Gość: Krawat Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:27
      wkurza mnie że już na pierwszej randce chłopak zaczyna się do mnie dobierać...

Ok.
      Na której randce mogę zacząć?
      • Gość: o.n.a no właśnie na której????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:00
        już widzę to stadko facetów...za na pierwszej....w sumie to nic złego....ale
        przewaznie na ktorej zaczynacie....mnie sie zdażyło raz na 1 i byliśmy razem
        jakieś pół roku...raz też z kolesiem którego znałam stosunkowo krutko i po...on
        sie zmył....przeważnie po miesiącu trace opory:)a Wy?
        • Gość: Markos Re: no właśnie na której????? IP: *.88net.trzepak.pl 15.04.05, 16:17
          dupa tam a nie przedluzanie gatunku:) Kto szanuje dziewczyny ten nigdy nie
          bedzie sie dobieral do niej jesli ona tego nie bedzie chciala.Czy to na 1
          randce czy na 10-tej !! A czy sa normalni ? jasne ze sa , moze zle szukasz ;)
          • michal1984a Re: no właśnie na której????? 15.04.05, 17:00
            A ja sie nie dobralem do takiej jednej i sie obrazila i wez tu zrozum kobiety a
            dodam ze to moja kolezanka i z nia nigdy nie chodzilem .
          • Gość: Neska Re: no właśnie na której????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 15:16
            Zgadzam sie :] Jeden z takich normalnych facetow jest ze mną :P hehe

Pozdroofki :)))
          • Gość: Irminkasss Re: no właśnie na której????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:59
            Markos popieram!
    • Gość: Anakin Skywalker Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 15.04.05, 17:07
      Są. Możesz napisać do mnie. ijanek(małpka)hotmail.com

• Gość: bajka228 Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 17:27
        hahaha... :)))) nie wytrzymam, Janek.
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:23
        Gość portalu: Anakin Skywalker napisał(a):

> Są.

w koniunkcji z

> Możesz napisać do mnie. ijanek(małpka)hotmail.com

Nie rozumiem - ty do nich nie nalezysz, bo jestes karlowatym sympatykiem UPR z
        kompleksem warszawiaka - po co wiec podajesz swojego maila?
    • Gość: Smutna Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 03:47
      Właśnie ku... Dziś tez sie o tym przekonałam.. :( Zdawało mi sie ze facet mnie
      naprawde lubi a dzis mnie wychujał nieźle. Kur... po prostu chciał mnie
      przeru... Normalna rzecz:| Kij w oko wszystkim samcom
      • Gość: Markos Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.88net.trzepak.pl 16.04.05, 11:12
        Patrz dalej na wyglad to bedziesz miala wiecej takich akcji :(
    • aaliyah20 Re: Gdzie są normalni faceci?? 16.04.05, 05:41
      A jak myślisz kochana dlaczego? Skoro jest tyle, które im na to pozwala to po
      co mają sie starać miesiąc jak mogą godzinę...
      • Gość: znudzony Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 20:17
        I bardzo Wam za to dziękujemy.
        • Gość: romantyczna w takim razie mam pytanie IP: *.visp.energis.pl 16.04.05, 20:26
          w takim razie ja mam pytanie...czy da się stworzyć trwały związek na bazie sexu
          bez wcześniejszego poznania się??czy facet szanuje taką dziewuchę która się z
          nim puści juz na pierwszej randce?a co z miłością??
    • Gość: girlish* Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.petrus.com.pl 16.04.05, 13:42
      sa normalni, sa...ja mam takiego przy sobie :]
      • Gość: Domyślny Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.04.05, 16:10
        Moja rada ---> Szukaj ich poza psychiatrykiem:)
    • mary_an Re: Gdzie są normalni faceci?? 16.04.05, 20:29
      > Wkurza mnie fakt że teraz większość facetów liczy że zaraz po poznaniu liczy
      > na "numerek"

A ty na co liczysz zaraz po poznaniu?
    • Gość: tamara Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.visp.energis.pl 16.04.05, 20:42
      bardzo dobre pytanie!!!też mnie to ciekawi...to naprawdę wk...te dziewuchy
      które robią to odrazu z facetem to zwykle szmaty..
    • mareczek2266 Re: Gdzie są normalni faceci?? 16.04.05, 23:22
      Dokladnie
    • aguniawlkp Ta co dała na 1 randce=szmata, a facet kim jest ? 18.04.05, 15:08
      ok. Mowicie ze laska jest szmata bo na 1 randce sie przespała z kolesiem.. Ok
      mozecie tak myslec .. ale coz facetem:>?? w Koncu do seksu potrzeba 2.. skoro
      dziewczyna jest szmata to facet kim( czym)??
      Niestety zostało to juz dawno przyjete ze jak dziewczyna "sie puszcza" odrazu
      przystawiacie jej etykiete ku.., szmaty, zdziry itp itd. A facet zyskuje opinie
      fajnego kolesia ( wsród znajomych) , który ja "zaliczył"
      A texty typu ze jest to przedłuzenie gatunku jest bardzo smieszne. Skoro
      nazywacie takie dziewczyny szmatami to nazwijacie jakos odpowiednio tez meska
      czesc społeczenstwa. Panowie w tym momencie dla mnie jestescie takimi samymi
      ku..mi jak owe panie .
      • Gość: Neska a facet jest męską dziwką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 15:16
        Dokladnie!! Zgadzam sie w 100%.A takim facecie najwyzej powie
        sie "casanowa".Dla mnie jest on takim samym smieciem.
        Zreszta nie wiem czy zaulwazyliscie ale teraz to laski właśnie zaliczają.Mam
        wielu kumpli,ktorzy zalą się,że zostali wykorzystani :P
        Czyzby sytuacja odwracala sie? ;)
        Poozdroo
        • aguniawlkp Re: a facet jest męską dziwką 18.04.05, 15:50
          Najwyżej sie powie "casanova" ?? ojj nie.. on w tym momencie zyska "szacunek"
          kumpli "uznanie" rozgłos i opinie ze jest "niezły"...
          jezeli juz nazywacie kobiety szmatami to znajdzcie okreslenie na siebie
          drodzy panowie!! . badzmy sprawiedliwi ..

Pzdr.
          • Gość: Artur Przezywacz Re: a facet jest męską dziwką IP: 195.69.82.* 18.04.05, 17:11
            Tak to sie juz utarlo, ze w tym wzgledzie (i w innych tez) kobiety i mezczyzni
            sa postrzegani inaczej. Sprawiedliwosc tu nie ma nic do rzeczy
          • Gość: kali szmaciarz /bt IP: *.ztpnet.pl 21.04.05, 23:44
        • Gość: dila20 Re: a facet jest męską dziwką IP: *.devs.futuro.pl 18.04.05, 18:36
          brawo neska:)
          ja sie bawie w takie zaliczanie załozyłyśmy sie z przyjaciółką która da rade
          wiecej jak zdarzy nam sie spać z tym samym to potem siedzimy sobie z nim na
          kawce przypadkiem i rozmawiamy z nim to taka mała zemsta za to jak mężczyźni
          traktuja kobiety. Miny tez robia ciekawe jak po fakcie mówimy im jaki numerek
          przybrali i zobacza kalendarz z ich imionami czasami uda nam sie zrobić
          zdjecie:) i bynajmniej nie ujmuje nam to niczego jeszcze nie zdarzyło sie
          zebysmy usłyszały cos nie miłego pozdrawiam
          • Gość: Artur Przezywacz Re: a facet jest męską dziwką IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 18.04.05, 19:44
            > to taka mała zemsta za to jak mężczyźni traktuja kobiety.

Swietnie sie usprawiedliwiasz
          • Gość: Markos Re: a facet jest męską dziwką IP: *.88net.trzepak.pl 18.04.05, 19:58
            [..] ja sie bawie w takie zaliczanie załozyłyśmy sie z przyjaciółką która da
            rade wiecej [..]

a moze zalozcie sie ktora da rade wiecej za jednym razem co ?? nie mow ze bys
            nie chciala byc wyru..a na 2 baty :)
            Albo zalocie sie czy macie juz AIDS czy nie :)))
            Faceta wyrwac to czynnosc prostsza niz kichniecie , pokazcie mi takiego ktory
            powie nie.

Ja takie laski i facetow nazywam szmaty i dziwki meskie , niech sie dupia i
            choroby roznosza :/
          • Gość: znudzony Re: a facet jest męską dziwką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:54
            Gość portalu: dila20 napisał(a):

>to taka mała zemsta za to jak mężczyźni
            > traktuja kobiety.

Dziękujemy Wam. bóg zapłać.

Moge skorzystać? chce zostać ukarany za takie traktowanie kobiet...
    • Gość: george Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.icpnet.pl 18.04.05, 17:15
      Gość portalu: Sandra napisał(a):

> wkurza mnie że już na
      > pierwszej randce chłopak zaczyna się do mnie dobierać! [...]

Widocznie stwierdza, że na drugiej już nie będzie miał z Tobą o czym rozmawiać.
    • Gość: znudzony Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:51
      Po przeczytaniu ostatnich Re nie można nie powiedzieć, że laski są głupie.
      Myślicie, że jak dajecie dupy na pierwszej randce to tak samo się szmacicie jak
      faceci? hehe dobre... tylko, że facet Cie rucha bo *dajesz*, rozumiesz *dajesz*
      a jaki by nie skorzystał z okazji. A te co sie założyły o to zaliczanie facetów
      są chyba jeszcze głupsze...ułatwiacie nam tylko sprawę, zero zachodu i same
      rozkładacie nogi. Facet nie zostanie nazwany męską dziwką bo nie daje tylko
      bierze (jak u prawie wszystkich zwierząt samica jest po to by zapładniać),
      przykro Mi, że nie raczyłyście tego zauważyć...

ps gdzie, Wy dwie, mieszkacie? dajecie każdemu to trzeba skorzystać. Ładne
      jesteście?
      • Gość: ?! Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.visp.energis.pl 18.04.05, 21:11
        czyś Ty z choinki się urwał??Ty chyba jest jakaś przycipa skoro tak mówisz!nie
        każda dziewczyna od razu daje, a to co piszesz świadczy tylko o twoich niezbyt
        tętniących inteligencją poglądach. skoro z takim założeniem wychodzisz, to
        przestań uprawiać sex
        • Gość: znudzony Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:41
          Gość portalu: ?! napisał(a):

> czyś Ty z choinki się urwał??

Nie.

>Ty chyba jest jakaś przycipa skoro tak mówisz!

A co to takiego?

Nie mówie, a pisze.

>nie
          > każda dziewczyna od razu daje,

Nie rozmumiesz o co biega. W swej jakże przenikliwej myśli sama pogrążyłaś takie
          laski. Wyjaśnie abyś nie miałą wątpliwości napisałaś "nie
          każda dziewczyna od razu daje".

>a to co piszesz świadczy tylko o twoich niezbyt
          > tętniących inteligencją poglądach

Słowem inteligencja się nie zajmuj, nie masz takich kompetencji.

>skoro z takim założeniem wychodzisz, to
          > przestań uprawiać sex

Piszesz od rzeczy. Ja o kozie Ty o wozie...
          • Gość: Markos Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.88net.trzepak.pl 18.04.05, 22:20
            jakby nie bylo Znudzony ma poczesci racje.Faceci od zawsze byli zdobywcami a
            dziewczyny zgrywaly niedostepne.Jesli dziewczyna rozklada przed nim nogi to
            chyba tylko zonaty odmowi.Zreszta jaki kuwa zonaty , zdradzi bez wachania :)
            Zreszta co tu duzo mowic , tak jak pisalem wczesniej zalozcie sie o to ktora
            szybciej zlapie syfa :DDD
    • Gość: Hobbes Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:29
      Normalni faceci szukaja normalnych kobiet, czyli takich ktore nie puszczaja się
      na pierwszej randce. A że na takich akurat trafiasz to moze czas środowisko
      zmienic. Kilka razy słyszałem facetow ktorzy uzalali sie ze nie moga dziewczyny
      na dluzej znaleźć, a przecież 'ciagle na imprezach szukaja'- rownie
      beznadziejny przypadek.
    • Gość: Marian Dwie Szopy Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:02
      ja jestem normalny! Nie dobieram sie na pierwszej randce, nie lubie
      jednorazowych numerków, lubie rozmawiać. i może dlatego jestem zajęty. A Ona
      patrzy we mnie jak w obrazek. Niestety 90% facetów to buraki. Strasznie wielkie
      buraki. Przykro mi....
      • Gość: Artur Przezywacz Dwie Szopy IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 19.04.05, 22:42
        Podobno chce pan postawic druga szope?
        • Gość: Marian Dwie Szopy Re: Dwie Szopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:04
          Kilku przyjaciół nazywa mnie "Dwie Szopy" i na tym koniec! Proszę mnie zapytać o
          muzykę. Jestem kompozytorem!
          • Gość: Artur Przezywacz Re: Dwie Szopy IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 21.04.05, 20:59
            Rozumiem. Wracajac do panskiej symfonii... czy skomponowal ja pan... w szopie?
            • Gość: Marian Dwie Szopy Re: Dwie Szopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:18
              Nie! To jest najzwyklejsza szopa ogrodowa! Daj pan spokój tym szopom! Ale w
              młodosci zajmowałem sie rozpoznawaniem pociagów...
              • Gość: Artur Przezywacz Re: Dwie Szopy IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 22.04.05, 19:57
                To symfonia na organy i bębenki...
    • Gość: agatucha Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.05, 22:37
      to ja poproszę tego z tych 10 % :D Hehe... prawdopodobieństwo spotkania
      normalnego faceta jest prawie takie jak trafienie szóstki w lottka...czyli
      żadne =) Buhehehe... napisałabym coś jeszcze, ale idę się uczyć!
      • markos1979 Re: Gdzie są normalni faceci?? 19.04.05, 22:42
        bez przesady !! jest wielu super facetow ale oni zazwyczaj sa niesmiali a ich
        uroda jest srednia
    • Gość: agatucha Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.05, 22:48
      taaa... z Twojej wypowiedzi wynika, ze wszyscy przstojni faceci są
      nienormalni;) suuuuuper :D
      • markos1979 Re: Gdzie są normalni faceci?? 19.04.05, 22:54
        nie wszyscy ale wiekszosc :)Zreszta przystojny to zle okreslenie poniewaz
        kazdemu co inne sie podoba
      • Gość: znudzony Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:55
        Otrzymujesz dziwne wyniki.
        • markos1979 Re: Gdzie są normalni faceci?? 19.04.05, 22:58
          Gość portalu: znudzony napisał(a):

> Otrzymujesz dziwne wyniki.

nic nie otrzymuje ja to widze !!!!
          • Gość: znudzony Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:00
            Spoko, to nie do Ciebie spr. sobie drzewko re.
            • markos1979 Re: Gdzie są normalni faceci?? 19.04.05, 23:06
              aha spoko ;-)
              • Gość: znudzony Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:10
                No ja myśle. pokute wpisz się w wątku 'polska suka'
    • Gość: duce Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:12
      no widze ze sandra lubi zadawac rozne tendencyjne pytania. brawo
      • java23 Re: Gdzie są normalni faceci?? 19.04.05, 23:58
        no musze przyznac kolegom znudzonym itp. racje ze tp od kobiety zalezy czy
        facet dostanie czy nie!!tyle ze w dzisiejszych czasach jesyt pelno kolesi
        sprawdzjacych na ile panna pozwoli i wtedy stwierdzaja zcy sznowac ja i poznac
        dalej czy nie...ale to jest mysle i tak wina kobiet,ktore daly powod by faceci
        sprawdzali kobiety.naturalnie denerwuje mnie taka sytuacja, bo wydaje mi sie ze
        nie daje zadnych sygnalow zeby mnie sprawdzal a on i tak swoje...jednak nie
        narzekam.wazne to szacunek do siebie i do innych.
        pozdr!
    • Gość: gwiazda Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.visp.energis.pl 21.04.05, 20:45
      to prawda! wkońcu faceci mogliby nas zacząć szanować a nie traktować jak obiekt
      wyładowania swojego napięcia seksualnego
      • Gość: znudzony Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:31
        Gość portalu: gwiazda napisał(a):

> to prawda! wkońcu faceci mogliby nas zacząć szanować

Szanujemy te, które na to zasługują.

>a nie traktować jak obiekt
        >
        > wyładowania swojego napięcia seksualnego

Cóż..
        • java23 Re: Gdzie są normalni faceci?? 21.04.05, 22:40
          rozumiem ze przyznajesz racje..nie kapuje tylko dlaczego kazdy facet mnie
          sprawdza..wlasnie dlatego juz na poczatku jest na gorszej drodze i dlatego nie
          zawsze chce mi sie udowadniac ze zasluguję na szacunek, po prostu the
          end..skoro on tego nie widzi to po co mam sobie nim zawracac glowe.i po co Wam
          to meni??albo szacunek od poczatku albo koniec spotkania..
          • Gość: znudzony Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:53
            java23 napisała:

>skoro on tego nie widzi to po co mam sobie nim zawracac glowe.i po co Wam
            > to meni??albo szacunek od poczatku albo koniec spotkania..

Okazji nie można zmarnować.
            • java23 Re: Gdzie są normalni faceci?? 21.04.05, 22:59
              jakiej okazji??przyznajesz ze tez lubisz łatwizne jak dobrze zrozumialam??
              • java23 Re: Gdzie są normalni faceci?? 21.04.05, 23:11
                acha..:/..no coz..Twoja sprawka
              • Gość: znudzony Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:41
                Lubie łatwizne ale nie korzystam z takich okazji.
                • java23 Re: Gdzie są normalni faceci?? 21.04.05, 23:43
                  przeczytaj wyzej swa wypowiedz:" okazji nie mozna marnowac.."no i co teraz??
                  no i jak to jest z toba?marudzis zdalej czy juz sie zanudziles? :))
                  • Gość: znudzony Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:53
                    java23 napisała:

> przeczytaj wyzej swa wypowiedz:" okazji nie mozna marnowac.."no i co teraz??

No, nie można.

> no i jak to jest z toba?

Ho, ho książki można pisać

marudzis zdalej czy juz sie zanudziles? :))

czas isc w kimono
                    • java23 Re: Gdzie są normalni faceci?? 22.04.05, 00:03
                      e tam..juz?
                      gadja tu , nawet pozwole ci pomarudzic troszke:)
                      • Gość: znudzony Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:07
                        TAk? dzięki. Ja za cztery godzinki wstawać musze. Nie jestem koniem.
                        • java23 Re: Gdzie są normalni faceci?? 22.04.05, 00:14
                          o no to wybacz.milej nocki.innym razem pomarudzimy.tylko przyszykuj jakis
                          temat, wątek...moze byc srednio trudny:)
                          dobranoc niekoniu ;)buzka
    • java23 Re: Gdzie są normalni faceci?? 21.04.05, 22:47
      pozdro dla znudzonego!...kope lat ;)
      • Gość: znudzony Re: Gdzie są normalni faceci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:54
        java23 napisała:

> pozdro dla znudzonego!...kope lat ;)

Staro się poczułem. Buziaki :*
    • poul24 Re: Gdzie są normalni faceci?? 22.04.05, 12:54
      Wydaje mi sie wiekszosc facetow nie potrafi czerpac satysfakcji jaka daje
      zdobywanie kobiety! Jak mam byc szczery to mi smakuje rownie dobrze jak seks!Co
      do nazywania sie nawzajem szmata, ku..a itp. to istnieja i faceci i kobiety
      tego typu. Wszystko naprawde zalezy od czlowieka. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka