Gość: Niunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:18 Mam pytanko do dziewczyn, które odchudzając sie zaczęły biegac lub wchodzić po schodach. Jak szybko zauważyłyście efekty ?? I co najszybciej chudnie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lila Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!! Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:20 ja zauwazylam najszybciej ze mam wyrzezbiony brzuch bardziej bo robilam regularnie brzuskzi polecam chociaz co 2gi dzien okreslona serie naprawde dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!! Do dziewczyn 19.04.05, 11:29 no wlasnie, mi tez sie brzuch ladnie wyrzezbil. robie codziennie ok. 80 - 100 brzuszkow, roznych - zwyklych, skosnych, takich <<krotkich>>, z uniesionymi nogami w seriach po 20. to w sumie nie jest tak duzo a naprawde widac efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciorun Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!! Do dziewczyn 20.04.05, 00:02 bardzo ważne, faktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!! Do dziewczyn 19.04.05, 11:24 ja biegam, polecam bieganie na dluzsze dystanse (np. marszobieg). chociaz jesli np. masz nadwage to nie za bardzo, bo stawy kolanowe Ci wysiada w szybkim tępie. co chudnie najszybciej? hmm... nie wiem, u mnie proporcjonalnie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!! Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:27 Hmmm nadwagi nie mam, stymże zbliża się lato i co nieco chciałabym wymodelować. A czy przed brzuszkami się rozgrzewacie ?? Czy od razy mogę brać się za serię brzuszków ?? Tak samo przed bieganiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!! Do dziewczyn 19.04.05, 11:36 przed brzuszkami nie. przed bieganiem teoretycznie powinno sie chwile porozgrzewac - kilka przysiadow, podskokow, pokrecic stopami (koleczka), podreptac w miejscu, ponaciagac sie, itd. ja tego nie robie, bo mi sie nie chce... bo w sumie nie masz biegac sprintem tylko takim srednim tempem (łee... chyba wczesniej napisalam przez <<ę>>, hehe...). zycze powodzenia, pozrdowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!! Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:34 A ten marszobieg to rozumiem że jest to jak sama nazwa wskazuje marsz przeplatany z biegiem. Czy masz może jakiś określony plan ?? Na przykład tyle minut marszu , tyle biegu ?? Czy po prostu biegniesz aż się zmęczysz, a potem marsz, potem znowu biegniesz i tak w kółko. Może znasz jakąś ciekawą strone na ten temat. Będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!! Do dziewczyn 19.04.05, 11:42 wiesz co... strony napewno jakies sa ale do nich nie zagladam, starcza mi to co mam w glowie, co zapamiatamalam z czasu kiedy jeszcze trenowalam zawodowo (nie bieganie). mozesz zajrzec na forum fitness. co do marszobiegu to sama sobie musisz wyznaczyc swoj plan. faktycznie wyglada to tak, ze zaczynasz bieg i patrzysz na zegarek po jakim czasie bedziesz juz zmeczona (np. 2 min.), pozniej idziesz ok. 1 min. i tak ciagle. w taki sposob jestes w stanie zrobic wiekszy dystans a przy tym nie dostac od razu kolki, zadyszki, itd. pozniej mozesz stopniowo zwiekszac czas samego biegu i ilosc takich zmian. wszystko zalezy od Twojej kondycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!! Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:47 Już rozumiem w takim razie. Bardzo dziękuję za porady. Oczywiście porad nigdy za wiele więc jeśli któraś z dziewczyn ma coś do dodania to będę wdzięczna. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~~~~~ Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!! Do dziewczyn IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 19.04.05, 11:53 a ja Ci powiem tak: odchudzam sie ponad 2 miesiae , cwicze prawie codziennie i schudłam 5 kg, najszybciej chudnie twarz , ramiona, piersi <strasznie maleją : (( talia, a dopiero na koniec uda i posladki ..niestety , a puierwsze widoczne efekty to raczej po 2 tygodniach.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!! Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 14:57 Bardzo dziękuję za porade :* POzdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!! Do dziewczyn IP: *.server.ntli.net 20.04.05, 23:25 ja biegam dopiero od dwoch tygodni nie zauwazylam jeszcze zmian poza tym ze lepiej sie czuje psychicznie bo jak sie najem to wiem ze i tak to spale.Moj znajomy z ktorym biegam mowi ze efekty dopiero po paru tygodniach bedzie widac a wiesz mi "NIUNIA"on sie na tym zna bo byl kiedys instruktorem-ja mu ufam,a ty nie poddawaj sie zobaczysz wyjdzie ci to na zdrowie i na lepsze.trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś