Dodaj do ulubionych

Mam ochote na faceta

24.04.05, 15:31
ale nie na zwiazek :( A wszyscy ktorych spotykam szukaja kobiety towarzyszki
zycia, a nie tylko partnerki do lozka.
Facet, ktorego szukam ma byc przystojny, wyksztalcony i inteligentny i nie
miec planow matrymonialnych!! A takich nie ma - jak przystojny i wyksztalcony
to chce stalych zwiazkow, jak szuka przygody na jedna noc to jest glupi i
nieatrakcyjny i w ogole mnie nie pociaga :(((
Obserwuj wątek
    • Gość: kali Re: Mam ochote na faceta IP: *.ztpnet.pl 24.04.05, 15:34
      Zaoferowalbym sie, ale z kolei Ty bys nie dotrzymala warunkow 'umowy', bo bys
      sie we mnia zakochala. ;>
      • evil_kitten Re: Mam ochote na faceta 24.04.05, 15:43
        Ja sie tak latwo nie zakochuje, don't worry. Raczej wlasnie zawsze prolem jest
        w druga strone i wtedy musze takiego goscia kopnac w d*** i sie go pozbyc, bo
        po co dawac mu zludna nadzieje (przynajmniej jestem fair).
    • Gość: lenkaaaa Re: Mam ochote na faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 18:20
      Daj mi namiary na tych co szukaja towarzyszki zycia. Ja spotykam tylko takich
      na jedna noc.
    • Gość: znudzony Re: Mam ochote na faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:01
      Wszystko ok ale Ty też musisz byc piękna, inteligentna i wykształcona. To jak
      jest z Tobą?
      • evil_kitten Re: Mam ochote na faceta 24.04.05, 19:17
        jestem jak najbardziej
        • Gość: znudzony Re: Mam ochote na faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:23
          Musi być jakis knif.
          • evil_kitten Re: Mam ochote na faceta 24.04.05, 19:39
            Wlasnie ze nie ma. Wszystko jest ze mna jak najbardziej w porzadku, jestem
            atrakcyjna, wyksztalcona, inteligentna, w ogole mam powodzenie u mezczyzn ale
            tak sie sklada, ze nie chce zwazku z zadnym z nich, bo mnie to ogranicza.
            • Gość: znudzony Re: Mam ochote na faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:00
              Czyżby mityczne stworzenie zwane kobietą idealną istniało naprawdę?
              • Gość: madzia... Re: Mam ochote na faceta IP: *.chello.pl 24.04.05, 22:41
                do znudzonego....
                i widzisz co robisz??? kilka Twoich zdań i nikt juz nic nie pisze, jestes
                normalnie okropny....
                dobre masz te teksty....
                ps. ja ciagle czekam...
                • Gość: znudzony Re: Mam ochote na faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:44
                  Przepraszam już nie będe, poprawie się.

PS. Ano to jestem już cały dla Ciebie.
    • Gość: Wotan Re: Mam ochote na faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:36
      A na cholere ci wykształcony i inteligentny jeśli ma być na jedną noc? W ramach
      gry wstępnej będziecie rozwiązywać problemy logiczne i dyskutować o filozofii?
      • Gość: Moniqe Re: Mam ochote na faceta IP: 80.48.119.* 25.04.05, 23:47
        Woltan tu chodzi o cos innego... ona si mysli przyszlosciowo, jak wpadnie to
        chce zeby dziecko chociaz ojca inteligentnego mialo....:P :) pozdro
    • jurek_dzbonie Mam ochote na lale. 26.04.05, 13:28
      > ale nie na zwiazek :( A wszystkie ktorych spotykam szukaja faceta towarzysza
      > zycia, meza, a nie tylko partnera do lozka.
      > Lala, ktorej szukam ma byc sexowna, inteligentna, wyksztalcona i nie
      > miec planow matrymonialnych!! A takich nie ma - jak sexowna i wyksztalcona
      > to chce stalych zwiazkow, jak szuka przygody na jedna noc to jest glupia i
      > nieatrakcyjna i w ogole mnie nie pociaga :((( Marszcze wiec freda marzac
      > o przygodzie:(
    • Gość: anna20 Re: Mam ochote na faceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:47
      hmm.bardzo ciekawy temat.. moze ja tez zaczne tak grac..szukac faceta na noc,
      lecz sie z nim nie wiazac.. to tez interesujacy zwiazek.. hmm..
    • Gość: znak zapytania Re: Mam ochote na faceta IP: *.chello.pl 26.04.05, 16:02
      po co Ci facet wyksztalcony itd... skoro to tylko na jedna noc?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka