Dodaj do ulubionych

krostki po goleniu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:17
co moze byc powodem małych czerwonych krostek po goleniu nóg? Nie wiem co mam
zrobić.. tym bardziej ze jak ponownie gole nogi to je zdrapuje i robią się
ranki.. teraz to jeszcze luz, bo moge zrobic kiludniowa przerwe i zagoją sie,
ale jak przyjdzie lato? powinnam uzywac kremów, wosków, itp, czy to nie od
tego zależy? czy konieczna jest wizyta u dermatologa?
Obserwuj wątek
    • Gość: MPDorota Re: krostki po goleniu IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 27.04.05, 11:41
      Slady po wszach lonowych
      • Gość: $ Re: krostki po goleniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:50
        komentarz raczej nie na miejscu....
        • Gość: wójek dobra rada Re: krostki po goleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:55
          a może już masz stępioną maszynkę.
          • Gość: kasia321 Re: krostki po goleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:16
            maszynka na pewno nie jest stępiona... bo o nie pierwszy raz.. nie robi
            wiekszej roznicy czy gole nogi nowa maszynka czy nie..
      • Gość: kasia321 Re: krostki po goleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:20
        ten komentarz świadzczy tylko o poziomie Twojej intelignecji.. dlatego nie bede
        pisac komentarzu w tym stylu zeby sie nie znizac do prezentowanego przez Ciebie
        poziomu.
        • Gość: MPDorota Re: krostki po goleniu IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 28.04.05, 09:59
          Masz problem. I tyle.
          • Gość: Justyna Re: krostki po goleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:46
            znam ludzi ktorzy podobnie jak ty mpdoroto zwracają na siebie uwage i się
            dowartościowują.. nawet na tym forum znalazlabys sobie podobnych połgłówków..
            • Gość: MPDorota Re: krostki po goleniu IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 28.04.05, 11:50
              To twoj kolejny 21 nick?
        • Gość: wójek dobra rada Re: krostki po goleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 19:56
          Gość portalu: kasia321 napisał(a):
          > ten komentarz świadzczy tylko o poziomie Twojej intelignecji..
          odp. a ten o Twojej. Kasia "321" - zniżasz się do 0
    • Gość: Kinga Re: krostki po goleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:18
      też kiedyś miałam podobny problem. te krostki pojawiały się bo włoski po goleniu
      stają się duzo grubsze i mocniejsze, potem często wrastają w skórę(miałam taką
      samą sytuację po uzywaniu depilatora); kosmetyczka poradziła, żebym zaczęła
      używać wosku i to poskutkowało.
    • katia81 Re: krostki po goleniu 28.04.05, 18:09
      Masz wrażliwą skórę, podobnie jak ja.
      Ja przestałam golić nogi :-)
      Zarośnięta,ale bez wysypki.
    • Gość: anna20 Re: krostki po goleniu!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:57
      DOSKONALUYM SPOSOBEM JEST ZAKUPIENIE OLIWKI JOHNSONS BABY "RUMIANKOWEJ",TEJ O
      STRASZNIE TLUSTEJ KONSTSYENCJI. ZARAZ PO GOLESNIU, GDY SKORA JESZCZE MOKRA,
      NALOZYC DUZO OLIWKI WETRZEC I ZOSTAWIC TAKA TLUSTA WARSTWE.ZALOZYC TAKIE
      BOKSERKI, ZEBY NIE DOTYKALY MIEJSC POJAWIENIA SIE KROSTEK.PO JAKIMS CZASIE
      OLIWKA SIE WCHLONIE I KROSTEK NIE BEDZIE.POLECAM!!
      • Gość: AGA Re: krostki po goleniu!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 11:25
        Dobre jest też stosowanie peelingu...i masaż szorstka myjka, wówczas włoski nie
        wrastają...Zastanów się jednak nad zmiana metody.Ja polecam woskowanie,można
        sie przyzwyczaić starcza na długo i ból wcale nie jest taki straszny...Włoski
        odrastają naprawde jaśniejsze i delikatniejsze,nie wrastają...Zele,kremy i
        pianki u mnie były mało skuteczne a powodowały uczulenie..Pozdrawiam
    • Gość: anka Re: krostki po goleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:58
      wosk, ok
      ale jak juz jestesmy przy temacie, to jak golicie okolice bikini?
      Bo wosk to 2 tyg spokoju, ale potem trzeba czekac nastepna 2 zeby wloski
      odrosly... i wtedy sie wyglada nieciekawie...
      a jak bym miala uzywac maszynki codziennie, to tez odpada, bo bo skora jest
      zaczerwieniona i podrapana z krostkami, chcbym nie wiem jakich pianek i maszynek
      nie uzywala...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka