Dodaj do ulubionych

dziewczyny-w jakiej pozycji najlatwiejWam o orgazm

28.04.05, 17:06
wiem, ze watek juz byl milion razy-ale napiszcie pls, ja mam jak dotąd tylko
lechtaczkowy, wiec szukam czegos dla mnie,dzieki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: MPDorota Re: dziewczyny-w jakiej pozycji najlatwiejWam o o IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 28.04.05, 17:08
      Na pieska
      • Gość: x Re: dziewczyny-w jakiej pozycji najlatwiejWam o o IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.05, 22:05
        sprobuj kochac sie z partnerem gdyn on jest w pozycji siedzacej tzn.na lozku
        musi byc wygodnie oparty np.o sciane.ty jestes na nim wiec mozesz nadawac tepo
        i intensywnosc.on musi zajac sie twoimi piersiami.powodzenia!ja zawsze tak
        dochodze
    • katia81 Re: dziewczyny-w jakiej pozycji najlatwiejWam o o 28.04.05, 20:20
      Heh,co złego w łechtaczkowym???
    • apsik87 Re: dziewczyny-w jakiej pozycji najlatwiejWam o o 28.04.05, 20:26
      ja mam orgazm tylko przy oralu...ale polecam klasyczna pozycje i zeby zadbac aby
      meczzyan nie golil sobie tam na dole wlosow.rozchylic brzozkwinke na calwego i
      pozwolic sie mu ocierac o siiebie...oszalejesz:D
    • Gość: anka Re: dziewczyny-w jakiej pozycji najlatwiejWam o o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:52
      no oral jest najlepszy i co z tego, ze lechtaczkowy orgazm?? ja tez w zyciu nie
      mialam bez stymulacji lechtczki!!

Najlepiej jest, jak ty sie ogolisz tz. brzoskwinke, ale on niech sie nie goli...
      na twarzy pozniej jeszcze pomoze sobie reka :D
      Satysfakcja GWARANTOWANA!!

A najlepsza pozycja, hmmm chyba od tyl :D, ale wtedy partner tez musi draznic
      lechtaczke :P
    • Gość: leeeeecimy Re: dziewczyny-w jakiej pozycji najlatwiejWam o o IP: *.csk.pl 28.04.05, 22:57
      na Małysza :P
    • Gość: iskragk szybki orgazm IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.05, 01:34
      ja mam najlepszy na jezdzca,to jest sprawdzony sposob,ale jesli chcesz
      poeksperymentowac to sproboj tz.na boczku od przodu.ty lezysz bokiem unosiz
      jedna noge i opierasz ja gdzies na facet wchodzi w ciebie tak jak w klasycznej
      pozycji.tylko musisz byc dobrze nawilzona bo czlonek wchodzi wtedy do samego
      konca.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka