carrramba 22.05.05, 10:13 Zamiast ciszyć się słoncem, zamiast cieszyć sie zyciem, zamiast iść na spacer, zamiast uśmiechnąć się do kogoś, zamiast, zamiast, zamiast........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neskafe Re: Cześć Smutasy :)) 22.05.05, 12:58 ....zamiast robić to wszystko zakladasz nowy wątek i siedzisz przed kompem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Cześć Smutasy :)) 22.05.05, 14:48 ja jade sobie do lasu we wtorek. na kilka dni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Cześć Smutasy :)) 22.05.05, 14:52 Tylko, żeby Cię straszni wilcy nie zjadli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Cześć Smutasy :)) 22.05.05, 13:22 Cześć Wesoła. :)) Akurat dzisiaj się cieszę i uśmiecham do wszystkich. Niestety na spacer nie mam z kim iść. Nawet psa mi brak, ale to da się na szczęście szybko zmienić. Jest to jedyna miłość, którą można za pieniądze kupić. Dobre i tyle. :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Cześć Smutasy :)) 22.05.05, 21:05 > żółwia Ci moge pozyczyc :) Wtedy bym dopiero doświadczył jak czas mi przez palce przepływa. :) Ale miło z Twojej strony. Taki spacer uczy cierpliwości. Musisz być bardzo cierpliwą osobą.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnic@ Re: Cześć Smutasy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 17:43 a ja dzis byłam w lesie na spacerze z siostrą i mrówki po mnie chodziły piekny dzien szkoda marnowac go w domu sio na spacer nawet samemu Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Cześć Smutasy :)) 22.05.05, 18:10 O.. nie. Tylko nie samemu na spacer. Samemu to od razu dopada mnie refleksja nad moim życiem. Kładę się na zielonej trawce i patrzę w obłoki sunące po niebie. Jest mi tak wspaniale... Słońce delikatnie pieści mi twarz, a wiatr szumi w koronach drzew. Tak przyjemnie jest tylko przez chwilę. Po pewnym czasie bowiem uświadamiam sobie jak szybko czas przemija, mój czas, umykają mi piękne chwile... Ech.... W takich momentach dopada mnie myśl, że trzeba wziąść się poważnie w garść i odmienić swoje życie. Jednocześnie jednak wiem jak dużo już nieodwracalnie ustraciłem, jakie głupie błędy w przeszłości popełniłem. Nic to. Trzeba żyć dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Cześć Smutasy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:52 Agent weż nie pier...ol stary bo się użalasz nad sobą-zacznij sie cieszym życiem... co było, to było, trudno-nie ma co rozpamiętywać, tylko trzeba z optymizmem spoglądać w przyszłośc. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Cześć Smutasy :)) 22.05.05, 21:01 Wiesz, że chyba takiego porządnego kopa w d_ _ę od kobiety potrzebowałem? :) Dzięki.)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Re: Cześć Smutasy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:41 Jednocześnie jednak wiem jak dużo już nieodwracalnie ustraciłem, > jakie głupie błędy w przeszłości popełniłem. niestety ja też, więc teraz została mi tylko samotność ;( Odpowiedz Link Zgłoś