Dodaj do ulubionych

DEPILACJA POŚLADKÓW!

27.05.05, 11:29
Mam pytanie do pań i panów. Drogie panie; Czy depilujecie się w szczelinie
między pośladkami??? glupio się czuje kiedy jestem przy moim chłopaku w
stringach i mam włosy między pośladkami które w dodatku wrastają mi troszeńke
na pośladki (takie delikatne i jasne ale sa :-( ) cyz to nie dziwne
tymbardziej że mam 16 lat i jestem szatynką?? Pytanie do panów; wasze
partnerki depilują się międyz pośladkami??
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: DEPILACJA POŚLADKÓW! IP: *.xtra.pl 27.05.05, 21:54
      ja niestety musze, bo mam ciemne, wzmocnily sie od golenia na pewno ale taki
      mam juz nawyk, dziwnie bym sie czula, przejde sie na wakacje na wosk, to chyba
      najlepsza metoda, moze lepiej nie ruszaj jak masz jasne bo to bywa meczace jak
      sie rozrosna nie po twojaj mysli
    • apsik87 Re: DEPILACJA POŚLADKÓW! 27.05.05, 23:49
      wiesz to jzu zalezy od waszych uczuc estetycznych.zapytaj go ale prawdopodobnie
      jeszcze sie nie skapl ze tam je masz.moj skapnol sie z emam celilit na tylku
      dopiero jak mu powiedziałam(nawet nei wiedzial ze to jest nienormalen bo inne
      panny kiedy stam te zmiały mimo ze byly wypasnie zgrabne)wiec czasem lepiej nic
      nie mowic i w takimw ypadku to jzu zalesyz czy tobie to przeszkadza.ja takie mam
      al emalutkie i jeolewam a kotek i tak lubi grisc moja pupcie:P
      • colatina Re: DEPILACJA POŚLADKÓW! 28.05.05, 16:40
        dziękuję Wam bardzo za te rady ;]
    • maartunia DEPILACJA POŚLADKÓW! 28.05.05, 19:47
      Dziecinko,idź się lalkami pobaw,a nie chłopcami:P:P:P
      M.
      • Gość: Ameliaa Re: DEPILACJA POŚLADKÓW! IP: *.zgierz.sdi.tpnet.pl 31.05.05, 22:38
        tez sie nad tym zastanawialm mam ciemne wloski miedzy posladkami i nie wiem co
        z nimi zrobic... woskiem...??? nie wiem, brzydko to wyglada w stringach...
        powiedzcie gdzie co i jak?
        • Gość: Doti Re: DEPILACJA POŚLADKÓW! IP: 83.16.139.* 06.06.05, 15:55
          Dziewczyny...dajcie sobie spokój z goleniem włosów między pośladkami dla
          facetów (ale jeśli dla siebie chcecie to ok). Ciekawe który to dla was zrobi,
          co??? Ja golę je tylko dla siebie, a mój mężczyzna nigdy o to nie prosił,
          podobam mu sie taka jaka jestem.
    • Gość: Maja Re: DEPILACJA POŚLADKÓW! IP: *.dyn.optonline.net 31.05.05, 23:03
      Jak sa jasne i krotkie i niewidoczne to nie zaprzataj sobie nimi glowy. Jak sa
      ciemniejsze albo dlugie to pozbadz sie ich
    • Gość: A Re: DEPILACJA POŚLADKÓW! IP: *.chello.pl 01.06.05, 21:13
      to musi być cholernie nieprzyjemne uczucie jak te włoski potem odrastają:)
    • Gość: melinda Re: DEPILACJA POŚLADKÓW! to nic. Mój luby IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.06.05, 22:26
      musi depilować sobie co jakiś czas żołądź, bo mnie strasznie drapie podczas penetracji i oralu.
      • Gość: magda Re: DEPILACJA POŚLADKÓW! to nic. Mój luby IP: *.zgierz.sdi.tpnet.pl 03.06.05, 11:31
        ale nacie jakies skuteczne metody??
    • Gość: haha hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:34
      tak trzymajcie! uwielbiam to forum bo zawsze moge sie zdrowo posmiac. depilacja
      posladkow hahahahahahahahahah
      • Gość: :-/ Re: hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:21
        depilacja posladkow-to jest takie smieszne?gratuluje "poczucia humoru" :-/dla
        mnie nie ma nic smiesznego w tym ze ktos ma taki problem i pyta innych o pomoc,
        fakt ze nie chodzi depilacje na posladków tylko między posladkami,ale czlowiek
        rozumny od razu skuma o co chodzi
        • Gość: hahaha Re: hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:27
          nie martw sie , tez jestem z gatunku homo sapiens sapiens i wiem o co chodzi.
          ale dla mnie powalajace sa tego typ teksty i juz. moze problem depilacji
          posladkow jest wiekszy niz przypuszczalam..?moze zdeplasuje inne problemy, np,
          problem terroryzmu na siwcie czy wojny w iraku...
          • Gość: :-/ Re: hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:41
            ale nie porownuj terroryzmu z depilacja!kazdy ma swoje problemy i jesli
            potrafisz komus pomoc to dopiero wtedy sie wypowiadaj bo jak masz zamiar sie
            wymiewac to sie wcale nie odzywaj bo napewno nikomu tym nie pomozesz,tyle z
            mojej strony w tym temacie
            • Gość: hahaha Re: hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:45
              no tak,problemy-kwestia relatywna. dla jednych wazny jest irak dla drugich
              posladki (wydepilowane koniecznie!)
          • Gość: Majka Re: hahaha IP: *.dyn.optonline.net 03.06.05, 17:37
            Jak chciales pogadac o terroryzmie albo wojnie w Iraku to wszedles na zle
            forum. To akurat nazywa sie na luzie wiec co tu robisz??
            • Gość: hahaha Re: hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:14
              fakt,nie ma nic bardziej na luzie niz depilacja posladkow :D
            • Gość: hahaha Re: hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:16
              acha. i nie "chciales" tylko "chcialas" bo ja kobitką jestem tak jak Ty z
              pewnoscia
              • Gość: kaśka Re: hahaha IP: *.xtra.pl 04.06.05, 12:25
                a ty juz nie udawaj takiej oswieconej ktora rozmawialaby tylko o wznioslych
                tematach, jako kobieta powinnas wiedziec ze wlosy miedzy posladkami kobiecie
                ktora taki problem ma moga byc bardzo uciazliwe... chyba ze jestes z tych
                wojujacych feministek ktore "nie musza" sie depilowac... wogole glupia gadka,
                nie wiem po co sie udzielasz w tym watku...
                • Gość: hahaha Re: hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 15:33
                  nie badz taka stereotypowa.to ze smieszy mnie poruszony temat nie oznacza
                  jeszcze ze jestem wojujaca feministka. a dlaczego uwazasz ze feministki nie
                  korzystaja z depilacji?
                  a sprawa terroryzmu nie jest wcale wzniosla jak to ujelas. to temat na ktory
                  warto dyskutowac (fakt,moze nie na tym forum bo tu z pewnoscia nie znajdzie
                  zainteresowanych).
                  • Gość: myrtle Re: hahaha IP: 195.136.112.* 10.06.05, 16:20
                    Brzmisz, jakbys byla zaskoczona, ze na forum o pilce noznej jest malo chetnych
                    do dyskusji o tworczosci Caravaggia. Po to sa fora tematyczne - w tym przypadku
                    rozmowy "na luzie" (jakie to trendy), zeby gadac o dupie Maryni. I o niej
                    wlasnie rozmawiamy. Mozesz sobie darowac drwiny i uogolnienia, ze z tymi,
                    ktorzy czasem tu cos pisza, nie da sie rozmawiac na inne tematy. To tak, jakby
                    ktos ci powiedzial, ze skoro rozmawiasz z kolezanka o kosmetykach, nie
                    zaslugujesz na powzne traktowanie.

Ludzie maja rozne problemy - niektorym dziewczynom przeszkadza meszek pod nosem
                    (ohohahaha!), niektore maja problem z celulitem (ihihihi), jest kilka panien,
                    ktore depiluja sobie nogi (hahahahaha, nie wytrzymam!), a niektore wstydza sie,
                    ze jak facet robi im rimming, to musi sie grzebac w kudlach (yhyhyhy).

Komprende?
                    • Gość: hahaha Re: hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 20:00
                      zastrzelilas mnie tym komentarzem,musze przyznac. nie przypuszczalam,ze moja
                      skromna wzmianka o tym,ze smiesza mnie tego typu tematy wywola taka burze!
                      co do jednego masz racje,forum "na luzie" jest wlasnie do tych tematow.teraz
                      nie mam juz co do tego watpliwosci.
    • Gość: . depilujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:28
      depilacja moje panie to podstawowy obowiazek kazdej zadbanej kobiety!
      • Gość: Kasia Re: depilujcie IP: *.xtra.pl 04.06.05, 12:26
        zgadzam sie, na posladki idealny jest depilator
        • grubcia5 Re: depilujcie 06.06.05, 16:46
          ...ojojooj no wiadomo ze depilowac..nie wiem dla mnie to oblesne jak takie
          czohery wystaja z majtek nie mowiac juz o sytuacjach intymnych...
          ...ja je usuwam elektrycznym depilatorem bo moge to robic zedziej niz jakbym
          golila...ale przyzjane ze boli niesamowicie...bol nie do opisania...
    • Gość: hetyt DEPILACJA POŚLADKÓW nie zastąpi braku mózgu IP: *.protonet.pl 06.06.05, 17:50
      niestety
      • Gość: .......;;;;;;; Re: DEPILACJA POŚLADKÓW nie zastąpi braku mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:12
        no i jaki z tego morał bo jakos nie zrozmuialam twojego przesłania..to ze
        dziewczyna zle sie czuje z tym ze ma wlosy miedzy posladkami i chcialaby je
        usunąć to od razu znaczy ze nie ma mozgu i jest glupia?jesli ty nie masz
        takiego problemu to sie ciesz,jak nie umiesz jej pomoc to sobie daruj takie
        bardzo"madre"komentarze bo niczego mądrego nie wnosza do tego wątku :-/
      • Gość: Asada Problemy... IP: *.pl 10.06.05, 14:39
        Ludzie to maja problemy.... zazdroszcze im.... ;)
    • Gość: ktosia Re: DEPILACJA POŚLADKÓW! IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 10.06.05, 13:35
      a nie pomyslałaś o kremie depilującym?
    • yoma Re: DEPILACJA POŚLADKÓW! 10.06.05, 18:14
      Drogie panie, to nie są problemy, prawdziwe problemy są tu

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=24898212
      • pan.i.wladca Re: DEPILACJA POŚLADKÓW! 10.06.05, 20:04
        A wiesz może jak można wydepilować sobie jelito grube? :))
      • Gość: umarlam ze smiechu Re: DEPILACJA POŚLADKÓW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 20:18
        boski wątek!!!!! coz za inwencja tworcza!!!! polecam!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka