kasica27 28.05.05, 10:37 PO ilu dniach od wzięcia tego środka powinna wystąpić miesiączka , jeśli lek został prawidłowo zażyty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkkk Re: POSTINOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 10:51 dosc szybko hyba wciagu tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica27 Re: POSTINOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 10:56 tak wiem , ale ile dokładnie 4-5 dni... chyba CZEKAM NA ODPOWIEDZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: POSTINOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 11:08 u mnie po 5 wystapila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga POSTINOR IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 23:38 na ulotce wszystko masz ;) poza tym miesiaczka wystepuje normalnie z odchyleniem 4-5 dni . I chyba jak dostawalas recepte od ginekologa to powinna / albo powinien Ci o tym powiedziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica27 Re: POSTINOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:17 Tak wszystko wiem .. ale od którego dnia czekac na miesiączkę od zażycia pierwszej tabletki czy drugiej? Bo to było tak : kochaliśmy sie w gumce ale mój chlopak spanikowal i kazał mi isc do lekarza po postinor ...bo kilka dni wczesniej odstawiłam tabletki wzielam pierwszą tabl. postinoru w poniedzialek a drugą we wtroek rano równo po 12 h a okresu nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: POSTINOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 17:05 kochaliscie sie w gumce,nie pękła to po co Ci ten postinor??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: POSTINOR IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.05, 20:23 okres powinnas dostac w normalnym terminie !!!!!!!!!!!!!!! kurde po postinor to mozna isc , a zapytac sie o cos ginekologa to juz nie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: POSTINOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:25 wlasnie dostalam okres , 3 dni przed planowanym terminem a Postinor bralam dokladnie tydzien temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica27 Re: POSTINOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:48 :(( wypowie się któras dziewczyna ? to bardzo ważne Odpowiedz Link Zgłoś
fiona84 Re: POSTINOR 29.05.05, 13:26 Spokojnie! Ja dostalam rowno po 8 dniach od zazycia drugiej tabletki. Wiem ,ze trudno jest ci teraz zachowac spokoj i myslec racjonalnie, ale postaraj sie... Stres opoznia miesiaczki. Glowa do gory, nie ty pierwsza i nie ostatnia! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amoniak2 Re: POSTINOR 29.05.05, 19:47 Nie przesadzaj z postinorem. To pigułka awaryjna! Idź do apteki po test jeśli tak się boisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: POSTINOR IP: *.trzeszczany.sdi.tpnet.pl 29.05.05, 13:47 powinna chyba wystapic w normalnym terminie z ewentualnymi kilkudniowymi wachaniami, mozliwe tez sa jakies krwawienia kilka dni po zazyciu, ja ich jednak nie mialam, okres spoznil mi sie 2 dni, a potem juz regularnie wystepowal, zycze szczescia, na pocieszenie powiem ze ja bralam postinor raz w lutym i wszytsko jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Re: POSTINOR IP: *.net.pl / *.net.pl 01.06.05, 14:53 czyli krwawienie kilka dni po zazyciu tej tabletki to nie okres?? bo ja spodziewam sie okresu za jakies 20 dni, postinor wzielam 5 dni temu,a dzisiaj mam cos co myslalam ze jest okresem bo czuje sie tak jak zawsze podczas okresu ,zle ,slabo,boli brzuch itp.czyli to zwykle plamienie-skutek uboczny po postionrze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jja Re: POSTINOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:05 a ja okresu nie dostalam po postinorze a mija 10 dzien :/ ciaza odpada bo bylo w gumce. To skutek odstawienia tabletek??? isc do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agattka Re: POSTINOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:51 ja okresu nie dostalam po postinorze a mija 10 dzien :/ ciaza odpada bo bylo > w gumce. To skutek odstawienia tabletek??? isc do lekarza? jak bylo w gumce to po jaka cholere bralas postinor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: POSTINOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:59 Bo mój chłopak spanikował .. kazał mi isc poza tym chcialam szybko wywołać miesiączke zeby znów zaczać brać tabletki Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agattka Re: POSTINOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:05 no i za taka durną panikę płaci sie zaburzeniami hormonalnymi. Przeciez taka tabletka to nie cukierek tylko potężna dawka leku... trzeba byc kretynka zeby brac postinor po to, zeby "szybko wywołać miesiączke zeby znów zaczać brać tabletki ". glupota do kwadratu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: POSTINOR 01.06.05, 15:56 postinor to taka dawka hormonow, ze przez pol roku mozesz "hormonalnie" nie dojsc do siebie - a co za tym idzie moglas sobie rozregulowac cykl na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica27 Re: POSTINOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:53 miesiaczka wystąpila dopiero po 9 dniach od spodziewanego terminu .. ochh jest ok Odpowiedz Link Zgłoś