Dodaj do ulubionych

co sadzicie o HARMONET

30.05.05, 11:07
co sadzicie o tabletkach HARMONET sa ok czy bee tyjecie po nich czy odwrotnie
Obserwuj wątek
    • libertine21 Re: co sadzicie o HARMONET 30.05.05, 13:04
      piszta co o tym myslicie CZEKAM PILNIE
      • Gość: uttaa Re: co sadzicie o HARMONET IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 30.05.05, 13:35
        Biorę Harmonet od dwóch lat i jest wszystko w porządku, nie utyłam, nie mam
        depresji, czuję się dobrze tylko libido spadło, ale ogólnie polecam.
      • Gość: kali [...] IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 00:03
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: mada Re: co sadzicie o HARMONET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:32
      jem je tyle czasu i nie przytuyłam ani kilograma
    • Gość: mała Re: co sadzicie o HARMONET IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:19
      Cześć, biorę Harmonet 6 miesięcy. Poprawiła mi se cera troszkę schudłam i czuję
      się lepiej.
      • Gość: kaa Re: co sadzicie o HARMONET IP: *.cable.satra.pl 31.05.05, 22:38
        cera swietna, raczej nie przytylam(nie waze sie ale w ubrania wchodze wiec chyba nie:) libido w dol, ale da sie zyc, ogolnie polecam
        • Gość: aa Re: co sadzicie o HARMONET IP: *.toya.net.pl 31.05.05, 23:36
          a na co są te tabletki
          • Gość: em gie Re: co sadzicie o HARMONET IP: *.broker.com.pl 01.06.05, 08:47
            Nigdy wiecej Harmonetu, brałam je przez tylko 1 miesiac i to była tragedia,
            codziennie płacz o byle co, rozdraznienie, złość, ból pleców, piersi, omdlenia
            wymioty..tak wytrzymałam miesiąc, od prawie roku biorę Stediril 30, lekarz mi
            je sam przepisał, za 2 opakowania płace ok6 zł.Zero problmeów czuje sie
            rewelacyjne , okres trwa ok 3 dni, i nic mnie nie boli, jeszcze jeden plus
            libido w góre;)
            Pozdrawiam
            • hepinka Re: co sadzicie o HARMONET 01.06.05, 08:58
              bo pierwszy miesiąc stosowania nowych pigułek antykoncepcyjnych
              oznacza właśnie takie objawy... to nie są dropsy w końcu
              • Gość: em gie Re: co sadzicie o HARMONET IP: *.broker.com.pl 02.06.05, 08:34
                Wiem jakie są objawy stosowania tabletek ale na każdego działąją one inaczej ,
                nie bede sie katowac i łykać czegoś po cyzm nie nadaje sie do zycia. Dla mnie
                najlepszy jest Stediral i koniec:]
    • hepinka Re: co sadzicie o HARMONET 01.06.05, 09:00
      biorę 2 lata i uważam ze są ok
      przede wszystkim bardzo skuteczne [hehehe]
      pierwsze 2 miesiące były ciężkie,
      i fizycznie i psychicznie [w końcu to hormony]
      też nie utyłam :) polecam
    • Gość: krugelinda Re: co sadzicie o HARMONET IP: 195.94.205.* 01.06.05, 10:40
      Biore je od 1.5 roku i dla mnie sa idealne, nie utylam, nie schudlam,
      samopoczucie swietnie. Zadnych przejsc zkrwawieniami czy czestymi zmianami
      nastroju. Okres co 28 dni i odkad zaczelam brac Harmonet nigdy sie nie spoznil.
      Polecam :)
    • Gość: lilia-wanilia Re: co sadzicie o HARMONET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 10:54
      Brałam 2 lata. Po 1,5 roku zaobserwowałam spadek libido,stany depresyjne,
      cellulit oraz żylaki. Waga stanęła w miejscu, ani nie przytyłam, ani nie
      schudłam. Teraz odstawiłam zupełnie i przymierzam się do innych. Osobiście nie
      plecam, ale jak to bywa w kwestii hormonów - jest to sparaw bardzo indywidualna.
      • libertine21 Re: co sadzicie o HARMONET 15.06.05, 13:29
        dzieki jestem juz po pierwszym opakowaniu okres dostalam po 4 dniach i jest ok ;-D
    • kami.iwan Re: co sadzicie o HARMONET 23.06.05, 11:55
      mi odpowiada w 100%
      pozdrawiam
      • Gość: alicja Re: co sadzicie o HARMONET IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 15:32
        a jak jest po odstawieniu pigułek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka