30.05.05, 21:18
Jedyny raz w moim życiu, kiedy naprawdę się zakochałam, to była miłość od
pierwszego wejrzenia. Mam wątpliwości, czy można zakochać się w kimś po
pewnym czasie, znając go dużo wcześniej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Karola Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:26
      Można, i taka miłość może być naprawde wspaniała;)
      • Gość: Katarina Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:32
        W pełni się zgazdzam z Karolą. Można! Wydaję mi się że to jest jeszcze
        silniejsze uczucie niż tzw. "miłość od pierwszego wejrzenia". Znasz już tą
        osobę, wiesz czego w danej sytuacji możesz się po niej spodziewać, jakie ma
        wady i zalety, i mimo wszystko zależy Ci na niej. Ale przecież najważniejsze
        jest to , aby kochać , przede wszystkim szczerze i mooocno !
    • Gość: ona Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:30
      a ja wlasnie jedyny raz, gdy naprawde kochalam, to bylo na odwrot- w ogole
      pamietam pierwsza mysl, jak Go zobaczylam, ze az wstyd pisac hehe niemila
      mysl ;) a pozniej go poznawalam, poznawalam, i tak sie zakochalam, ze mmm!
      wydaje mi sie, ze takie stopniowe zakochiwanie sie jest lepsze, bardziej trwale
      i dojrzale. zauroczenie moze szybko minac

• Gość: me. Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:47
        mozna sie zakochac po jakims czasie znam to z przykladu mojej best friend to od
        niego wyszlo tak mu sie spodobala a ona do niego na samym poczatku absolutnie
        nic nie miala!ale troche mojej zaslugi w tym bylo bo od poczatku wiedzialam ze
        to bardzo fajny facet,jednak dala mu szanse sie lepiej poznac i sa juz razem
        rok!u mnie osobiscie jednak jest inaczej wieksza sile ma jednak to zauroczenie
        (bo nie mozna nazwac tego miloscia )od 1go wejrzenia-wlasnie cos takiego teraz
        przezywam:-)
        • manianka_1 Re: Miłość 30.05.05, 23:01
          Chyba to niewazne czy od pierwszego czy od setnego wejrzenia. Jak ma byc Twoj to
          i tak bedzie :) Pozdrawiam
    • Gość: wilenka Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:10

Ale mozliwe, to piękne kiedy miłośc sie rodzi, kiedy najpierw bywasz
      obojetny , a potem zauważysz ze ta osoba zajmuje coraz wiecej myśli, ze jej
      potrzebujesz a pewnego dnia odkrywasz i to przychodzi jak olśnienie..odgrywasz
      że kochasz tę osobę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka