ptysiulek 30.05.05, 21:18 Jedyny raz w moim życiu, kiedy naprawdę się zakochałam, to była miłość od pierwszego wejrzenia. Mam wątpliwości, czy można zakochać się w kimś po pewnym czasie, znając go dużo wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karola Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:26 Można, i taka miłość może być naprawde wspaniała;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:32 W pełni się zgazdzam z Karolą. Można! Wydaję mi się że to jest jeszcze silniejsze uczucie niż tzw. "miłość od pierwszego wejrzenia". Znasz już tą osobę, wiesz czego w danej sytuacji możesz się po niej spodziewać, jakie ma wady i zalety, i mimo wszystko zależy Ci na niej. Ale przecież najważniejsze jest to , aby kochać , przede wszystkim szczerze i mooocno ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:30 a ja wlasnie jedyny raz, gdy naprawde kochalam, to bylo na odwrot- w ogole pamietam pierwsza mysl, jak Go zobaczylam, ze az wstyd pisac hehe niemila mysl ;) a pozniej go poznawalam, poznawalam, i tak sie zakochalam, ze mmm! wydaje mi sie, ze takie stopniowe zakochiwanie sie jest lepsze, bardziej trwale i dojrzale. zauroczenie moze szybko minac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me. Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:47 mozna sie zakochac po jakims czasie znam to z przykladu mojej best friend to od niego wyszlo tak mu sie spodobala a ona do niego na samym poczatku absolutnie nic nie miala!ale troche mojej zaslugi w tym bylo bo od poczatku wiedzialam ze to bardzo fajny facet,jednak dala mu szanse sie lepiej poznac i sa juz razem rok!u mnie osobiscie jednak jest inaczej wieksza sile ma jednak to zauroczenie (bo nie mozna nazwac tego miloscia )od 1go wejrzenia-wlasnie cos takiego teraz przezywam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
manianka_1 Re: Miłość 30.05.05, 23:01 Chyba to niewazne czy od pierwszego czy od setnego wejrzenia. Jak ma byc Twoj to i tak bedzie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilenka Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:10 Ale mozliwe, to piękne kiedy miłośc sie rodzi, kiedy najpierw bywasz obojetny , a potem zauważysz ze ta osoba zajmuje coraz wiecej myśli, ze jej potrzebujesz a pewnego dnia odkrywasz i to przychodzi jak olśnienie..odgrywasz że kochasz tę osobę Odpowiedz Link Zgłoś