Dodaj do ulubionych

Dziurawy worek

07.06.05, 23:15
Jeszcze jej w takim stanie nie widziałem. Wkurzona jak diabli, nie odzywa się
przez cały dzień. Z tymi babami to zawsze jakieś problemy, niewiadomo o co Jej
chodzi. Jedyne co potrafią to robić z igły widły.
Długo trwacie w takim stanie? bo nie wiem czy czekać do połnocy czy do niedzieli.

Nikogo nie pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • diotiama Re: Dziurawy worek 08.06.05, 00:21
      Do cholery jasnej, to z wami sa wieczne problemy, jestescie nietaktowni,
      bezczelni i robicie momentami beznadziejne rzeczy:[ Jeszcze jeden facet mnie
      dzis wku.. i zmieniam orientacje :[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
      • pan.i.wladca Re: Dziurawy worek 08.06.05, 00:52
        Kochanie nie denerwuj się tak. Nie do twarzy ci z tym.
        Żyłka ci na czole wychodzi. :-))

Weź się za coś to ci przejdzie. Np. za mycie garów, chów dzieci,
        pranie, sprzątanie, etc...
        No i żebyś się za bardzo nie forsowała, bo dla swego męża musisz znaleźć czas. :-)
        • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:25
          > Weź się za coś to ci przejdzie. Np. za mycie garów, chów dzieci,
          > pranie, sprzątanie, etc...

Dokładnie.
        • Gość: ada Re: Dziurawy worek IP: *.chello.pl 08.06.05, 12:12
          > Weź się za coś to ci przejdzie. Np. za mycie garów, chów dzieci,
          > pranie, sprzątanie, etc...

czemu masz do tego takie szowinistyczne podejście?!?!?!?!?!!?!?!!?
          nie mogłeś jej zaproponować czegos co sie nie wiąże z tym cholernym stereotypem
          że baba tylko w domu ma siedziec i nic więcej?????

ja mam dla Ciebie lepszą radę!
          weź koleżanki i idzcie na piwo, przy okazji obgadacie cały męski ród
          jak wrócisz wieczorem albo w nocy albo nad ranem do domu będziesz sie czuła
          dużo lepiej a i ochota na zmiane orientacji Ci przejdzie :))))
          • pan.i.wladca Re: Dziurawy worek 08.06.05, 13:08
            Co to za babskie gadanie??

To nie jest żadne szowinistyczne podejście tylko oddanie tego
            co babskie w babskie rączki.

Kobiety winny siedzieć w domu i czekać na swojego męża, pana i władcę jedynego.
            Gdy przyjdzie powinny witać go z otwartymi ramionami w niezmiennie dobrym
            nastroju. Dość się naharował by jeszcze słuchać zrzędzenia w domu.

Starajcie się, bo inaczej znajdzie sobie usłużną kochanicę, która mu wszystkie
            jego kaprysy z uśmiechem na twarzy spełniać będzie.
            A wtedy koniec ze spódniczkami, sweterkami, ekskluzywną bielizną, etc...

Mężczyzna to gatunek panujący. Zapamiętajcie sobie kobiety to prawidło.

I mi tu nie bruździć więcej. :-))

A co to za insynuacje, że ja z koleżankami się prowadzam po nocy?
            Jak zwykle babskie gadanie i plotkarstwo wychodzi. Nie mają czym zająć
            swojego czasu to plotą od rzeczy. Obiad byś ugotowała lepiej, bo twój
            men będzie zły, gdy wróci z pracy.

Jaka zmiana orientacji?
            Chyba Ci się fantastyka naukowa z fikcją miesza. Ja swej kuśki na nic nie
            zamienię. Co za wygoda i komfort. Żadnego schylania przy posikiwaniu.
            :-))

• Gość: ada Re: Dziurawy worek IP: *.chello.pl 08.06.05, 23:04
              małe sprostowanie :)
              to o piwie z kumpelami to było do dziewczyny , która pisała że jak ja jeszcze
              jakiś facet dzisiaj wkur*wi to zmieni orientacje, jej komentar jest wyżej

a z Tobą panie i władco nie mam ochoty dyskutować
              każdy ma jakieś tam swoje wyobrażenia co do partnera i szkoda mi sił na
              przekonywanie Ciebie do własnych racji, chociaż uważam że w paru kwestich na
              pewno bys sie ze mną zgodził
              pozdrawiam
          • Gość: impress2 Re: Dziurawy worek IP: *.daminet.pl 08.06.05, 21:46
            ee Jego wypowiedz byla ironia badz prowokacja...To mial byc zart w stylu "tylko
            dla Panow" :)
      • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:25
        diotiama napisała:

>>Jeszcze jeden facet mnie
        > dzis wku.. i zmieniam orientacje :[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

I w dodatku ciągle kłamiecie.
    • Gość: kali Re: Dziurawy worek IP: *.ztpnet.pl 08.06.05, 00:43
      Do soboty bedzie akurat.
      • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:26
        pożyjemy, zobaczymy
        • Gość: madzia... Re: Dziurawy worek IP: *.abcdata.pl 08.06.05, 12:33
          problem z kobietą...???uuuuu.......
          • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:36
            Nie to nie moja kobieta, ale psiapsióła..dokładniej to moja EX, z którą nadal
            się przyjaźnie/(łem?).
            • Gość: madzia... Re: Dziurawy worek IP: *.abcdata.pl 08.06.05, 12:40
              hmmmmm....to istnieja przyjaźnie z byłymi EX...???
              • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:48
                Do wczoraj tak uważałem, a co będzie to nie wiem.
                • Gość: madzia... Re: Dziurawy worek IP: *.abcdata.pl 08.06.05, 12:53
                  a może na nowo związek...
                  • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:58
                    Nie, Ona jest już zajęta. Poza tym powód zerwania ze sobą ciągle jest aktualny.
                    • Gość: madzia... Re: Dziurawy worek IP: *.abcdata.pl 08.06.05, 13:10
                      "zajeta" to względne słowo, podobno "stara miłośc nie rdzewiej"...
                      • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:18
                        Masz racje madziu.. Nie mam zamiaru znów sie w to pakować tak jak i Ona. Zależy
                        mi tylko na przyjaźni, niczym więcej.
                        • Gość: madzia... Re: Dziurawy worek IP: *.abcdata.pl 08.06.05, 13:29
                          ale wiesz, że taka przyjaźń z byłą EX zawsze może powodować kłótnie i spięcia z
                          powodu jakis tam przeszłych rzeczy...zawsze moga powracać myśli i pytania i
                          przede wszystkim wyrzuty...
                          • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:35
                            Znów przyznaje Ci racje bo rzeczywiśćie tak jest i w tym wypadku. Nie łatwo jest
                            całkowicie odseparować się do siebie mając w pamięci to co było. Każde
                            niepotrzebne słowo przeklina się prze długi czas ale cofnąć sie tego nie da.
                            • Gość: madzia... Re: Dziurawy worek IP: *.abcdata.pl 08.06.05, 13:38
                              a może zwyczajnie zakończyć ten rozdział w życiu i napiasac "koniec"...gorzej
                              jest jak sie kogos widzi codziennie...
                              • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:50
                                Dzieli Nas spora odległość więc tylko rozmawiamy. Pytałem czy chce to zakonczyć
                                no i nie dostałem odpowiedzi. Jestem cierpliwy, nigdzie MI się nie spieszy to
                                jeszcze troche poczekam. Jeśli nie będzie odzywać się dłuższy czas to uznam, że
                                czas zamknąć ten "rozdział". Jeśli można zapytać: miałaś podobne doświadczenia?
                                • Gość: madzia... Re: Dziurawy worek IP: *.abcdata.pl 08.06.05, 13:56
                                  miałam...ale wolę na forum nie pisać o takich rzeczach...
                                  • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:02
                                    Rozumie Cię i nie nalegam. Udanego popołudnia, Papa.
    • ghostdogg [...] 08.06.05, 08:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • bajka228 Re: Dziurawy worek 08.06.05, 12:41
      mr_znudzony napisał:

Wkurzona jak diabli, nie odzywa się
      > przez cały dzień.
      > Długo trwacie w takim stanie? bo nie wiem czy czekać do połnocy czy do
      niedzieli.

odp. ja jakies 5 sekund a pozniej mowie szczerze to to mysle, zazwyczaj nie
      jest wtedy przyjemniej drugiej osobie ale przynajmniej wie na czym stoi.
      widocznie Twoja Ex woli zachowac dla siebie to co o Tobie w tej chwili mysli.
      ode mnie bys uslyszal od razu. jaki wariant zachowania bys wybral?
      • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:46
        Nie lubie owijania w bawełne. Już prosiłem żeby napisała co jest grane jednak
        nie chce tego zrobić.
        • bajka228 Re: Dziurawy worek 08.06.05, 12:48
          a Ty nie domyslasz sie co mogles zrobić ie tak...?
          • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:52
            Czy ja wiem, może... Chce to usłyszeć od Niej, chce wiedzieć jak się czuje.
            Wydaje Mi się, że niewiele wymagam.
            • bajka228 Re: Dziurawy worek 08.06.05, 12:58
              wiec skoro juz sie pytales i ona mimo tego nie chce powiedzec, to moze daj
              sobie spokoj. przestan pytac, jesli jej zalezy na Tobie (tzn. na przyjazni) to
              w koncu sama powie... albo nie.
              • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:02
                Tak łatwo się nie poddam, ale może masz racje. Dzienx.
                • bajka228 Re: Dziurawy worek 08.06.05, 13:05
                  spoko...
                  masz racje, nie poddawaj sie ale daj jej jakis czas <<oddechu>>, niech to
                  przemysli i zdecuduje co dalej. pospieszanie i wymuszanie czegokolwiek nie jest
                  napewno korzystne. w kazdym razie powodzenia...
                  • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:09
                    Dzięki.
    • pan.i.wladca Proponuję ostry seks... 08.06.05, 13:10
      ...jak nie wyjdzie zmień na lepszy model, bez defektów. :-))
      • Gość: znudzony Re: Proponuję ostry seks... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:20
        Nie rozumiemy się.
    • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:22
      Odpisała... jestem w szoku.. 'Zawieszam' wątek do odwołania.
      • Gość: madzia... Re: Dziurawy worek IP: *.abcdata.pl 09.06.05, 09:14
        czyli jednak nie jest aż tak źle...
        • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:48
          Jest lepiej..
          • Gość: madzia... Re: Dziurawy worek IP: *.chello.pl 09.06.05, 22:11
            szczerze to nie wiem tak do końca o co chodzi, no ale chyba to dobrze że jest
            lepiej...???
            • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:43
              Też sie w tym pogubiłem.
    • svintuh Re: Dziurawy worek 09.06.05, 22:19
      a ja myslale m ze chodzi o diurawy worek od moszny i prawie sie podniecile,.
    • Gość: elvis Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:49
      Pewnie dostała okres, przejdzie :P
      • Gość: znudzony Re: Dziurawy worek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 19:33
        Bingo. Wczoraj sobie przypomniałem kiedy ma te swoje 'mało radosne dni'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka