Dodaj do ulubionych

"PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!!

10.06.05, 18:15
niedawno dowiedziałam się przez przypadek o istnieniu jakiejś "dobrej
koleżanki" mojego faceta (z którym jestem od roku). co więcej, okazało się,
że on planował spotkanie z nią za moimi plecami!!!! udało mi się zdobyć numer
gg tej dziewczyny i pogadałam sobie z nią. ona twierdzi że rzeczywiście jest
tylko koleżanką, że znają się od lat, że on jej o mnie opowiadał itd.

oczywiście zapytałam go co to ma znaczyć i czemu ja nic o tym nie wiem; on na
to, że gdyby mi powiedział, to bym była zła. czy to znaczy że ma prawo się
spotykać z jakimiś babami na boku???

mało tego, poprosiłam żeby mi pokazał jej zdjęcie. pokazał, a tam fotka z
profesjonalnej sesji, panna upozowana jak jakaś ku.., rozchylone usta itd.

ja już nic nie rozumiem...powiedzcie, czy ja się słusznie martwię, czy
popadam w paranoję???? co robić???
Obserwuj wątek
    • Gość: Magger Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! IP: 195.205.27.* 10.06.05, 18:57
      Myślę że każdy byłby zaniepokojony, jestem facetem więc przedstawię ci mój
      punkt widzenia.Nie daj robić z siebie debila.Jestes rok z facetem i nic nie
      wiesz o jego wspaniałej koleżance.Nie daj sobie zamydlić oczu wyuzdanymi na
      poczekaniu historyjkami.Nie powiem, nie ma nic złego w tym że ma się koleżanki,
      ale ukrywanie tego przed partnerem zawsze jest celowe.Facet nie spotyka się
      potajemnie z koleżanką.Skoro jest tylko koleżanką to dlaczego nie moglibyscie
      pójść razem.Najsmutniejsze jest to że próbuje robić z ciebie durnia, wmawiając
      ci że to wszystko nie jast takie na jakie wygląda.Fakty mówią same za siebie, a
      twoja kobieca intuicja działa niezawodnie.Pozdrawiam.
      • snowpanter Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! 10.06.05, 19:01
        Zgadzam sie z Magger. Ja bym już szalała z zazdrości,tymbardziej że miałabym
        takie powody. Niedaj sie oszukiwać tu pachnie...przekrętem
        • maris22 Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! 10.06.05, 19:14
          macie rację... ja właśnie szaleję z zazdrości... gadam z tą panną na gg i sama
          nie wiem jak mi się to udaje ale jestem dla niej tak miła i słodka jak
          potrafię, chcę z niej wyciągnąć jak najwięcej informacji.....

ps cała rodzina mojego chłopaka dobrze zna tą pannę, wszyscy ją lubią i mają o
          niej jak najlepsza opinię; ponoć się przyjaźnią od dzieciństwa...wrrr!! całe
          szczęście że ona mieszka w innym mieście!!
      • Gość: Majka Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! IP: *.dyn.optonline.net 12.06.05, 17:29
        Niestety Magger ma racje. Skoro ona jest tylko kolezanka to nie powinien jej
        przed toba ukrywac. Ja bym zerwala.
    • taki_jeden_gosc Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! 10.06.05, 19:07
      Powiem Ci że mam dużo koleżanek a nawet 2 przyjaciółki i moja kobieta wie o nich, mówie jej wszystko a gdybym zamierzal nie powiedzieć....no cóz. Domyśl sie po co mialbym mieć taką przyjaciółkę. Co do twojego faceta to albo mu sie znudziłaś albo ma za mało sexu :). Zabawne ale większość facetów właśnie tak postępuje. Skoro Ci o niej nie mówił to planuje znajomość i z pewnościę na koleżeństwie by nie skończył. Jak dla mnie koleś to kłamca i oszust - skoro oszukał Cie raz to z pewnoście zrobi to ponownie lub są "razy" o ktorych nie wiesz. Ja na twoim miejscu bym odszedł bo nie umiem żyć z taką niepewnośią...
    • Gość: ja Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:48
      jeżeli spotyka się z inną to poszukaj winy w sobie. Kochany facet NIGDY nie
      zainteresuje się inną !!!!!
      • Gość: kleopatraa Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:04
        co ty gadasz glupoty, sa faceci ktorzy UWIELBIANI zajma sie kims innym.
      • klarens_klaus Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! 11.06.05, 11:38
        Lepiej uważaj, żeby twój KOCHANY facet kiedyś nie zajął się inną.
    • sandra777 Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! 11.06.05, 14:06
      eh rozumiem Twoj problem gdyz sama mam bardzo ale to bardzo podobny i
      kompletnie nie wiem oc z tym zrobic :(
      • maris22 Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! 12.06.05, 16:43
        sandra, przeczytałam Twój wątek no i rzeczywiście widzę że problem jest
        podobny. ja też dowiedziałam się o tej pannie z archiwum gg mojego faceta... on
        się tam do niej zwracał "rybciu" - później się tłumaczył że jego babcia, która
        zna tą pannę, tak właśnie na nią mówi (zresztą na mnie jego babcia też tak
        mówi). ale zdziwiło mnie że ta panna np. mówiła do niego texty w stylu: "kiedy
        mogę was odwiedzić, bo chciałabym poznać twoją dziewczynę", "tak się cieszę że
        jesteście szczęśliwi razem" itd. dziwne:(
    • kol.3 Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! 12.06.05, 18:00
      Już sam fakt posiadania zdjęcia koleżanki daje do myślenia. Koleżankę facet
      może mieć, ale jeśli ma jej zdjęcie i to w atrakcyjnej pozie to znaczy że nie
      jest to taka zwykła koleżanka. Przyjrzyj się temu wszystkiemu i przepłosz babę.
      Natomiast postępowanie Twojego faceta też daje do myślenia.
    • Gość: lilarose Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! IP: *.net-serwis.pl 13.06.05, 14:05
      Hmmm...z tego co piszesz wynika, że ta dziewczyna moze rzeczywiście traktować
      twego faceta tylko jak kumpla, świadczyło by o tym m.in. to, że pyta go o
      dziewczynę, jest dla ciebie miła itp. Ale za to twój facet najwyraźniej jest
      zafascynowany swoją koleżanką i chyba chciałby, żeby była kimś więcej. Bo w
      przeciwnym razie nie robiłby z tego tajemnicy.
      Jestem w odwrotnej sytuacji. Mam dobrego kumpla, który ma dziewczynę, ale mimo
      to flirtuje ze mną. Swojej dziewczynie nic nie mówi, ale nie wiem, dlaczego. Ja
      nic do niego nie mam, ale on coś kombinuje...nieładnie.
    • yoma Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! 13.06.05, 14:42

tam fotka z
      > profesjonalnej sesji, panna upozowana jak jakaś ku.., rozchylone usta

Mariska, a ty naprawdę nigdy, ale to nigdy, ust nie rozchylasz?
      • maris22 Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! 13.06.05, 16:02
        yoma, pewno że tak;) ale to zdjęcie było z profesjonalnej sesji fotograficznej,
        wiesz, taki duży format, czarno-białe, powiedziałabym że artystyczne gdyby nie
        to że mi się z k*** skojarzyło. taka jakaś dziwna poza, wypięte cycki itd,
        wrrrr....
        • Gość: pama Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:02
          przeciez sama chcialas, zeby Ci pokazal zdjecie, no to pokazal jakie mial.
          nie powiedzial Ci o niej, bo wiedzial jak bys zareagowala (chorobliwej
          zazdrosci sie nie ukryje)i sie nie pomylil... pewnie gdyby ja normalnie
          przedstawil zareagowalabys jeszcze gorzej

sama mam kumpla od wielu lat, jedna z jego dziewczyn szczerze mnie nienawidzila
          i rzadala zeby przestal sie ze mna spotykac, wiec kolejnym juz bal sie mnie
          przedstawic,
          to nie jest zdrowy uklad ale rozumiem jego obawy...
    • Gość: aga1 Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:03
      ty sobie znajdź jakiegoś "przyjaciela" i ciekawe co twój facet na to,
      jak się "przypadkiem" dowie?
    • dr.rocco Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! 13.06.05, 22:56
      Skoro rozchylone usta , to pewnie na cos czekala , i jest w czyms dobra :)
      • Gość: ciemniak Re: "PRZYJACIÓŁKA" MOJEGO CHŁOPAKA???!!! IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 14.06.05, 08:56
        > > wiec chcialabym mu zrobic jakas erotyczna niespodzianke w lozku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka