finlandia4 15.06.05, 08:59 czy uprawiacie sex sado maso i czy daje wam to wieksza przyjemnosc niz zwykly sex?? zawsze chcailam spriobowac, ale jakos mi glupio zaproponowac to mojemu partnerowi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: manipulant Re: SADO-MACHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:18 ja bardzo lubie z moj dziewczyna ten typ zabawy moim zdaniem jest duzo przyjemniej, bo w koncu w bolu takze jest odrobina przyjemnosci radze sprobowac bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: SADO-MACHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:40 Gość portalu: manipulant napisał(a): >bo w koncu w bolu takze jest odrobina przyjemnosci Mmmmniam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wotan Re: SADO-MACHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:25 Sado - Macho? To jakas odmiana sexu dla sadystycznych machomenów czy jak? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timka Re: SADO-MACHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:18 to zależy- jeśli mój facet mnie bije w złości to mi głupio, ale jeśli tak filuternie "choc tu mała dam Ci klapsa" to mi sie bardzo podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: SADO-MACHO 15.06.05, 15:22 Gość portalu: Timka napisał(a): > to zależy- jeśli mój facet mnie bije w złości to mi głupio hmm... to pewnie nie moj problem ale co to ma byc za akcja, ze facet bije kobiete w zlosci...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timka Re: SADO-MACHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:56 moj edek jest nerwowy, ale ja w sumie też no i robie wiecznie jakieś głupstwa, że sie nie dziwie, że mu nerwy puszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akcencin Re: SADO-MACHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:02 ja bardzo lubie z moim bykiem napieprzac sie podczas gry wstepnej, wtedy jest nam dobrze i nawet lubie patrzec pozniejk na moje siniaki bo jak buyczka nie ma obok to moge na niego spojrzec i pzrypomina mi sie ten maly rozrabika pozdrowiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwirka Re: SADO-MACHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:22 też tak mam! uwilebiam jak mnie tak mocno gryzie w pośladki mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: SADO-MACHO IP: *.net-serwis.pl 16.06.05, 14:34 Od czasu do czasu urządzamy sobie taki seansik. Ja biję go paskiem na goły tyłek i jego to b. nakręca! Ja moze mniej lubię samo bicie ale uwielbiam dominację mężczyzny, gdy jest taki władczy, agresywny, czuję się totalnie zniewolona. Lubimy przy tym odgrywac różne scenki, np. on jest nauczycielem a ja molestowaną seksualnie uczennicą. Odpowiedz Link Zgłoś