Dodaj do ulubionych

SADO-MACHO

15.06.05, 08:59
czy uprawiacie sex sado maso i czy daje wam to wieksza przyjemnosc niz zwykly
sex?? zawsze chcailam spriobowac, ale jakos mi glupio zaproponowac to mojemu
partnerowi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: manipulant Re: SADO-MACHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:18
      ja bardzo lubie z moj dziewczyna ten typ zabawy moim zdaniem jest duzo
      przyjemniej, bo w koncu w bolu takze jest odrobina przyjemnosci radze sprobowac
      bardzo polecam
      • Gość: znudzony Re: SADO-MACHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:40
        Gość portalu: manipulant napisał(a):

>bo w koncu w bolu takze jest odrobina przyjemnosci

Mmmmniam...
    • Gość: Wotan Re: SADO-MACHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:25
      Sado - Macho? To jakas odmiana sexu dla sadystycznych machomenów czy jak? :>
      • Gość: Timka Re: SADO-MACHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:18
        to zależy- jeśli mój facet mnie bije w złości to mi głupio, ale jeśli tak
        filuternie "choc tu mała dam Ci klapsa" to mi sie bardzo podoba!
        • bajka228 Re: SADO-MACHO 15.06.05, 15:22
          Gość portalu: Timka napisał(a):

> to zależy- jeśli mój facet mnie bije w złości to mi głupio

hmm... to pewnie nie moj problem ale co to ma byc za akcja, ze facet bije
          kobiete w zlosci...?
          • Gość: Timka Re: SADO-MACHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:56
            moj edek jest nerwowy, ale ja w sumie też no i robie wiecznie jakieś głupstwa,
            że sie nie dziwie, że mu nerwy puszczają.
            • Gość: akcencin Re: SADO-MACHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:02
              ja bardzo lubie z moim bykiem napieprzac sie podczas gry wstepnej, wtedy jest
              nam dobrze i nawet lubie patrzec pozniejk na moje siniaki bo jak buyczka nie ma
              obok to moge na niego spojrzec i pzrypomina mi sie ten maly rozrabika pozdrowiam
              • Gość: Elwirka Re: SADO-MACHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:22
                też tak mam! uwilebiam jak mnie tak mocno gryzie w pośladki mniam mniam
    • Gość: lilarose Re: SADO-MACHO IP: *.net-serwis.pl 16.06.05, 14:34
      Od czasu do czasu urządzamy sobie taki seansik. Ja biję go paskiem na goły
      tyłek i jego to b. nakręca! Ja moze mniej lubię samo bicie ale uwielbiam
      dominację mężczyzny, gdy jest taki władczy, agresywny, czuję się totalnie
      zniewolona. Lubimy przy tym odgrywac różne scenki, np. on jest nauczycielem a
      ja molestowaną seksualnie uczennicą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka