seksoholiczka7 02.07.05, 13:41 Najpiękniejsze miejsce gdzie spędziliście wakacje, wasze marzenia gdzie chcielibyście wyjechać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwona_truskawka Re: Wakacje 02.07.05, 15:32 Ja tam zbyt wymagajaca nie jestem SOPOT jest zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 15:39 mi się marzą kiedyś okrągłe 2miechy poza domem, jechac od gór aż po morze przez calą Polskę, no ale niestety, nie mam kasy nawet na kilkudniowy wypoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:47 ja tam wymagajaca nie jestem, wystarcza mi fajni znajomi i kazde wakacje beda zaj...ste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwonyczlonek Re: Wakacje IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 03.07.05, 04:58 ja tam wymagajacy nie jestem, wystarcza mi fajna cipka i kazde wakacje beda > zaj...ste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga 22 Re: Wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 10:06 Swoje najbardziej udane wakacje spędziłam rok temu, nie było to Lazurowe Wybrzeże, Londyn, Kreta, czy inny " raj na ziemi" ale po prostu w moim mieście na domkach.Było tak cudownie, bo byłam tam z osobą którą kocham. Towarzystwo fajne, ładna pogoda. Bo tak naprawde nie ważne gdzie się jest, ale z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Wakacje IP: 81.15.246.* 03.07.05, 11:10 Hiszpania-Lloret de Mar-nic dodać,nic ująć:DWracam tam w sierpniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubcia Re: Wakacje IP: *.chello.pl 03.07.05, 15:04 hawaje...hotel***** nad samym morzem...palmy...przystoini mezczyzni...drinki z parasolkami...i seks na plazy na tle zachodzacego slonca... ...ehhh ale czy marzenia sie spellniaja?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękna*Małgorzata Re: Wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:16 jak sie wszystko uda, spylamy z kochaniem na borneo, do brunei ciezko trzeba jeszcze popracowac, ale cel szczytny Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholiczka7 Re: Wakacje 03.07.05, 15:40 W tym roku chce wybrać się do Meksyku stąd moje zamiłowanie do tequilli :) a wcześniej Londyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrudaa Re: Wakacje IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 23:19 Ja jadę za miesiąc pierwszy raz z moim facetem nad morze polskie i nie mogę sie doczekać:) To będzie chyba mój najpiekniejszy wyjazd...ehh.... Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholiczka7 Re: Wakacje 04.07.05, 08:13 miłego i ekscytującego wyjazdu życze :) Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: Wakacje 04.07.05, 01:50 Dla mnie nie liczy sie miejsce tylko to z kim wyjadę. Miejsce może byc dowolne...nawet w swoim nudnym mieście mogę siedziec byle by byc z osobą,z którą czuję się swobodnie i zawsze mogę się czuc sobą. Taką, do której coś czuję i wiem ze jej na mnie też bardzo zależy. A co do samego miejsca to chyba jakas bezludna egzotyczna wyspa, ale oczywiście z taka osobą :). Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Wakacje 04.07.05, 14:36 Najpiekniejszym miejscem, w którym przyszlo mi spędzac wakacje były Włochy (różne miejsca, m.in. Rzym, Asyż, Padwa, Rimini nad Adriatykiem, Wenecja) i bardzo chciałabym tam jeszcze pojechać! Z krajowych fajnych miejsc, do których mam sentyment wymieniłabym Trójmiasto, Mierzeje Wiślaną, Zakopane, Beskid Śląski, okolice Szczytna i Mrągowa oraz okolice Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś