18.07.05, 12:52
Poszukuję ładnej i miłej koleżanki do stworzenia "trójkąta" (K+K+M). Jestem w
tej dziedzinie nowicjuszką więc chciałabym aby mnie ktoś wpierw wprowadził w
świat seksu z kobietą a później dołączyłby do nas mój partner. Kraków.
Chętnej prześlę prywatny e-mail.
Obserwuj wątek
    • Gość: ss Re: Szukam!!! IP: *.ipt.aol.com 18.07.05, 15:53
      a ile masz lat ? Robisz to glownie dla swojego partnera czy masz popedy
      homoseksualne ?
      • Gość: JESTES PEWNA ZE CH Re: Szukam!!! IP: *.pool82107.interbusiness.it 18.07.05, 16:59
        NIE MA TO JAK PATRZEC NA SWOJEGO FACETA JAK PIEPRZY INNA PANIENKE!NIE BADZ
        GLUPIA CHCESZ SPROBOWAC Z DZIEWCZYNA ZROB TO TYLKO Z NIA ,CHCESZ TROJKATA WEZ
        SOBIE DRUGIEGO FACETA I NIE DAJ SOBA TAK POMIATAC!
        • nataan Re: Szukam!!! 18.07.05, 17:08
          Jak to bylo kiedys w telewizji: "Idz na calosc..." a moze bedzie fajnie..:) A
          swoja droga, gdybym byl kobieta to raczej wolalbym patzec jak moj chloppak
          posuwa jakas inna pania niz jak posuwa innego pana... To tak apropos: trojkatom
          M+M+K :)
          • Gość: NIE NATAAN Re: Szukam!!! IP: *.pool82107.interbusiness.it 18.07.05, 18:16
            A KTO POWIEDZIAL ZE FACET FACETA?DWOCH FACETOW KOBIETE,O TO MI CHODZILO.JEZELI
            KTOS MA SILNE NERWY I NIE CZUJE ZAZDROSCI O SWOJEGO PARTNER/PARTNERKE TO
            FAKTYCZNIE MOZE BYC FAJNIE.OSOBISCIE UWAZAM JEDNAK ,ZE TROJKATY SA DOBRE DLA
            TRZECH NIEPOWIAZANUCH ZE SOBA OSOB.
            • nataan Re: Szukam!!! 18.07.05, 18:25
              To zeby bylo spawiedliwi proponuje, zeby autorka temetu dobrala sobie parke...
              A i rozumiem poprzedniczke... Ja sie nie pisze... ja zazdrosny jestem... :):)
    • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Szukam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:58
      ja sie niestety nie łapię. ale gratuluję decyzji. sex z kobietą jest śiwtny...
      finezyjny.... figlarny... i bardzoooo hard... życzę udanych doswiadczeń. nikt
      kobiecych pragnień tak nie rozumie jak druga kobieta. co nie znaczy że z
      facetem jest źle.... faceci też są boscy w te klocki. a swoja drogą trójkąty w
      każdej postaci KKM czy MMK czy KKK są super hiper odlotowe. Potwierdzam własnym
      doświadczeniem. Jedynie MMM mi sie wydaje nismaczne... ale jak ktoś lubi to nie
      neguję. Miłej Zabawy
    • cholera_jasna1 Re: Szukam!!! 18.07.05, 23:08
      a moim zdaniem twój związek szybko sie rozpadnie po takim zdarzeniu. Zobaczysz
      jeszcze kiedyś wspomnisz moje słowa!
      a twój facet napewno cie nie kocha jesli chce takich doznan, albo co gorsza ty
      sama go już nie podniecasz
      • nataan Re: Szukam!!! 18.07.05, 23:14
        E tam... your whore ma racje... trojkaciki to jedne z najbardziej
        podniecajacych doswiadczen jakie przezylem, ale ktos wczesniej napisal, ze dla
        niezwiazanych ze soba ludzi...tez mial racje! trojkaciki - tak! trojkaciki +
        milosc - nie!
        • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Szukam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:52
          dzieki za poparcie w pierwszej kwesti (że trójkaty są cool). ale ze tylko jesli
          nie ma miłosci to sie nie zgadzam. Kocham mojego mężczyznę. uważam ze jest
          boski i zadowala mnie w pełni, ale lekka odskocznia czasem nadaje smaczku. Z
          tym że grunt to mieć doskonałe zaufanie do siebie nawzajem.
      • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Szukam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:49
        JA JESTEM W ZWIĄZKU OD HO HO . PRÓBOWAŁAM KMM I BYŁO COOL. I TO NIE MÓJ FACET
        NALEGAŁ TYLKO JA. ZWIAZEK SIE NIE ROZPADŁ. WRECZ PRZECIWNIE. KOCHAMY SIE
        STRASZNIE. TO ZALEŻY OD TEGO JAK SILNA WIEŹ LACZY PARTNERÓW.
        • nataan Re: Szukam!!! 18.07.05, 23:58
          Gość portalu: ___YOUR_WHORE___ napisał(a):

> JA JESTEM W ZWIĄZKU OD HO HO . PRÓBOWAŁAM KMM I BYŁO COOL. I TO NIE MÓJ FACET
          > NALEGAŁ TYLKO JA. ZWIAZEK SIE NIE ROZPADŁ. WRECZ PRZECIWNIE. KOCHAMY SIE
          > STRASZNIE. TO ZALEŻY OD TEGO JAK SILNA WIEŹ LACZY PARTNERÓW.

Jakbys byla moja i bys mi zaproponowala KMM to wyrzucikbym Cie przez zamkniete
          okno.... Mieszkam na czwartym pietrze. :) Ja tam zazdrosny jestem.....
          • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Szukam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:43
            zazdrosny ? o mnie ? żartuję oczywiście ;-) Jakbyś kochał to byś nie
            wyrzucił... no moze najwyzej z drugiego ;-)
    • Gość: MPDorota Re: Szukam!!! IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 19.07.05, 10:53
      A jak twoj facet bedzie wolal ta druga i z nia odejdzie?
      • o.n.a.1986 Re: Szukam!!! 19.07.05, 13:59
        ja ostatnio rozmawialam ze swoim facetem , to jego zdaniem mozemy tak zrobil...
        ale..z kobieta tak z facetem nie...doszlam do wniosku ze jednak nie chce..
        jakbym zobaczyla swego faceta p###cego jakas panne to predzej bym jej oczy
        wydrapala... zgadzam sie z ta opinia ze trojkaty sa dobre ale tylko dla
        nioezwiazanych ze soba osob.. pozniej fakt.. wszystko moze sie sp####...
    • Gość: MILOSC??? Re: Szukam!!! IP: *.pool82107.interbusiness.it 20.07.05, 10:00
      NIGDY NIE UWIERZE, ZE TROJKATY SA WYRAZEM MILOSCI DO DRUGIEJ OSOBY.NIE JEST
      SZTUKA BYC Z KIMS, ALE JAK SIE ZACZYNA ROBIC NUDNO WYSKAKIWAC NA CHWILE DO
      INNEGO.SZTUKA JET PRZETRWAC TA MONOTONIE ZNALEC NA NIA SPOSOB.KOCHAMY SIE ALE
      SOBIE NIE WYSTARCZAMY-JEDNO PRZECZY DRUGIEMU.ZGADZAM SIE Z NATAANEM, TROJKACIKI-
      TAK,Z UKOCHANA OSOBA-NIGDY.
      • anienia Re: Szukam!!! 20.07.05, 14:41
        Też nie wierzę że trójkaty to wyraz miłości.
        • Gość: MM Re: Szukam!!! IP: *.no / *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 20.07.05, 18:12
          TWOJ CHLOPAK CIE NIE KOCHA,BO GDYBY TAK BYLO,TO NIE POZWOLILBY NA TO,BY
          KTOKOLWIEK OPROCZ NIEGO UPRAWIAL Z TOBA SEX!ON CIE WYKORZYSTUJE,A POTEM CIE
          RZUCI!TROJKATY SA DLA SAMOTNYCH I NIE ZOBOWIAZUJACYCH OSOB!POMYSL O TYM I NIE
          BADZ NAIWNA!!!!!
        • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Szukam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:22
          ale kto mówi że trójkąt to wyraz miłości? trójkąt jest wyrazem chęci odmainy w
          zyciu.. zabawy... a wyrazem miłosci jest wolnosć.. pozwolenie drugiej osobie
          na poczucie wolnosci i korzystanie z niej. a jednocześnie miłość wyraza sie tym
          by bezgranicznie sobie ufać i utweirdzać w tym że kocha sie tylko patrtnera i
          nikogo wiecej a sex dla zabawy.. czemu nie ! wsyztsko jest dla ludzi.
          oczywiście nie mówię ze każdy kto jest w zwiazku moze sobie na to pozwalać.
          absolutnie. ale Ci którzy maja na to siłe... a kochać kocha mnie napewno -
          bierzemy ślub :-))))) Od dawna wiedział że jestem wyzwoloną osobą i lubie się
          bawić. Przyjał to dawno temu do wiadomosci.. zaakceptował i potrafi też czerpac
          z tego radosć a nie siać zwątpienie w naszą miłosć. My jesteśmy szcześcliwi na
          serio i zakochani w sobie na serio. chociaz źle to ujełam nie zakochani na
          serio ale kochamy sie na serio i na zawsze przede wszystkim.
      • Gość: amelka Re: Szukam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:16
        W Y L A CZ T E G O C A P S L O O K A ! ! ! ! ! ! ! !
    • lovedance Re: Szukam!!! 20.07.05, 18:21
      potrafię zrozumieć to ze masz ochotę na coś nowego...ale wolalabym juz zamówić
      sobie jedna prostytutkę damska i jedna meska:D zeby spróbowac;) nie wciągałabym
      w to swojego faceta...bo rzeczywiscie moglo by sie okzac ze ja go sama juz nie
      podniecam:D a to...byloby dla mnie katastrofą:) haha;)
      • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Szukam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:23
        lovedance! Szacunek ! baaardzo ciekawe podejscie do tematu i bardzo intrygujacy
        pomysł .Podoba mi sie . Pozdrawiam :-*
        • lovedance DZIĘKI:) 21.07.05, 13:35
          Nie ma to jak powazne podejscie do sprawy:)Ja tez pozdrawiam:)
        • lovedance HEH 21.07.05, 13:36
          Sprawa budzi duzo kontrowersji;)Dzieki za docenienie:D Pozdro
    • Gość: amelka Re: Szukam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:19
      w necie szukasz kolezanki do trojkata???????? litoooosciiiiiiiii
      • nataan Re: Szukam!!! 20.07.05, 23:31
        Wszyscy z forum! Zbierzmy sie w jednym miejscu i zrobmy wielo- wielo- wielokat.
        Taki jakie jeszcze historia nie zna! Co kto zlapie to jego..:)
        • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Szukam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:18
          o tak ! tak ! jestem jak najbardziej za ! :-*
          • Gość: MILOSC??? Re: Szukam!!! IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.07.05, 09:49
            YOUR WHORE,pewnie jeszcze twoj facet, ktory cie tak bardzo kocha zgodzilby sie
            zebys byla prostytutka!?No bo przeiez sie kochacie to jest o.k.powiem ci ze nie
            mialam nigdy i nie znalam faceta ktory z checia patrzylby jak mnie pieprzy inny
            i uwazam ze to jest normalne.ale co z tego wynika?ze ty i twoj facet
            dobraliscie sie fantastycznie i lepiej go sobie trzymamj bo trduno ci bedzie
            znalezc drugiegio takiego.kazdy ma inne pojecie milosci, dla ciebie to wolnosc
            dla mnie w pewnym sensie wiezienie, w ktorym jednak milo przebywac.to
            wyrzeczenia i odpowiedzialnosc, jak chce byc wolna to sie po prostu z nikim nie
            wiaze.Ty chcialabys miec wszystko, wolnosc i ukochnego przy boku.seks z innym
            to nie zadne wyzwolenie, swiadczy iz ten "jedyny" ci nie wystarcza,skoro nie
            wystarcza to nie jest dla ciebie wszystkim,skoro nie jest wszystkim to to nie
            jest milosc,przynajmniej dla mnie.nie zlosc sie na ten post,to tylko moja
            opinia na twoj temat.szanuje twoje poglady ale sie z nimi nie zgadzam.tyle
            • czerwona_truskawka Re: Szukam!!! 21.07.05, 21:45
              Gość portalu: MILOSC??? napisał(a):

> YOUR WHORE,pewnie jeszcze twoj facet, ktory cie tak bardzo kocha zgodzilby
              sie
              > zebys byla prostytutka!?No bo przeiez sie kochacie to jest o.k.powiem ci ze
              nie
              >
              > mialam nigdy i nie znalam faceta ktory z checia patrzylby jak mnie pieprzy
              inny
              >
              > i uwazam ze to jest normalne.ale co z tego wynika?ze ty i twoj facet
              > dobraliscie sie fantastycznie i lepiej go sobie trzymamj bo trduno ci bedzie
              > znalezc drugiegio takiego.kazdy ma inne pojecie milosci, dla ciebie to
              wolnosc
              > dla mnie w pewnym sensie wiezienie, w ktorym jednak milo przebywac.to
              > wyrzeczenia i odpowiedzialnosc, jak chce byc wolna to sie po prostu z nikim
              nie
              >
              > wiaze.Ty chcialabys miec wszystko, wolnosc i ukochnego przy boku.seks z innym
              > to nie zadne wyzwolenie, swiadczy iz ten "jedyny" ci nie wystarcza,skoro nie
              > wystarcza to nie jest dla ciebie wszystkim,skoro nie jest wszystkim to to nie
              > jest milosc,przynajmniej dla mnie.nie zlosc sie na ten post,to tylko moja
              > opinia na twoj temat.szanuje twoje poglady ale sie z nimi nie zgadzam.tyle
              >

Świetna wypowiedź! w 100% procentach się z tobą zgadzam.
              A znając życie, to tak naprawde łączy ich tylko seks, więc co to za miłość?
              chyba miłość ciał
              • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Szukam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:10
                sex łaczy nas owszem -ale nie na 1 miejscu. beirzemy ślub wiec to nas pochłania
                w tym momencie, poza tym urzadzamy mieszkanie, rozmawiamy, wspólnie
                podróżujemy, planujemy rodzinę... a sex sie tylko przeplata pomiędzy tym
                wszystkim co ma w zyciu dwojga ludzi priorytetowe znaczenie.

a prostytutką zebym była by sie w życiu nie zgodził... no chyba że na jedną
                noc - dla niego tylko hihi :-)
            • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Szukam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:07
              oczywiscie, rozumiem co masz na myśli i wcale sie nie gniewam. ale wiesz... kto
              mówi że zwiazek z milosci ma ograniczać wolnosć któregoś z partnerów? ja nie
              mówie tu o wolnosci sexualnejtylko i wyłącznie. wcale jej nie mam tak czy
              inaczej. poprostu nam sie zdarzyło... gdybym chciała ponownie to zrobić wcale
              nie byłoby mi tak łatwo to przeforsować. a wolnosć w zwiazku to też fakt ze
              mogę wyjsć gdzie mi sie podoba, umówić sie z kumpelami i jechać gdzieś przed
              siebie. On wie ze nie zrobie nic złego i że choć pociagają mnie inni faceci -
              no bo jak nie zwrócić uwagi na te mięska co chodzą po ulicach - to nie znaczy
              że każdego traktuję jak potencjalnego partnera do sexu i trójkata.
        • Gość: amelka Re: Szukam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:54
          nataan napisał:

> Co kto zlapie to jego..:)

hehe, dobre:) jestem za;)
    • princess69 Re: Szukam!!! 21.07.05, 21:57
      No cos ty nie boisz sie tak przez internet zawierac znajomosci?
      • Gość: MILOSC??? Re: Szukam!!! IP: *.pool82107.interbusiness.it 22.07.05, 17:53
        YOUR_WHORE! Nie wiem jak cie mam postrzegac? Zgadzam sie z twoimi wypowiedziami
        dopoki nie zaczynasz mowic ze seks w trojkacie z kochanym to cos
        dopuszczalnego.Z drugiej strony mysle sobie, ze to moze ja jestem tak zaborcza
        i zazdrosna bo nie moge doposcic do siebie mysli,ze patrze na mojego faceta jak
        sie zajmuje inna kobieta i na odwrot, mna inny mezczyzna.Juz sama jego byla
        budzi we mnie niesmak z racji tego ,iz ja zawsze chce miec faceta tylko dla
        siebie.Nie znaczy to jednak ,ze sie ograniczamy nawzajem czy ubezwlasnawalniamy.
        Ale mysle,ze rowniez my sie dobralismy-oboje nie dopuszczamy(jawnie,roznie to
        bywa)osoby trzeciej,a wy to lubicie.Obie twierdzimy,ze z partnerami laczy na
        milosc moze po prosu obie mamy racje.Pozdrawiam
        • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Szukam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:58
          wiesz... moze faktycznie to własnie kwestia "zaborczości" ja raczej zaborcza
          nie jestem...co nie znaczy że nie zazdrosna. Ale wychodzę z faktu że jak ktoś
          może kochać drugą osobę jeśli ogranicza sie swe swobody.
          Post z ostatniej chwili ;-) : chyba spróbujemy KKM bo Niuniś proponuje. A ja
          przecież nie odmówię.. no bo i dlaczego ? Ja też korzystam.. urozmaicenie
          dotyka nas dwojga. Poza tym ja swoje 5 minut już miałam.. nic sie między nami
          nie wydarzyło.. jesteśmy razem.. mysle ze szceśliwie. A czy On tak myśli ?
          Poczekajcie zapytam.... Powiedział że "nawet jeszcze lepiej sie między nami
          zrobiło". Wiec jeszce raz poruszam kwestię ze to RÓWNIEŻ ZAUFANIE MA ZNACZENIE
          I WŁASNIE MMMIIIŁŁŁOOOŚŚŚĆĆĆ !!! I niech nikt nie warzy sie napisać ze sie nie
          kochamy, ze to nie miłosć i że tylko sex nas łaczy bo tym razem to naprawde
          zamorduję i ze skóry obedrę !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka