Dodaj do ulubionych

ile z Was zgodziłoby się na sponsoring?

21.07.05, 22:06
wpadła mi w ręce reklama nowego niemiecko-polskiego serwisu towarzyskiego.
Ogłaszać się w nim mogą ludzie z Polski, którzy chcą umilić chwile sponsorom
z Niemiec.
Ciekawy jestem ile z Was, kobiet w wieku 20-40 lat byłoby chętnych do
niezobowiązujących spotkań z niemieckimi turystami przyjeżdżającymi na długi
weekend żeby się zabawić i na ile byście wyceniały swoje ewentualne usługi.
Najmilej widziane szczere odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: luczjola Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:22
      Ja bym się zgodziła. Co do ceny, to wszystko zależy od "niemieckiego turysty"
      Ale myślę, że w granicach 200 euro.
      • Gość: MPDorota Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 22.07.05, 09:00
        Ta..... Zaraz.... Jak ci da 50 to bedzie wystarczajaco. Za 40 to sie miejscowe
        puszczaja.
    • Gość: czarna18 Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 22:57
      a jaka to strona z tymi anonsami???
      • photoart Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? 22.07.05, 08:03
        Gość portalu: czarna18 napisał(a):

a jaka to strona z tymi anonsami???

nie podam publicznie, żeby nie być posądzonym o szerzenie deprawacji. Jeżeli
        chcesz wiedzieć - proszę o maila
    • aaliyah20 Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? 22.07.05, 00:33
      bitches!!
      • Gość: CeZ Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: 217.153.179.* 22.07.05, 01:56
        Exactly!!!
    • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:43
      myślę ze tak, aczkolwiek tylko wtedy gdy nie miałabym faceta. Sex jest miły
      wiec jeszce jeśli mozna na tym zarobić... pod warunkiem że sama wybieram z kim
      kiedy i jak. Noi cena uzależniona od tego co zażyczyłby sobie ten pan i kim by
      był i jak wyglądał.
      • Gość: kaśka21 Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.martel.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:57
        jejskus !!! ja bym sie tam nie zgodzila mimo ze mloda piekna i sama ale co to
        za przyjemnosc uprawiac sex za kase pozatym jak ten facet musi wygladac skoro
        za sex placi w dodatku jedzie tyle km to juz poswiecenie nie lada moze ze mna
        cos nie tak ale mam za duzy szacunek do swojego cialazeby moc je sprzedawac
        pozatym nie spojrzalabym w przyszlosci w oczy mojemu facetowi gdybym byla
        dzowka do tak trzeba to nazwac
        szczerze podziwiam was a z drugiej strony zali mi was ze jestescie az tak
        glupie
        • Gość: znudzony Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 09:33
          Gość portalu: kaśka21 napisał(a):

>pozatym jak ten facet musi wygladac skoro
          > za sex placi

Może byc przystojny, miły, wygadany etc, ale... ale są tacy, którzy żywią się
          widokiem poniżającej się dziewczyny, która zrobi wszystko by dostać kase,
          upragnione "grosze" za oddanie swojego ciała. To taki rodzaj rozrywki, zabawy
          wśród młodych i bogatych...

Panowie polecam...
          • Gość: CeZ Dokładnie tak! IP: 217.153.179.* 24.07.05, 23:56
            Są i tacy goście! Żal Tych Kobitek! ;-(
      • lovedance ZGADZAM SIE Z YOUR WHORE 22.07.05, 11:12
        Zgadzam się całkowicie!!szczególnie byloby to zalezne od tego czy mialabym
        faceta...a teraz mam więc...:D:D
        • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: ZGADZAM SIE Z YOUR WHORE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:46
          dziekuje za uznanie i polecam sie na przyszłosć :-)
        • stephanie_s Re: ZGADZAM SIE Z YOUR WHORE 03.08.05, 00:31
          co to za rozumowanie..nie ma faceta wiec moge sie sprzedawac,ja mezczyzne
          owszem mam ,a jakby było inaczej..cóz by to zmieniło???seks owszem jest
          pzryjemny wrecz niesamowicie,ale z kimś do kogo sie cos czuje jezeli nawet nie
          wielka miłosc to wielki pociag fizyczny fascynacje nie tylko ciałem ,ale takze
          umysłem...na pewno nie fascynacje portfelem..dla mnie sponsoring to po prostu
          forma prostytucji,jezeli komus taka "droga życiowa"odpowiada to prosze bardzo
          ja mam inne ambicje..tylko troszke szkoda takich dziewczyn ,bo chyba nie wiedzą
          w co sie pakują..i że takie"zabawy"moga zaważyc na ich całym dalszym życiu..
    • bibi.mal Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? 22.07.05, 10:46
      ...Właśnie odpowiedziałam na podobny post na forum kobieta...
      Polscy prezesi też takich szukają... Słowo asystentka w ogłoszeniach bywa
      różnie interpretowane ;(...
      • Gość: eska Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:14
        ja aktualnie szukam sponsora na studiach:)
        • photoart Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? 22.07.05, 17:16
          Gość portalu: eska napisał(a):

> ja aktualnie szukam sponsora na studiach:)

eska, napisz do mnie, może coś wymyślimy;)

Niemcom opłaca się przyjeżdżać na długi weekend bo ceny biletów latniczych są
          niezwykle niskie.
          Oprócz zwiedzania chcą spędzić wieczór w miłym towarzystwie.
          Sporo kobiet, nie tylko w Polsce integruje się z Europą także w ten sposób;)
        • Gość: ktoś Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.toya.net.pl 25.07.05, 23:27
          a skąd jesteś?
          • photoart Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? 26.07.05, 00:34
            to do mnie? południe. od Śląska do Podkarpacia ze szczególnym uwzględnieniem
            Krakowa
    • Gość: aneczka Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:01
      • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:47
        thx :-)
        • Gość: Anitchen Re: Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:00
          też się z Tobą Whore zgadzam. Jeśli bym nie miała faceta, a pan sponsor byłby
          przyjemnym mężczyzną to jak najbardziej... ale cena...hmm... uważam się za
          ładną i na poziomie, więc jakieś 500euro za cały długi weekend
          • nataan Re: Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! 23.07.05, 20:14
            Oj Drogie Moje... Zapiszcie sie do jakiejs agencji, oczywiscie jak nie
            bedziecie mialy faceta... :) Co tu sie dzieje w tej Polsce. Do tej pory bylo,
            ze tylko glupie ku..y daja dupy za pieniadze... a teraz nawet na oko
            inteligentne kobiety daja (dalyby)... A nie za wysoko sie cenicie? 200 - 500
            euro to chyba za duzo... ku..e mozna sobie kupic za 50... Ostre to co pisze ale
            niestety prawda. Czy ja na prawde zyje wsrod prostytutek z naprawde drobnymi
            wyjatkami?? Prosze o lagodny lincz...
            • nataan Re: Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! 23.07.05, 20:16
              A moze Wy tylko zartujecie a ja jak ten debil dalem sie wkrecic...:)
            • Gość: Anitchen Re: Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:04
              Nataan, piszesz, że k..wę można kupić za 50euro.... i, że jesteśmy "na oko
              inteligentne"- nie na oko tylko naprawdę, ku.. nie jestesmy, dlatego
              ceniłybyśmy się tak wysoko, ot co, jak facet chce oszczedzic biorąc tanią
              zdzirkę to proszę. Za jakość trzeba płacić. A to, że piszemy, że podoba nam się
              taka wizja, nie oznacza, że to robimy, ba, nawet, że naprawdę zgodziłybysmy
              się. To tylko taka imaginacja wyemancypowanych kobitek uczytanych
              cosmopolitanem ;)
              Ale póki mamy facetów nie grozi Ci życie wsrod prostytutek, bejb
              • nataan Re: Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! 23.07.05, 22:13
                Gość portalu: Anitchen napisał(a):

> Nataan, piszesz, że k..wę można kupić za 50euro.... i, że jesteśmy "na oko
                > inteligentne"- nie na oko tylko naprawdę, ku.. nie jestesmy, dlatego
                > ceniłybyśmy się tak wysoko, ot co, jak facet chce oszczedzic biorąc tanią
                > zdzirkę to proszę. Za jakość trzeba płacić. A to, że piszemy, że podoba nam
                się
                >
                > taka wizja, nie oznacza, że to robimy, ba, nawet, że naprawdę zgodziłybysmy
                > się. To tylko taka imaginacja wyemancypowanych kobitek uczytanych
                > cosmopolitanem ;)
                > Ale póki mamy facetów nie grozi Ci życie wsrod prostytutek, bejb

No jak wolne to prostytutki a jak fajne to juz zajete... :(

a odpowiedz:
                taki facet nie bedzie chcial z wami gadac za te 50 euro to raz :)
                wyimaginowane wizje wyemancypowanych, zyjacych w liberalno - ekscentrycznym
                kraju kobiet przerazaja mnie strasznie... to dwa:)
                nie czytaj juz wiecej cosmo, bejb :) szkoda Cie na cosm...
                • Gość: Anitchen Re: Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:21
                  dobry facet z Ciebie bejb, heh. Ja tam lubię od czasu do czasu Cosmo :P
                  i nie bój się tych wszystkich kobitek współczesnego świata, nazywanych
                  wymyślnymi przymiotnikami- my tylko tak strasznie straszymy, a w głębi duszy
                  kosiane z nas istoty =))
                  • nataan Re: Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! 23.07.05, 22:34

> kosiane z nas istoty =))

Tyle to ja sam wiem...bejb :)
              • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:01
                ale pojechany tekst ! dla mnie bomba! gratuluje
              • stephanie_s Re: Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! 03.08.05, 00:34
                Skarbie prostytutka to prostytutka nie wązne czy bierze 50 czy 500 euro....ale
                twoja sprawa jezeli uwazasz ze twe ciało jest na sprzedaz..to ok,kazdego wolny
                wybór.ale zjawisko jak dla mnie pzrygnebiające..nie wiem moze dlatego ze nigdy
                nie musiałam sie spzredawac zeby z kimś być...
            • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:59
              na oko inteligentne ?
              chyba troszke przeceniasz wartość swojego jasnowidzenia. nie uważam się za alfę
              i omegę ale rozumu troche mam i to co myślę czuję i piszę jest jak najbardziej
              przemyślane.
          • Gość: znudzony Re: Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 09:38

>Jeśli bym nie miała faceta, a pan sponsor byłby
            > przyjemnym mężczyzną to jak najbardziej

Co to za głupi argument? Pie_rzysz i ściemniasz. Szmatą jesteś a niezauważasz
            tego (poprawka: prawdopodobnie będziesz).

>uważam się za
            > ładną i na poziomie więc jakieś 500euro za cały długi weekend

"Polska suka" temat poruszony dość niedawno.

>więc jakieś 500euro za cały długi weekend

No i tyle jesteś warta. Najgorsze, że to cena brutto.

• Gość: CeZ Re: Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! IP: 217.153.179.* 24.07.05, 23:50
              hahaha LOL! (cikawe ile % podatku?)
            • Gość: madzia.... Re: Zgadzam Sie Z YOUR WHORE !!!!!!! IP: *.abcdata.pl 09.08.05, 12:08
              Znudzony....!!! Witam Cię gorąco....!!! i takimi tekstami rzucasz, no wiesz....
    • Gość: @ Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:01
      ja nigdy bym sie nie zgodzila
    • Gość: tanya Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:32
      wy tylko gdybacie, a ja - boze, co za zenada... - kiedys podobna propozycje
      dostalam: 1000zeta za noc. szybko i stanowczo odpowiedzialam "nie". potem
      zalowalam, ale nie tej kasy ( a wtedy to bylo dla mnie naprawde duzo ), tylko
      tego ze ten koles okazal sie takim dupkiem. bo prawda jest taka, ze strasznie
      mnie pociagal i pewnie, gdyby nie zlozyl takiej oferty, przespalabym sie z nim.
      KRETYN:)
    • Gość: CeZ Jakby Na to Nie patrzec.... IP: 217.153.179.* 25.07.05, 00:24
      Branie/płacenie zA 'miło spedzony" czas w towarzystwie obcej osoby to było i
      Zawsze bedzie... Kurest*o! Nikt mi nie wmowi ze jest inaczej! Nie wazne czy 50
      czy 500$ (lub innej waluty) mozna jedynie powiedziec ze te z wiekszymi ilosciami
      zer to poprostu "Kurest*o z wyzszej połki" Koniec tematu! :-/
      • Gość: ziuta Re: Jakby Na to Nie patrzec.... IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 25.07.05, 03:07
        za kromke chleba i szklanke wody
        oddalabym swoj aids
        • Gość: mika a ja mam odwagę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:49
          o, jaki ciekawy wątek:) akurat w sam raz dla mnie. Lubię sex - zarabiam
          jako "dziewczyna na telefon" i sobie chwalę;)
          Nie krzywdzę nikogo. Nie mam męża, chłopaka. Na to zawsze jest czas.
          Kilka miesięcy temu trafiłam na stronę z ogłoszeniami towarzyskimi. Zamieściłam
          swój anons i... mam nienormowany czas pracy, szew nie grozi mi wylaniem ani
          obleśnie nie stara się mnie uwieść.
          Polecam wszystkim dziewczynom, które są odważne.
          Jeżeli chcecie wiedzieć więcej to chętnie podzielę się radami lub wiadomościami
          • Gość: Moj Glos Cie Zrobi ... Do MIKA.... :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:32
            hej jak mozesz to podaj swoj adres mail ja chetnie porozmawiam z toba na ten
            temat bo mnie to juz zawsze ciekawilo i zawsze chcialam takie cos robic. :))
            Z gory dzieki
            • photoart Re: ... Do MIKA.... :)))) 25.07.05, 10:42
              piszz na guestinnest@poczta.fm
              pozdrowionka;)
    • Gość: mika ... Do MIKA.... :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:39
      dałam Twoje namiary dalej. Ja sama nie mam niestety stałego dostępu do
      internetu ale znajoma i jej chłopak bardzo mi bezinteresownie pomogli, więc
      możes śmiało pytać ich o wszystko.
      Jakbyś nie dostała od nich wiadomości, to przypomnij im się. Pisz na
      6blumen@wp.pl
      Trzymam kciuki
      mika
      • Gość: Moj Glos Cie Zrobi Re: ... Do MIKA.... :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:44
        Dzieki :)
        A ty jak dlugo juz to robisz, nie masz z tym zadnych problemow??
        • Gość: mika Re: ... Do MIKA.... :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:51
          kiedy pomyślę, że zdarzyć mógłby mi się jakiś brudas albo damski bokser to jest
          mi średnio. Ale mam szczęście i jakoś nie daję adresu namolnym i niebezpiecznym
          osobnikom. Chyba intuicja;) Jak długo? dopiero od kwietnia ale jeżeli kasa jest
          ważna to zarobiłam przez miesiąc tyle co w normalnej pracy jako praktykantka
          mogłabym zarobić przez pół roku.
          Trzymaj się i nie dawaj biedzie. Mam nadzieję, że będzie OK;)
          • Gość: Moj Glos Cie Zrobi Re: ... Do MIKA.... :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:40
            Jesli mozesz napisz mi jaki byl twoj pierwszy klient?? Jakie mialas potem
            odczucie?? Mialas jakiegos kaca moralnego ??
            Dzieki z gory.
            Pozdrawiam
    • Gość: CeZ Bitches! jak ich pełno! IP: 217.153.179.* 25.07.05, 22:10
      Smiesza mnie jeszcze Argumenty/wymogi/wytyczne(jakby tego nie nazwać) Tych Pań
      które twierdzą że skorzystały by z tej formy gdy:
      1. Kobieta jest samotna "a przy okazji kasa";
      2. Kobieta w potrzebie (zapotrzebowanie w fundusze,ktoz tego teraz nie potrzebuje!);
      3. Kobiecie podoba sie facet z ktorym bedzie miło 'spedzac czas' "a przy okazji
      kasa".

Te i pewnie jeszcze inne punkty wymysliły sobie zwykłe kobitki żeby ubrac TO w
      tzw piórka,zeby ich nie posadzono o ... no własnie o To samo czyli o typowe
      Kurest*wo!
      Dla mnie wszystkie te Kobiety ktore tak sobie to widza lub maja w zamiaru cos
      takiego zrobic albo co gorsza juz sie zdecydowaly!!!,Nie różnia sie NICZYM od
      Typowych pań z agencji Czy z ulicy,wymagania tylko wyzsze poniewaz sie >>>
      "CENIĄ" :-))))) (jak można sie cenic Robiąc To co typowa Kur*a?) Może to
      poprostu jest dla nich nowoczesne prosto z Zachodu? Nie wiem nie wnikam...
      Teraz napisze jak to wyglada z punktu widzenia facetów.
      Dla nich oczywiste to jest ze wola zaplacic ciut wiecej,DOBRA duzo wiecej (bo to
      w zaleznosci) i Miec Do zabawy zadbaną "normalna" kobitke niz jakas zjechana
      Kur*we z Burdelu czy z Karajówki Nr 7.

Dobra Starczy Tych wywodow,Niektorzy sie zemna zgodza w 1005 inni wcale,ale mnie
      to jeb** moze dzieki temu ktoras sie opamieta i stwierdzi ze ma jeszcze HONOR! a
      Nie łatwe $$$$$$$ w oczach!

Pozdro!
      • Gość: :( Re: Bitches! jak ich pełno! IP: *.toya.net.pl 25.07.05, 23:33
        A ja kilka razy korzystałem z cichodzajek. I powiem Wam że 200 euro to kwota za
        którą kupisz sobie pół piętra w akademiku. Teraz nastały takie czasy że
        niestety ke***wo jest tak popularne. i te wszystkie dziewczyny które tu pisza
        że za 200 czy za 50 pójdą nawet za 10. Uwierz mi bo nieraz spotykałem sie z
        dziewczynami, którym powiedziałem na spotkaniu że dostana mniej i były chetne i
        prosiły o następne spotkanie.
        SMUTNE TO:((
        • Gość: CeZ Re: Bitches! jak ich pełno! IP: 217.153.179.* 25.07.05, 23:37
          No Niestety,mnie tego nie musisz Tlumaczyc ja tez to zauwazylem ;-)!
          Pozdro!
    • Gość: CeZ Temat sie znowu powtarza!!! IP: 217.153.179.* 02.08.05, 23:33
      Ludzie poszukajcie sobie na forum tematu ,bo juz sa niektore po co drazyc znowu
      to samo (kieruje to do niku extska23-temat:SPONSORING-CO O TYM SĄDZICIE???)
    • apsik87 Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? 02.08.05, 23:40
      nigdy w zyciu-ja mam szacunek do siebie
    • Gość: u Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.idea.pl 05.08.05, 11:16
      ja sie pie.. ze starszymi i jest fajnie
    • Gość: babcia Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.05, 11:17
      ja bardzo chetnie...
      • Gość: u Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.idea.pl 05.08.05, 11:28
        ja sie pieprze
        • Gość: bacia Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.05, 11:30
          a troszku soli tez by sie przydalo;)
    • Gość: anka Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:32
      a ja nadal mam na to ochote.. na sponsoring.ale jakos tak..boje sie.. wolalabym
      spotkac kogos kogo poznam i dopiero potem zechce mnie sponsorowac. nie chce
      czuc sie jak rzecz..
      • Gość: 22 - latka Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.pleco.pl / 82.160.102.* 08.08.05, 22:25
        Dla mnie odpowiedź jest jasna i oczywista: NIE. Kobietom się dzisiaj wydaje, że
        jak będą robić takie "szalone" rzeczy, to będą wolne, wyzwolone, będą na równi
        z mężczyznami. Jeśli to są jedyne owoce emancypacji, to wstyd mi ze jestm
        kobieta czasami, chociaz wiem ze na szczescie wiekszosc ma dobrze ulozone w
        glowie . Faktem jest, że jeżeli dla mężczyzny coś (np pewne zachowania jak np
        sex) jest zwyczajne i jest jedynie kwestią rozładowania napięcia, zabawą, to
        nie jest tym samym dla kobiety, gdyż jesteśmy zupełnie inaczej psychicznie
        skonstruowane. I śmieszą mnie tzw wyzwolone kobiety, pseudofeministki, które są
        skłonne do zachowań jak wyżej opisane. Nie jestm staroświecka, i nie chodzi o
        to, że pewne zachowania które przystoja mężczyźnie nie przystoją kobiecie i
        odwrotnie. To kwestia właśnie tego, że jesteśmy różni, czego innego
        potrzebujemy itd. Nie jestem jakąć cnotką niewydymką, nie chodzi mi o to żevby
        kobiety zachowywały cnotę do ślubu itd, tylko one nie widza ze się nie szanują,
        bo co innego, gdy dziewczyna np idzie do lozka z chlopakiem, ktorego zna nawet
        jeden wieczor, ale cos zaiskrzy, oj wiadomo o czym mówię, a co innego gdy
        kobieta świadomie i z premedytacją sprzedaje swoje cialo. I nie ma tu
        znaczenia, czy facet jest przystojny, obyty, to tylko napalony gościu, który
        chce sobie ulżyć. halo! to nie randka.
        P.S. Niedawno widziałam taki film o Wietnamie, nie pamiętam tytułu, sporo ich
        leci w tv. Chodzi mi w każdym razie o taki wątek, że podczas stacjonowania
        wojsk amerykańskich w Wietnamie (okupacji), kraj wiadomo zbiedniał, jedynymi
        ktorzy lokowali wtedy tam kapital to oczywiscie żołnierze amerykanscy. I co sie
        dzialo, wiadomo ze najbardziej wzrosł popyt na dziwki, i ich liczba w
        zastraszającym tempoie rosła. Bohaterka (był to film oparty na jej
        autobiografii) zajmowała się rozprowadzaniem paierosów itp wśród amerykanskich
        żolnierzy, samotnie wychowywala dziecko, no i ogolnie sie nie przelewalo, ale
        do prostuytucji jak większosc jej kolezanek, się nie posunęła. Az pewnego dnia
        jeden z dowodcow marines zlozyl jej bardzo "korzystną" propozycję, miala sie
        przespac z dwoma zolnierzami, ktorzy wracając juz do domu nie przezyli jeszcze
        zadnej przygody (biedactwa)i miala za to dostac bardzo pokazna sumke, a dowodca
        znal ja, kupowali u niej papiuerosy i wiedzial ze jest porzadna i dlatego ją
        wybral bo jeden z zolnierzy wracal do żony i nie chcial przywlec jakies
        paskuctwa od dziwek. Po wielu oporach i wizji glognego dziecka jednak sie
        zgodzila. To byla dramatyczna sytuacja, bardzo trudna decyzja dla tej
        dziewczyny. Mimo to moim zdaniem zasluguje na szacunek. A nie wydaje mi sie
        zebysmy mieli w kraju sytuacje porywnywalna z krajem okupowanym.. pozdro.
    • czerwony_fiutek Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? 09.08.05, 11:07
      Hmmm Sponsoring? Moze nazwijmy to po imieniu,bo to nic innego jak zwykla
      PROSTYTUCJA.
      • Gość: amsk.moich.ust Re: ile z Was zgodziłoby się na sponsoring? IP: *.telpol.net.pl 09.08.05, 13:20
        YOu whore - inteligencja? Jeśli jest kobieta która jets inteliugenta to w życiu
        poradzi sobie bez kurestwa, a jeśli zabiera za to pieniadze jak za przyjemnośc
        to stań sobie na ulicy, przylep kartke "daje d*** za 500 euro" i sobie stój,
        przyjedzie jakiś nadziany a ty bedziesz miała satysfakcje ze jechałaś sie
        zkimś za 500 euro, tak jakbyś niemoga iśc i zarobic troszke. Dajcie zesz spokój
        i takie sie potem ciepią ze faceci traktują kobiety jak ku.., a jak amja
        traktowaC? jak sie tak zachowujecie? Znasz sefinicje słowa prostytucja? To ejst
        barnie pienniędzy za usługi łóżkowe, a co to ejst niby sponsoring? Czy bogatemu
        cyz bienemu dajesz cieło za seks biorąc pieniądze, zwykłą odmiana kurestwa, z
        tymz e nie rozbiertasz sie do połowy i niestoisz na ulicy. Współczuje. I albo
        ja jetsem jakaś nienormalna,a lbo p[o prostu niiegdy niemma zamairu byc zwykła
        ku.. bo czy to sponsor, cyz to menel, czy to jakiś nadziany czy to jakis
        książe to jak dajesz dupy za kase ejstes zwykła kurwą i nic cie niewytłumaczy.
        Pozdrawiam.
    • wasza_bogini o jessoo photoart. ciagle to samo. 20.09.05, 17:17
      jestes alfonsem, czy co?
      dwa lata temu zapodales temat o werbunku do porno, teraz o sponsoringu.
      czlowieku, zastanow sie troche.
      • Gość: XXX_movie Re: o jessoo photoart. ciagle to samo. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.09.05, 17:48
        niezle szmaty z was wy qrwy za1ebane,tylko sie piuszczac umiecie 1ebane lampucery,rzygam wam na ryj p1zdy pieprzone. I powiem wam cos jeszcze:
        -
        -
        -
        -
        -
        -
        -
        -
        -
        -ze tak po dluzszym namysle
        -
        -
        -
        --
        -
        -
        -
        -
        --dochodeze do wnisoku-
        -
        -
        -
        --
        -
        -
        -ze mozecie mi obciagnac z siarczystym polykiem nasienia,oraz-
        --
        -
        -
        -
        -
        --
        -
        dodam-
        -
        -
        -
        --
        -
        -
        -
        --
        w
        y
        p
        i
        e
        r
        d
        a
        l
        a
        c

• elamodela Re: o jessoo photoart. ciagle to samo. 20.09.05, 23:08
          No i tak właśnie chcecie się czuć? Żeby ktoś wam wpakował w gębę, kazał łykać,
          ubliżał, a na koniec rzucił dyszkę i skwitował: <wy.pier.da.laj głupia su.ko>.
          Taa fascynujące. Głupie puste dupodajki. Ha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka