sk_11 24.07.05, 13:21 Dziewczyny co myślicie o opalaniu bez biustonosza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Opalanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:48 ja sie za bardzo wstydze..nigdy bym sie nie odwazyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanya Re: Opalanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 19:10 praktycznie zawsze sie tak opalam. staram sie znalezc po prostu miejsce, gdzie nie ma w poblizu dzieciakow, oblesnych dziadow i bogobojnych staruszek, co by nikogo nie bulwersowac i nie wzbudzac zbytniej sensacji. opalam sie tez tak u przyjaciolki na balkonie ( mieszka na ostatnim pietrze, wiec tam widzi mnie maksymalnie 20% sasiadow, ale na wlasny balkon, jako ze mieszkam na parterze, juz bym tak nie wyszla :)) a dlaczego zdejmuje gore? bo moge potem na wieczorna impreze zalozyc bluzke o dowolnum kroju i nie mam nigdzie bialych paskow:) i tyle. nie wiem, czego wy sie wstydzicie. plaza to moim zdaniem odpowiednie miejsce na pokazywanie tego, co piekne:) bo kazdy biust jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś