31.08.05, 14:54
KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM!! mojego faceta!! przepraszam, musialam to
napisac!!!!!!!!!!!!!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgoś. Re: :):):):) IP: *.broker.com.pl 31.08.05, 15:19
      to powiedz powiedz powiedz to jemu a nie nam nam nam...
      • Gość: nie_kocham_nikogo Re: a napiszesz nam jak sie odkochasz??? IP: *.adsl.net.t-com.hr 31.08.05, 15:21
      • angiaa Re: :):):):) 31.08.05, 16:05
        Malgos jakbym mogla to calemu swiatu moglabym to wykrzyczec!!:)
    • Gość: DOBRA (zd)RADA :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:26
      Dajcie żyć dziewczynie, takie wyznanie jest jak najbardziej na miejscu na tym forum :)
      Wprowadza trochę fajnej, nieskomplikowanej i nieordynarnej świeżości :)
      Dajmy się więc jej wykrzyczeć! :D

Mam tylko nadzieję, angiaa, że wiesz co piszesz, nie jesteś niedojrzałą zauroczoną gó..arą a to uczucie traktujesz poważnie.
      Ps. Coś konkretnego tak Cię pobudziło czy wyznanie to Twój facet zawdzięcza całokształtowi? :)

Pozdrawiam
      • angiaa Re: :D 31.08.05, 19:08
        Dzieki DOBRA (zd)RADO za mile slowa;)
        Zapewniam Cie, ze nie jestem niedojrzala zauroczona gowniara..;)
        To co do niego czuje to nie jest zauroczenie.. ale ..milosc:) Wiem, ze potrafie
        poswiecic dla niego wiele,wiem ze pewnie on dla mnie jeszcze wiecej.. bym mogla
        spedzic z nim reszte mojego zycia,te 70km ktore nas dzieli nie ma znaczenia-nie
        widze sie z nim codziennie ale ..ja mu ufam a on mi, dziki temu jestemy ze soba
        szczesliwi..niedlugo bedzie 5x wieksza odleglosc nas dzielila i to tez nie
        bedzie mialo znaczenia, bo my sie kochamy..!! bym chciala przezyc z nim o wiele
        wiecej tak cudownych chwil jak te ktore do tej pory przezylismy, bym chciala
        dzielic sie z nim zarowno kazdym szczesciem, nieszczesciem.. sukcesem jak i
        porazka..jest dla mnie wszystkim..wiem,ze chce z nim byc.. kocham go a on mnie-
        to jest najwazniejsze i jest mi z tym dobrze..:)bym mogla tak pisac
        ieskonczenie..dla niego bym mogla wszystko!!..cokolwiek sie stanie KOCHAM CIE
        KAMILKU i KOCHAC BEDE:):*:):):)
        • Gość: DOBRA (zd)RADA Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:09
          W takim razie życzę Wam wszystkiego najlepszego :)
          Szkoda, że on nie może przeczytać Twoich słów, chyba że zagląda na to forum ;)

Pozdrawiam
    • Gość: kiciunia_kicia Re: :):):):) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:54
      Zazdroszcze..naprawde,słodkie,co piszesz..Fajna z Ciebie babka..Trzymam kciuki
      za Was.!
    • Gość: apsik Re: :):):):) IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 31.08.05, 21:55
      chyba kazdy ma ochote czasami to wykrzyczec na caly swiat kto jest zakochany:]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka