verdicchiomarche 19.09.05, 20:20 jestesmy razem rok. chcemu to uczcic wyjątkowo. nie jakiestam kolacje i sex. macie jakies propozycje. bede czytac z uwagą :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali [...] IP: *.ztpnet.pl 19.09.05, 20:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś tam Re: pomysł na rocznice IP: *.net.autocom.pl 19.09.05, 20:31 Może wyskoczcie gdzieś na weekend, do Pragi, albo Paryża. A może rejs promem do Szwecji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: pomysł na rocznice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:31 Może kino?Albo wspaniała wycieczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: pomysł na rocznice IP: 195.69.82.* 19.09.05, 20:40 > jestesmy razem rok. chcemu to uczcic wyjątkowo. nie jakiestam kolacje i sex obiad i msza Odpowiedz Link Zgłoś
verdicchiomarche Re: pomysł na rocznice 19.09.05, 21:11 nie chodzę do kościoła:-P a chodzi mi o cos innego, dlatego, że kolacje i sax mamy czesto... i bardzo prosze o rzeczywiste propozycje bo na rejs promem to nas nie stac;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tamilee Re: pomysł na rocznice 19.09.05, 21:32 możesz go zabrać do domku na Wsi na wekkend, może masz jakąs rodzinę poza Miastem? nie musi to być od razu Szwecja, Praga, czy Paryż! Ale wycieczka to dobry pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
synope Re: pomysł na rocznice 20.09.05, 16:57 Jeśli poznaliście się w kinie restauracju pubie czy na dyskotece to może odwiedzilibyście to miejsce, które Was "wyswatało". Ja w rocznice wspominałam z moim chłopakiem miłe, śmieszne rzeczy, które nas spotkały w czasie tego okresu. Albo zróbcie zakupy w spożywczym i razem przyotujcie dla ciebie kolacje. Możesz podarować mu coś co sprawi, że ciągle będzie o Tobie myslał np. poszewkę na poduszkę, bryloczek do kluczy, czy etui na komórkę. Jeśli chcesz możesz uwiecznić ten dzień i razem z chłopakiem zrobiś sobie profesjonalną sesję zdjęciową u fotografa. Miłej rocznicy. Odpowiedz Link Zgłoś