kiciunia_kicia 01.10.05, 19:46 Miałam dzis egzamin na prawko,wprawdzie pierwszy,ale potraktowalam go juz jako porazke zyciowa... Nie udało sie.. :/ Naprawde mi z tym zle.. :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joasia Re: Cholera,oblałam..:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 19:52 ej Kicia głwoa do góry:))) Ja niedługo będe zdawać trzeci raz i sie nie przejmuje:)) Dobrze wiesz, że mało kto zdaje za pierwszym razem...dlatego po co się wkurzać, raczej pomyśl, ze następnym razem zdasz!! Nie smuc się, bo tylko będziesz się bardziej stresowac następnym egzaminem, a to pogorszy sprawe...Bużka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Cholera,oblałam..:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 20:11 i ja sie tu wypowiem:) z wlasnego doswiadczenia (niestety) wiem ze oblanie tego egz na prawko to ciezka sprawa do przezycia. ale jednak do przezycia, nie pierwsza porazka w zyciu,nie ostatnia. ja za 3 razem zdalam. a znam ludzi co zdawali za 6,7. nie martw sie wiec tylko kup kilka dodatkowych lekcji jazdy i do boju dziewczynko! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: Cholera,oblałam..:/ 01.10.05, 20:25 I co z tego ,dziewczyno ,ze oblałamś prawko.Ja oblałam 4 razy,a myślałam,że zdam za pierwszym.Do tego musze od nowa zdawac testy i dorobic 5 godzin kursu.. Znam chłopaka ,który podchodził 18 razy... Wiadomo,że nie jest się w stanie czuć dobrze,jeśli coś nam nie wychodzi.Za to należy się pocieszyć... w tym wypadku nieszczesciem innych..;)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Nie martw sie, trzynasty raz jest za free... :P IP: *.chello.pl 01.10.05, 20:45 Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Re: Cholera,oblałam..:/ 02.10.05, 14:12 No to skoro oblalas , to co tu robisz , zaraz mi tu za kierownice i trenowac do upadlego :) nie zawsze cos przychodzi szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Cholera,oblałam..:/ IP: *.dyn.optonline.net 03.10.05, 21:38 Dobrze powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
piwnooka_81 Re: Cholera,oblałam..:/ 03.10.05, 13:02 ja zdałam za drugim razem, uszy do góry !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YO Re: Cholera,oblałam..:/ IP: *.orange.pl 03.10.05, 17:11 ja zdalam za 8 razem :-( ale zdałam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia_kicia Re: Cholera,oblałam..:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 19:20 Za osmym razem?Moja psychika juz by padla pewnie po ... czwartym..?? Ale gratuleje cierpliwosci i wyciagam wnioski..Thx. Odpowiedz Link Zgłoś