Dodaj do ulubionych

romans z żonatym

02.10.05, 13:19
od ponad pół roku dość sporadycznie spotykam się ze starszym o 10lat żonatym
facetem! dodam,że jak zaczeliśmy sie umawiać nie był zaobrączkowany!
Ceremonia odbyła się w połowie sierpnia! dogadujemy się świetnie oczywiście
sypiamy ze sobą , jest naprawde wspaniałym, przystojnym mężczyzną!
Racjonalnie patrząc na sprawe powinnam zakonczyć dość destrukcyjną znajomość
ale nie bardzo potrafie ponieważ mi na nim zależy! prosze was abyście mi tak
pojechali żebym zakończyła ten romans jeszcze dzisiaj!!! i ogólnie prosze o
szczere opinie na temat takich sytuacji, czy wam zdarzają się taki dłuższe
romanse???
Obserwuj wątek
    • Gość: bolek Re: romans z żonatym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:30
      Jeżeli w czasie waszej znajomości zawarł związek małzeński to traktuje cie jak
      dziwkę.
    • agatka_to_ja Re: romans z żonatym 02.10.05, 13:36
      chcesz, zeby na tobie pojechac?
      prosze bardzo - tylko SZMATA moze tkwic w takim zwiazku!!!

Co? moze mowi, ze cie kocha? ze cie rżnie lepiej jak żonę?

Ja piernicze, skąd sie biorą na swiecie takie szmaty, ktore kompromitują moją
      płeć?
      • dr.rocco Re: romans z żonatym 02.10.05, 13:54
        hehe , dajcie na luz , jak ma ochote to niech sie szmaci , takie tez sa potrzebne,
        a to , ze nie ma szacunku dla siebie , i jego rodziny , to jej sprawa.
      • Gość: troja Re: romans z żonatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 09:53
        Agatka popieram!
    • eriani Re: romans z żonatym 02.10.05, 13:57
      wiesz co jesteś zwykłą K...wką bo prostytuka to zawód i ma ze swojej profesji
      jakieś profity
    • kiciunia_kicia Re: romans z żonatym 02.10.05, 14:11

Takiemu tylko o to chodzi,zebys sie z nim łajdaczyla..Nie jest Ci zal jego zony?
      Oni są swiezo po slubie!!!Jesli masz jeszcze jakis honor to daj mu spokoj!!!A
      Tobie pozostaje tylko zyczyc,zeby Twoj przyszly mąz tez Cie walil po
      rogach,gdzie sie da..
      Troche godnosci,dziewczyno!
    • Gość: ola1444 Re: romans z żonatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 14:15
      nie żle mi jedziecie! mimmo wszystko myśle, że nie jest ze mną aż tak żle bo
      zdaje sobie spraweże żle robie a wasze opinie (konkretne) utwierdzają mnie wtym
      przekonaniu....ale wiem jedno to co u innych postrzegasz jako najgorszy grzech
      względem sibie postrzegasz to jako tylko doświadczenie życiowe dlatego
      poczekajcie co przyniesie życie. ja już staram sie nie krytykować (radykalnie)
      nikogo za nic!!! WIEM, ŻE TO ŻADNE WYTŁUMACZENIE!!!!! (dzięki za szczerość)
      • dr.rocco Re: romans z żonatym 02.10.05, 14:19
        Jak komus siekiere w plecy wbijesz , to tez bedzie to dla ciebie tylko
        doswiadczenie ? i nic zlego w tym nie zobaczysz ?
    • Gość: ola1444 Re: romans z żonatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 14:26
      :) dodam, ze od czsu kiedy się ożenił czyli od sierpnia nie spotkaliśmy się,
      nie spaliśmy ze sobą i jak narazie nie mam zamiaru się spotkać z Radkiem-tak ma
      na imię!
      • agatka_to_ja Re: romans z żonatym 02.10.05, 14:37
        hehe.. jeszcze powiedz, ze jestes najlepszą przyjaciolka jego zony i ze bylas
        na ich weselu.. to sie porzygam!

no i co , ze sie z nim nie spotkalas? pewnie tylko czekasz, az kiwnie na ciebie
        palcem!

ocal reszte swojej godnosci.. o ile jej jeszcze troche masz!
        • Gość: ola1444 Re: romans z żonatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:02
          Jego żonke owszem widziałam ale tylko raz, tak pozatym jej nieznam i nie mam
          zamiaru poznawać.Na wesele zostałam zaproszona przez Radka ale z racji swojej
          godności na nie nie poszłam.Osobiście uważam że to była przesada z jego
          strony.....
          • Gość: Krawat Re: romans z żonatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:05
            zamiaru poznawać.Na wesele zostałam zaproszona przez Radka ale z racji swojej
            > godności na nie nie poszłam.Osobiście uważam że to była przesada z jego
            > strony.....

Ciekawe jak by Cię przedstawił żonie...
            • Gość: Daria Re: romans z żonatym IP: 217.97.169.* 02.10.05, 15:11
              No przecież jako swoją najlepszą przyjaciółkę :)))
          • agatka_to_ja Re: romans z żonatym 02.10.05, 15:06
            hehe... bezczelny ten twoj kochas...

ciekawe ile jeszcze panienek rżnie na boku? bo chyba nie wierzysz, ze taki
            skurczybyk zadowoliłby sie jedną kochanką...
            • o.n.a.1986 Glupota ludzi mnie zadziwia... :/ 02.10.05, 15:36
              jestes zwykla k...ą Zastanow sie jakbys sie poczula.. gdybys wziela slub.. i
              dzien po Twoj kochany poszedlby do jakiejs dzi.w.k.i Twojego pokroju...
              Pomysl troche...!!!!!
              • Gość: troja Re: Glupota ludzi mnie zadziwia... :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 09:57
                > Zastanow sie jakbys sie poczula.. gdybys wziela slub.. i
                > dzien po Twoj kochany poszedlby do jakiejs dzi.w.k.i Twojego pokroju...<
                Życzę tej laluni tego z całego serca (chyba że nigdy za mąż nie wyjdzie).
          • Gość: Oliwka11 Re: romans z żonatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 14:20
            Nikt z piszacych nie pomyślał, że ona może kocha tego faceta. Pragnie się z nim
            spotykac , a nie widzi jego wad i tego , że ją wykorzystuje.
            olu zastanów się nad sobą , bo on kiedy zechcesz go sprawdzić i powiesz , że
            odchodzisz nawet nie będzie się tym przejmował .
            a fakt , że od daty jego ślubu nie widzielicie się świadczy , że juz nie jesteś
            dla niego wazna i pewnie nigdy nie byłaś...
    • Gość: Daria Re: romans z żonatym IP: 217.97.169.* 02.10.05, 15:49
      A ile znał się ze swoją żoną przed ślubem?
    • Gość: ciocia_dobra_rada Re: romans z żonatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 22:54
      mowi sie, ze ku.. to zawod a dziwka to charakter...zastanow sie nad tym!robi
      cie w bambuko jak nic!
      • Gość: kokos Re: romans z żonatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 00:04
        ale jej pojechaliscie ...hehe... az zaniemowila z wrazenia... nez kitu ...
        ciekawe co jej daje ten romans poza seksem...hmm a moze on jej placi i ja
        utrzymuje dlatego nadal jest w tym zwiazku ...
        • Gość: xyz Re: romans z żonatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 10:19
          hehehe , jakby chcial placic to by raczej poszedl do jakiejs agencji ...nie
          sadzisz? i dyskrecja zapewniona i ma wszystko czego chce... a tak ? Ryzykuje ze
          kiedys jego kochanka moze cos powiedziec, moze to zawazyc na jego malzenstwu...
          Wierz ze sa i takie "uklady" ze facet nie utrzymuje kochanki .... A co jej daje
          ten romans ? Moze odrobine uczucia, mozliwosc spotkania sie z facetem, ktorego
          byc moze kocha ...Nie tylko liczy sie sex.... no chyba ze dla niego :P
    • Gość: MPDorota Skoro chcesz byc ta trzecia... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 03.10.05, 09:25
      No coz... Zawsze bedziesz ta gorsza - dziwka, kur** itd. Na co liczysz? On sie
      nie rozwiedzie. Bedziesz druga dziura do wtykania czlonka pana meza. Chcesz
      tego? Powodzenia wiec - i nie miej do nikogo pretensji.
    • Gość: Werka Re: romans z żonatym IP: *.pool82107.interbusiness.it 03.10.05, 11:48
      Uwazam, ze powinnas byc ze swoim kochankiem-jestescie siebie warci.Ty
      k_ _ _a,on k_ _ _ _ _ rz.Rozmarzyla sie ,coz za "romantyczny" zwiazek.
      A tak na marginesie to podziwiam takie darmowe dziwki jak ty,choc z drugiej
      strony musza chyba miec cos z mozgiem takie dziewczyny.
      • Gość: xyz Re: romans z żonatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 11:53
        wiecei co , nie rozumiem was... ku..wa to moglaby byc jakby sypiala ze
        wszystkimi dookola ,a tak ? Ludzie , opanujcie sie troche ...
        • Gość: kokos do xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:50
          nie denerwuj sie tak... kazdy jaja sobie robi a przynajmniej ja... hehehe niech
          panna robi co chce jej zycie ...
          • Gość: xyz Re: do xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:04
            wiem, wiem , juz jestem spokojna, to przez to ze dzis poniedzialek ... ;)
    • piwnooka_81 Re: romans z żonatym 03.10.05, 12:58
      na Twoim miejscu odeszłabym od tego faceta, na dłuższą metę taki związek nie ma
      sensu
      • Gość: xyz Re: romans z żonatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:03
        nie tylko na dluzsza ,ale i na krotsza mete to nie ma sensu ...
        • piwnooka_81 Re: romans z żonatym 03.10.05, 13:07
          zgadza sie :)
          • kiki_gdn Re: romans z żonatym 03.10.05, 21:41
            Kobieto!!!!! Czemu????? Nie oglądałas tych wszystkich filmów na TVP1 o kobietach
            romansujących z żonatymi facetami????? Przecież wiadomo, że on nie zostawi
            żonki, choćbynie wiadomo co, więc zachowaj resztki swojej godności i zapomnij o
            tym dziadzie!
            • Gość: troja Re: romans z żonatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:56
              Zastanawiam się, skad się biorą takie panienki? Pomijam oczywiście fakt, że
              takie związki nie mają sensu, bo to sprawa oczywista. Ale jak może przejść
              przez głowę myśl takiej panience (o ile w ogóle mysli), żeby włazić w czyjeś
              życie, rozpierniczać czyjś związek????? Szczyt głupoty, egoizmu i chamstwa!
              • Gość: gabi Re: romans z żonatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:57
                przestańcie nich kobita robi sobie co chce spotyka się z nim to ok oboje są
                poje..i i tyle on pirdolnienty a ona głupia i tyle tacy też muszą zyc jedynie
                współczuje jego żonie i przyszłemu mężusiowi taj kobity będzie pewnie walić go
                po rogach!!!
    • Gość: aga Re: romans z żonatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:37
      wiem, że to trudne, ale daj sobie z nim spokój, on nie jest wart twojego
      zainteresowania! chyba, że spotykasz się z nim dla sportu?! jak tak to bym się
      jeszcze troche pobawiła jego kosztem, a potem znalazła sobie inny obiekt!
      pomyśl nad zemstą!!!!co by go najbardziej zabolało?! NIE myśle tutaj o
      powiedzeniu jego żonie o was!!!
      pozdrawiam i powodzenia!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka