cha_lucci 14.10.05, 18:28 Ja - zawsze i wszedzie, (jak dla mnie) najpiekniejsze perfumy swiata - Coco Mademoiselle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dadadama Re: Jakich perfum uzywacie? 14.10.05, 18:33 coco mademoiselle bardzo łądne, ale ja jestem uzalezniona od wszystkiego, co pachnie VERSUS "time to relax" zielona butelka ze złotym łańcuszkiem, a pochwalę sie że po długich i żmudnych poszukiwania poza perfumami mam boski olejek do kąpieli i balsam, od którego sie to moje uzaleznienie zaczęło. A poza tym czekam aż będę na tyle dorosła, żeby wypadało mi używać najcudowniejszego najklasyczniejszego zapachu CHANEL No 5!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriasc Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:36 lacosta touch of pink Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 14.10.05, 18:38 escada island kiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:53 no ja to mam problem, generalnie bzikuje na punkcie męskich zapachów, najchętniej wypsikałabym sie Chrome, ale ... ostatecznie poszłam na kompromis i używam one ck, ale pasuje mi na dzień, w nocy czuję się w nim głupio, więc ze względu na ogromnie wybredny nos co do damskich zapachów wieczorowych ( nie moge trafić cos na swój) używam olejków ze sklepu indyjskiego o zapachu musk lub pachuli za 5 zł , o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia_kicia Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:08 Nie bede oryginalna..Mademoiselle A męskie najladniejsze to Chromme Azzaro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANulka Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 14.10.05, 19:10 najladniejsze chyba dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: Jakich perfum uzywacie? 14.10.05, 19:53 Tak,dla mnie...zapomnialam dodac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussy Re: Jakich perfum uzywacie? IP: 195.136.246.* 14.10.05, 19:10 Ja mam w sumie 3 - w zależności od okazji -Touch of Pink Lacoste,taki zmysłowy i kwiatowy zapach, -J'Adore Christian Dior-tez tak zalatuje kwiatami ale jest bardziej delikatny, -Chic Carolina Herrera- uzywam na bardziej eleganckie wyjscia P.S a co do Chanel 5 to dla mnie jest juz nudny i za bardzo pospolity...mam nadzieje ze moja mama tego nie czyta...=D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka_b Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:18 Curious Britney Spears Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Jakich perfum uzywacie? 14.10.05, 19:40 w zaleznosci od nastroju do wybboru do koloru : NOA, Deep Red,Boss Woman,Pure- J.Sander,Pasion dance,Light blue-D&G, pure poison. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:43 Dior - J'adore, Estee LAuder -Beyond Paradise, D&G - Light Blue, Issey Miyake - Eau D'Issey, Davidoff - Goodlife, Thierry Mugler - Angel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:47 Dolcze Gabbana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupeczka666 Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 23:53 Oj... Duzo tego, ale wymienie :) Dolce&Gabbanna Light Blue, Pierre Cardin Emotion, Adidas 3 Woman, True Star (Beyonce Knowles, na bazie naturalnych skaldnikow), Esprit w buteleczce w kolorowe paski (Life by Esprit). Moja babcia uzywa Chanell No 5(chyba jest juz wystarczajaco dojrzala do tego zapachu). Tak dzuo go pryska, ze jak juz wychodzi to jeszcze do konca dnia czuje ten zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupeczka666 Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 23:56 Ostatnio wyprobowalam nawet Amor Amor z Cacharel. Bardzo mi sie spodobal, wszystkim polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata amor amor IP: *.gorzow.mm.pl 15.10.05, 12:02 tak ,amor amor piekne, ponadto armani emporio oraz life by espirt.. Odpowiedz Link Zgłoś
dadadama Re: Jakich perfum uzywacie? 14.10.05, 23:56 ok skojarzenia mogą rzutować na lubienie lub nie zapachu, ale obiektywnie chanel no 5 jest boski i tyle :P Odpowiedz Link Zgłoś
zona_50centa Re: Jakich perfum uzywacie? 15.10.05, 12:09 Ja równiez uwielbiam Chanel Mademoiselle - to jest perfum nr 1. ale lubię takze: Givenchy Hot Couture różowy a na wieczorne wielkie wyjscia, randki itd. Gucci Eau de parfum II brązowy -bardzo zmysłowy zapach Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Jakich perfum uzywacie? 15.10.05, 12:46 Litości ! NIe ma slowa "perfum" - są tylko PERFUMY!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuchacz Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:41 dadadama napisała: > ok skojarzenia mogą rzutować na lubienie lub nie zapachu, ale obiektywnie chane > l no 5 jest boski i tyle :P Boski nie boski chanel no. 5 jest dla starszych pań. Moj ulubiony to azzaro chrome, escape calvin clein.. Odpowiedz Link Zgłoś
jassmanka Re: Jakich perfum uzywacie? 15.10.05, 13:21 Mój najcudowniejszy na świecie Clinique "Happy"...!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elobasia Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.sosnica2.brewet.pl 16.10.05, 10:16 Ralph Laurent - Ralph Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakra Re: Jakich perfum uzywacie? IP: 195.116.30.* 16.10.05, 11:01 w zaleznosci od humoru, pory dnia i roku...: dolce&gabbana-light&blue lacosta-ta starsza i touch of pink hugo boss-intense i deep red lancome-miracle chanel nie lubie, mam allure ale uzylam jej moze z 4 razy w zyciu, nie dla mnie;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Costa Rica Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.eia.pl 19.10.05, 12:24 Burberry - BRIT kojarzy mi sie z Chanel Mademoiselle :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Jakich perfum uzywacie? 19.10.05, 12:30 Kenzo L'ete Charlie White Passion Dance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudenko Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:18 ogolnie uwielbiam perfumy,ale te najcudowniejsze to:"Dolce Vita"Diora,bo poprawia mi nastroj,"Organza" Givenhy idealne na zimowe wieczory,"Moshino couture" za nowocze nuty,"Angel"w ich czekoladkowym sercu nie da sie nie zakochac i wszystkie flakoniki od Escady,bo kryja w sobie magie,mlodosc i seks,czyli wszystko co opisuje nas-kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madda Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.telia.com 19.10.05, 14:34 Lacosta touch of pink ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimozka Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 19.10.05, 15:26 A ja kocham Kenzo Jungle:* i Passione Dance Odpowiedz Link Zgłoś
still_thinking Re: Jakich perfum uzywacie? 19.10.05, 15:38 Hugo Boss - Deep red 5 th avenue - E Arden Noa Tommy Girl Odpowiedz Link Zgłoś
k_madame Re: Jakich perfum uzywacie? 20.10.05, 09:01 Carolina Herrera 212....ukochane , boskie , ponadczasowe...mmmhmhmhmhmhmh;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marbar3 Re: Jakich perfum uzywacie? 20.10.05, 09:25 Laura Biagotti - Roma; cudo ponadczasowe:) a tak to różnie, w zaleznosci od nastroju: Cacharel - Amor Amor, Chanel - Chance, Calvin Klein - Escape; Moje ostatnie odkrycie: Bruno Banani - Time To Play - bomba:) Odpowiedz Link Zgłoś
pati291 Re: Jakich perfum uzywacie? 20.10.05, 10:19 Mój ulubiony Gucci "Rush" (na wieczorowe wyjścia), na codzień Dior J'Adore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.lodz.msk.pl 20.10.05, 12:15 Chanel Allure Chanel 5 - na wyjatkowe okazje Celin Dion - notes Kenzo - ca sent beau CK - escape Christian Dior -J`adore -od zawsze Capo- death red-mało znaneadidas - fruity rhythm Far Away - avon i chyba wszystko :D a z męskich każdy Lacoste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.plock.mm.pl 20.10.05, 13:26 Hypotic - Diora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulek Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 13:33 a ja sie nie pochwale, bo jak widac moje sa niezbyt popularne.. i niech takie zostana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikaczu Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.05, 15:04 Esprit Collection Woman, Laura Biagotti Sotto Voce Odpowiedz Link Zgłoś
marheffa303 Re: Jakich perfum uzywacie? 20.10.05, 18:21 D&G Light blue - slicznie pachna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honey Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 21.10.05, 17:32 slodka trucizna-dior w w kazdym wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulek Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 14:32 pewnie brak umiejetnosci korzystania z drzewka, ja powyzej, ale takze pudlo;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulek Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 14:31 rowniez pudlo;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulek Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 14:31 pudlo;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonisek Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 17:55 Davidoff - GoodLife for men Absolutny czad!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 18:02 o rany, wracam z perfumerii wypsikana bulgari - omnia:)) palona guma + przyprawy , niezły czad :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malgos_r Re: Jakich perfum uzywacie? 21.10.05, 18:04 ostatnio ukochane moje to ACQUA DI GIO Armaniego, ponadto podobaja mi sie toch of pink - la costa adidas - 3, summer white - avon. To takie w skrocie moje standardy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lublinianka2 Re: Jakich perfum uzywacie? 22.10.05, 11:57 Tylko Kezno Flower ...kocham... Odpowiedz Link Zgłoś
martuskam Re: Jakich perfum uzywacie? 22.10.05, 22:32 "Obsession" Calvina Kleina, "Organza" Givenchy, "Poeme" Lamncome Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka251 Re: Jakich perfum uzywacie? 23.10.05, 00:19 Widze ze bede orginalna:mexx-PureLife. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaga Re: Jakich perfum uzywacie? 23.10.05, 13:36 MADEMOISELLE- CHANEL ACQUA DI GIO- ARMANI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:03 Armani Empiro :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Jakich perfum uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:14 oklepane Light Blue D&G ...szkoda, bo naparwde podpasowały mi te perfumy. mam także resztki Cool Water Davidoffa, Baby Doll YSL, Glow by JLo...a teraz zamierzam sobie kupić boskie perfumy Escady Magnetism. Odpowiedz Link Zgłoś