Dodaj do ulubionych

bez majteczek

15.10.05, 15:18
pytanie do Pań,
czy nie zakładacie czasami majteczek pod spódniczkę/spodnie ? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo kolo Re: bez majteczek IP: *.chello.pl 15.10.05, 15:59
      ten onanista znowu powrocil :))
    • Gość: pussyC Re: bez majteczek IP: 195.136.246.* 15.10.05, 19:14
      Jasne,lubie jak łechtaczka ociera mi sie o spodnie...a moj facet jest w niebie
      jak pod kiecką nie mam bielizny bo moze mnie wtedy wziąć od razu bez
      rozbierania... =DDD
      • Gość: Bartas Re: bez majteczek IP: *.brzeziny.net / *.brzeziny.net 15.10.05, 19:27
        Jak sie spotykam z kochanica, to oboje jestesmy bez majtek - tzn ona w spodnicy
        a ja w spodniach....
        • Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 19:34
          Ja tak chodzę po domu i mam radochę jak mojemu szwagrowi staje na ten widok...DD
          • Gość: Bartek Re: bez majteczek IP: *.brzeziny.net / *.brzeziny.net 15.10.05, 21:21
            A kochasz sie z nim?
            • agatka_to_ja Re: bez majteczek 15.10.05, 21:26
              kolejny onanista....
              • Gość: waldka _zmora Re: bez majteczek IP: *.va-ashburn0.sa.earthlink.net 16.10.05, 00:27
                • myristicin Radio maryja zbawi nas AAAAAAAAAAAMMMeeeeennn! 16.10.05, 01:29
                  Nie wiem co sie dzieje z tym społeczenstwem to pewnie te świńkie liberały!
            • Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:28
              Uhmmm...
              Uwielbia moje lodziki...
              • agatka_to_ja Re: bez majteczek 16.10.05, 17:31
                i czym sie chwalisz?
                • Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:33
                  Nie chwalę się, tylko odpowiadam na pytanie Bartka:)
                  • agatka_to_ja Re: bez majteczek 16.10.05, 17:34
                    i dumna z siebie jestes?
                    • Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:37
                      Raczej zadowolona...z niego;))
                      • agatka_to_ja Re: bez majteczek 16.10.05, 17:39
                        wspolczuje twojej siostrze...
                        • Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:40
                          Jest mi wdzięczna, bo ona tego nie lubi...
                          • agatka_to_ja Re: bez majteczek 16.10.05, 17:49
                            no tak, juz ci uwierze, ze ona to toleruje...
                            • Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:51
                              Toleruje? Ona sama mnie zachęca!
                              Jest oziębła, aseksualna, dla niej to mordęga. Mają dzieci, on jak to facet
                              potrzebuje i to sporo, (ja też) a że mieszkamy razem....
                              • agatka_to_ja Re: bez majteczek 16.10.05, 17:57
                                ja pierdziele, co za chory uklad... obie jestescie idiotkami, on zresztą tez.

Na twoim miejscu wstydzilabym sie, a nie chwaliła na forum.
                                • Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:02
                                  Dlaczego chory układ Twoim zdaniem, skoro wszyscy zainteresowani go akceptują?
                                  Czego mamy się wstydzić, skoro nikt nikogo nie oszukuje i nie krzywdzi?
                                  Jest to układ inny od ogólnie przyjętych, ale czy przez to gorszy?
                                • Gość: Gregorianek Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:05
                                  agatko trolu forumowy, weź se meliske zaparz....usiądź i wbij sobie do główki,
                                  że Twój zbytni konserwatyzm nie pasuje do tych czasów...przejdź sie raz po
                                  mieście bez majteczek...zobaczysz jaka to frajda..a i może poglądy na świat Ci
                                  sie zmienią...
                                  • agatka_to_ja Re: bez majteczek 16.10.05, 18:12
                                    kotku, chodzenie bez majteczek po miescie nie jest mi obce.
    • apsik87 Re: bez majteczek 16.10.05, 17:31
      zawsze zakladam.az taka wyluzdana nie jestem.
      • Gość: szwagier Re: bez majteczek IP: *.chello.pl 16.10.05, 18:15
        dzidka a mi obciagniesz?
        • Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:17
          Idź do swojej szwagierki:))
          • Gość: szwagier Re: bez majteczek IP: *.chello.pl 16.10.05, 19:03
            dzidka masz gg moze pogadamy
    • Gość: maksiu25 Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:53
      Agatko - Twoja ostatnia odpowiedź: nie można było tak od razu???
      Na tym forum nie ma najmniejszych szans żeby nie rozmyć wątku...
      O czym to świadczy...
      Bez komentarza
      ps: od czego jest tu ADMIN rodzi się pytanie
      Pozdrawiam tych którzy odpowiadają na temat nie wnikając w to z jakich powodów
      ktoś go załozył i nie snując w związku z tym jakichś często najabsurdalniejszych
      domysłów
      • Gość: Kiku Re: Obrzezaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 06:21
        Kobiety jakie jest wasze zdanie na temat obrzezanego peniska Odpiszcie. Tzn. za
        i przeciw wady i zalety dla pań i panów.
        • Gość: re Re: Obrzezaniec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.05, 17:35
          jestem za :) zalety dla pań: pózniejszy wytrysk u mężczyzny, czyli dłuższy
          stosunek. jest też łatwiej utrzymać higienę. zalety dla panów: jak wyżej. wady
          dla panów: lekkie "stępienie" odczuwania bodzców. ale bez tego nie byłoby
          opóznionego wytrysku. pozdrawiam.
    • Gość: luna Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:01
      nie wiem co wyuzdanego jest w nienoszeniu majtek. nie mam zwyczaju zakładać ,
      po prostu tego nie lubię.
    • Gość: zadrzemiona Re: bez majteczek IP: *.net-serwis.pl 17.10.05, 15:49
      Uwielbiam chodzić bez majtek! Te reakcje obcych facetów...mmm...
      • Gość: Bartek Re: bez majteczek IP: 5.5R* / *.nokia.com 17.10.05, 16:28
        A skąd oni wiedzą, że nie masz?
        • Gość: Sara Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 09:44
          no własnie tez sie zastanawiam..
          • Gość: Bartek Re: bez majteczek IP: 5.5R* / *.nokia.com 18.10.05, 12:30
            No to moze nie wiedza, tylko tak ogolnie sie zachwycaja?
    • Gość: cudenko Re: bez majteczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:23
      osobiscie uwielbiam nie wkladac bielizny,zwlaszcza latem i na imprezy,ni dosc ze
      bosko to wyglada to na dodatek ja czuje sie maksymalnie seksowna,no i ponoc to
      jest zdrowe.Same zalety jak widac.A te kosmate mysli jakie sie ma wtedy w glowce...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka