czekoladka_84 15.10.05, 18:12 Pytanie do facetów. Potraficie udawać orgazm? Po czym to poznać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o.n.a.1986 Re: Orgazm udawany :) 16.10.05, 12:28 Moj Misio kiedys udawal ze dwa razy... ale to byl w ten sposob.. ze on widzial ze nie mam na to zbytniej ochoty, bylo mi niedobrze.. skonczyl wczesniej. Zwrocilam mu wtedy uwage ze moglby byc bardziej przekonujacy.. troche chyba bylo mu wtedy glupio ale od tamtej pory juz tak nie robi..:)) Takie rzeczy sie wyczuwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
d_znajomy Re: Orgazm udawany :) 16.10.05, 22:20 hmm wiecie co :? jakos trudno byloby mi udawac :D nie wiem jakbym mial szybko zalatwic sztuczny wytrysk :D Odpowiedz Link Zgłoś
d_znajomy Re: Orgazm udawany :) 16.10.05, 22:29 nie wiem jak inni ale ja nie udaje :P no bo kurde nie wiem jak ja mialbym udac np, jak mi ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Orgazm udawany :) 16.10.05, 22:31 Może macie jakieś sterowniki w mózgu. Czyli zawsze z seksu masz przyjemność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredoot Re: Orgazm udawany :) IP: *.mok.waw.pl / *.merinet.pl 18.10.05, 12:20 Słuchaj, a po co mamy udawac? :) Orgazam jest na tyle przyjemny ze wole go doświadzcac niz udawac ;) Zreszta jak ktos wspomnial nie da sie udawac wytrysku :) Generalnie udawanei orgazmu (przez kobiety) to dla mnie pomyłka. Jezli kobieta ma do tego powody to znaczy ze cos jest nie tak w jej sypialni. Udając orgazm ukrywa to. Jesli to ukrywa to odbiera sobie szanse wspólnej pracy nad tym ze swoim facetem... A jesli "Musi" (z jakichkolwie powodów) to znaczy ze cos jest bardzo zle... Jeszcze raz orgazm warto przezywac a nie udawac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Orgazm udawany :) IP: 195.69.82.* 18.10.05, 13:13 > Jezli kobieta ma do tego powody to znaczy ze cos jest nie tak w jej sypialni To nie tak - kobiety w ogole nie maja orgazmow, dlatego musza je udawac Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Orgazm udawany :) 18.10.05, 13:15 oj, Artur, jesli kobiety z toba nie maja orgazmów to szczerze wspolczuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Orgazm udawany :) IP: 195.69.82.* 18.10.05, 13:20 agatka_to_ja napisała: > oj, Artur, jesli kobiety z toba nie maja orgazmów Tego nie powiedzialem Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Orgazm udawany :) 18.10.05, 13:52 Jak jesteś w kategorii wiekowej: 18-25 lat to na 99% nie mają z Tobą orgazmów. Nie ma jak doświadczony, wyrafinowany, starszy facet ;p Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Orgazm udawany :) 18.10.05, 13:55 oj, nie generalizuj... starszy nie znaczy lepszy, starszy to nie gwarancja orgazmów. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Orgazm udawany :) 18.10.05, 14:00 Jasne, że starszy nie gwarantuje orgazmów, ale jest większa szansa na osiagnięcie :) Praktyka czyni mistrza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Orgazm udawany :) 18.10.05, 14:11 no wiesz.. ale materiał juz nie takie "świeży" Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Orgazm udawany :) 18.10.05, 14:12 Niektórzy są dobrze zakonserwowani :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Orgazm udawany :) 18.10.05, 14:13 ale konserwanty sa niezbyt zdrowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Orgazm udawany :) 18.10.05, 14:19 Nic co przyjemne nie jest zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Orgazm udawany :) 18.10.05, 14:21 oj, to prawda. bo CAŁE ŻYCIE JEST NIEZDROWE ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Orgazm udawany :) 18.10.05, 14:22 No a wracając do tematu, to jak jest z tym orgazmem??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikcaj Re: Orgazm udawany :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:03 hehe...a nie ma to jak mloda sroka w lozku...rusza sie to jak pokraka, patrzy tymi zamglonymi slipiami pytajac "co mam teraz zrobic?",wygląda to komicznie;))...normalnie nie moge z takimi ;))) byc moze nie ma to jak starszy facet...ale i nic nie moze sie rownac z doswiadczona "wysportowana";) kobitką tak w wieku 27-29 lat...mniam;] a co do pytania...facet nie moze udawac orgazmow !!! skad w ogole taki pomysl ??!! Inna sprawa ze orgazm i ORGAZM to juz insza inszosc ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Orgazm udawany :) 23.10.05, 21:21 ikcaj.. swietny opis :) uśmiałam sie :) ale cos w tym musi byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Orgazm udawany :) 18.10.05, 13:19 Słyszałam gdzieś, że mężczyźni czasami udają, żeby nie robić przykrości partnerce. Tylko nie wiem czy to jest możliwe z technicznego punktu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia_g22 Re: Orgazm udawany :) 18.10.05, 15:12 Taka jesteś doświadczona i nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Orgazm udawany :) 18.10.05, 16:33 No nie wiem :) Sprytne są te chłopaki i nigdy tak do końca nie można być pewnym Odpowiedz Link Zgłoś
stefex Re: Orgazm udawany :) 23.10.05, 21:09 Ale niestety nie wiecie kobialki ze orgazm u faceta nie zawsze musi(!) konczyc sie wytryskiem :) np. Facet ktory ma juz x orgazm z rzedu raczej niczym nie "obdaruje" swojej parterki :) I tak samo moze byc i za 1 orgazmem :) My nie jestesmy tacy prosci, jak wam sie wydaje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś