Dodaj do ulubionych

Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!?

20.10.05, 10:53
Czy nie sadzicie ze partnerke trzeba dobrze dobrac tak zeby Ona spelniala
nasz ideal kobiety. Co z tego ze dziewczyna jest mila, opiekuncza, piekna i
potrafi rozmawiac na kazdy temat jesli po pierwszym razie okazuje sie ze
dziewczyna ma raczej nieciekawa mala i jasna cipke oraz blade male sutki?

Oczywiscie taki szczegoly jak ksztalt piersi oraz pupy mozna latwo zobaczyc
nawet przez ubranie..Ale jesli facet lubi duze miesiste i sniade cipki i
ciemne duze sutki a okaze sie ze nasza partnerka takich nie ma to co wtedy?

Moja zona co prawda ma sredniej wielkosci piersi ale zato sa bardzo
odstajace, do tego ma duza ksztaltna pupcie wiec sobie to rekompensuje, ale
przyznam sie ze chcialbym zeby miala wieksze i ciemniejsze wargi sromowe...
Obserwuj wątek
    • libertine21 marsz na tirowki 20.10.05, 11:00
      to idz na tirowki do wyboru do koloru heh
      • d-ominisia Re: marsz na tirowki 20.10.05, 19:02
        one na bank maja barzdo ciemne od przepychu HAHAHA
    • mika858 [...] 20.10.05, 11:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • libertine21 Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 20.10.05, 11:04
        no wiesz mika858 waldemar ma juz taki spaczony gust ze wszedzie widzi gole
        cipki mokre wilgotne az strach jak ktoregos dnia otworzy lodowke a tam cipka heh
        • d-ominisia Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 20.10.05, 19:04
          ALE SKORO ON TAK CIAGLE O TYM PISZE TO PEWNIE TE CIPKI NIE SA MOKRE NA JEGO
          WIDOK HAHAHA
      • waldek1610 Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 20.10.05, 11:04
        dlaczego uwazasz ze takie rzeczy sa drugorzedne? Wydaje mi sie ze anatomia tez
        ma niesamowicie wielkie znaczenie, zyje sie raz.....
        • libertine21 [...] 20.10.05, 11:04
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Missy Queen Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 20.10.05, 19:37
          Patrzenie przez swiat pod pryzmatem sexualnosci <takiej jak twoja, albo to
          twoja marna prowokacja...> jest zaburzeniem psychicznym.
          • Gość: nefelly Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.toya.net.pl 20.10.05, 23:15
            o ile dobrze pamietam to mialas problem z zazdroscia , powiedz jak tam sie Twoj
            problem rozwiazal itd!!! czekam na odp
            • Gość: Misy Queen Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 22.10.05, 13:41
              Pomogla szcera rozmowa.
    • Gość: Werka Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.pool82107.interbusiness.it 20.10.05, 11:03
      Co z tego ze dziewczyna jest mila, opiekuncza, piekna i
      > potrafi rozmawiac na kazdy temat jesli po pierwszym razie okazuje sie ze
      > dziewczyna ma raczej nieciekawa mala i jasna cipke oraz blade male sutki?

Musze stwierzdic,ze jestes naprawde plytki skoro dla ciebie najwieksze
      znaczenie ma kolor cipki i ksztalt sutek (Co wynika jasno z tekstu powyzej)
      Sa ludzie ktorzy cenia sobie bardziej wyglad niz charakter,ale wybieranie sobie
      patnerki pod wzgledem cipki i sutek to juz jest odchylenie od normy.
      Waldek jakie ty masz wartosci?
      • libertine21 Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 20.10.05, 11:06
        wartosci nie ma żadnej nic nul
      • waldek1610 Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 20.10.05, 11:19
        jesli kolor i ksztalt cipki nie byl by taki wazny to wiele kobiet nie mialo by
        tak niesamowicie podniecajacych detali....pomiedzy udami. Natura nie bez powodu
        uksztaltowala cipke w ten sposob zeby kobieta rowniez mezczyzne podniecala...

Oczywiscie ze nie mozna miec wszystkiego, bo zwykle jest tak ze kobieta ma
        zawsze "cos" lepszego od innej, ale zadko mozna znajsc kobiete ktora ma
        wszystko "super"....
        • libertine21 Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 20.10.05, 11:21
          wiesz jest taka moda na robienie zdjec z telefonu pod spodnica kobiety moze
          wyczaisz ten typ cipki ...
        • Gość: Werka Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.pool82107.interbusiness.it 20.10.05, 11:42
          Namieszales.Liczy sie ,ze ma cipke,ale jakiego koloru czy ksztaltu to sa
          naprawde drobne detale i jesli ktos az tak zwraca na to uwage to jest dla mnie
          chory.
        • d-ominisia Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 20.10.05, 19:05
          KU.. to ja juz niewiem o co ci chodzi!!! masz spaczony charakter
    • mika858 Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 20.10.05, 11:30
      przydałby ci sie dobry psychiatra bo jest z tobą żle jeśli dla ciebie liczy sie
      tylko kolor cipki!!wyrazy współczucia!!!
      • Gość: Werka Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.pool82107.interbusiness.it 20.10.05, 11:45
        Waldek,a wielkosc otworu w odbycie tez ma dla ciebie znaczenie pierwszorzedne?
        • waldek1610 Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 20.10.05, 12:05
          mniejsze, ale wogole lubie gdy kobieta ma sniado pomiedzy nozkami, w okolicach
          odbytu tez, jest to niesamowicie podniecajace dla mezczyzn...
          • Gość: Werka Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.pool82107.interbusiness.it 20.10.05, 12:21
            Mow za siebie,nie kazdy mezczyzna jest psychicznie chory.
    • Gość: Werka Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.pool82107.interbusiness.it 20.10.05, 12:24
      A twoja zona wie, co jest dla ciebie najwieksza wartoscia???
      • waldek1610 Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 20.10.05, 12:35
        Gość portalu: Werka napisał(a):

> A twoja zona wie, co jest dla ciebie najwieksza wartoscia???

Tak, dziekuje za "troske"....
        • Gość: Niebieska Re: Anatomia partnera- nie bez znaczenia!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:07
          A wiecie co? Tak czytam ten tekst.. ja uwielbiam niebieski kolor, szaleje!!
          Moze powinnam poszukac faceta z niebieskim penisem, co?? Jak sadzicie, skoro
          mamy sie sexualnie dopasowac....
          • Gość: pussy Re: Anatomia partnera- nie bez znaczenia!? IP: 195.136.246.* 20.10.05, 15:17
            Tak niebieski penis to jest to!!najlepiej jeszcze w prązki,przecież musimy sie
            dopasować!! waldek jestes głupi,co za roznica jaki odcień ma laska miedzy
            udami??
            • waldek1610 Re: Anatomia partnera- nie bez znaczenia!? 21.10.05, 06:04
              Gość portalu: pussy napisał(a):

> Tak niebieski penis to jest to!!najlepiej jeszcze w prązki,przecież musimy
              sie
              > dopasować!! waldek jestes głupi,co za roznica jaki odcień ma laska miedzy
              > udami??

Glupie pytanie, to tak jakbys zapytala sie; "jaka roznica czy obiad dobrze
              smakuje i pachnie czy nie"......
              • Gość: Nikat Re: Anatomia partnera- nie bez znaczenia!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:13
                Z tym, że kolor cipki nie ma nic do tego jak smakuje i pachnie!!
                • waldek1610 Re: Anatomia partnera- nie bez znaczenia!? 21.10.05, 11:11
                  ok, liczy sie ogolna prezentacja; cipka powinna dzialac na wszystkie nasze
                  zmysly...
              • Gość: Werka Re:to co w koncu jest wazne Waldek??? IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.10.05, 12:41
                Ty nie umiesz czytac waldek?
                Napisala jaki odcien, a nie zapach i smak!!!
                Jaki odcien ma zupa.No bardzo istotne.
                Badz konsekwentny w swoich wypowiedziach, mowiles o kolorze cipki,a nie smaku.
                • waldek1610 cipka powinna dzialac na wszystkie zmysly!!! 21.10.05, 12:44
                  chodzi mi o kolor, smak oraz zapach, czyli cipka musi dzialac na wszystkie
                  zmysly!!!
                  • Gość: Werka Re: cipka powinna dzialac na wszystkie zmysly!!! IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.10.05, 12:55
                    Widzisz kobiete.I jak poznajesz ,ze akurat tej cipka ci spasuje badz nie?
                    Przeciez nie podchodzisz do niej,wilizujesz cipke,a pozniej podajesz reka i
                    mowisz: czesc jestem Waldek.
                    I jeszcze jedno, okazuje sie,ze kobieta jest wprost twoim idealem z jednym
                    wyjatkiem-ma blada cipke.Co robisz? Zalamujesz sie i szukasz nowej partnerki?
                    • waldek1610 Re: cipka powinna dzialac na wszystkie zmysly!!! 21.10.05, 13:08
                      po to sie umawia z dziewczyna zeby pojsc z nia do lozka i sprawdzic, a noz ona
                      jest idealem, ale cipka to cipka kazda jest dobra, tylko taka normalna czybko
                      sie znudzi, natomiast dzieczyna z cudownie miesista, pomarszczona, sniada oraz
                      aromatyczna cipka to skarb!!!
                      • Gość: wandor Re: cipka powinna dzialac na wszystkie zmysly!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.10.05, 10:00
                        >>"dzieczyna z cudownie miesista, pomarszczona, sniada oraz
                        aromatyczna cipka to skarb!!!" >>

o fuj, pomarszczone, czarne, stare ci..ko. Ty jakis zboczony jestes:(((((((
        • Gość: Werka Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.pool82107.interbusiness.it 20.10.05, 16:10
          "Swoj na swego trafi"
          A ludzie maja skolonnosc zadowalania sie Byle Czym...
    • czekoladka_84 Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 20.10.05, 16:20
      Lepsza "jasna" fantastyczna kochanka czy "ciemna" kłoda?
      • Gość: Werka Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.pool82107.interbusiness.it 20.10.05, 16:26
        A to nie ma znaczenia dla waldka,musi miec ciemna cipke i sutki, a reszta sie
        dopracuje.
      • waldek1610 Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 21.10.05, 06:06
        czekoladka_84 napisała:

> Lepsza "jasna" fantastyczna kochanka czy "ciemna" kłoda?

To znanie nie ma zadnego sensu.....Czy kobiety o ciemnej karnacji twoim zdaniem
        to jedynie grubaski..........???
        • czekoladka_84 Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 21.10.05, 10:22
          To znanie nie ma zadnego sensu.....Czy kobiety o ciemnej karnacji twoim zdaniem
          >
          > to jedynie grubaski..........???

Chodzi mi o to, że jakbyś miał do wyboru: kobietę o ciemnym kolorze cipki, ale
          za to beznadziejną w łóżku i kobietę o jasnym kolorze, za to fantastyczną
          kochankę. To jaką wybierzesz? Kolor i rozmiar ma znaczenie drugorzędne.
          • waldek1610 Faceci to wzrokowcy, kobiety to czujniki........ 21.10.05, 11:18
            czekoladka_84 napisała:

> Chodzi mi o to, że jakbyś miał do wyboru: kobietę o ciemnym kolorze cipki,
            > ale za to beznadziejną w łóżku i kobietę o jasnym kolorze, za to
            > fantastyczną kochankę. To jaką wybierzesz? Kolor i rozmiar ma znaczenie
            > drugorzędne.

Masz racje ale tylko w czesci Czekoladka...Pamietaj ze faceci to "wzrokowcy" w
            odroznieniu od kobiet ktore sa "czujnikami"...Dlatego ja zawsze wole widziec co
            lize i gdzie wkladam peniska, nie wystarczy tylko uczucie...

Wiec wyglad ma rowniez ma znaczenie, a dlatego tez bardziej podniecaja mnie
            miesiste i ciemne cipki. Dlaczego ciemne? Dlatego zeby sie odroznialy, jesli
            twoja jest blada to jakos zlewa sie z reszta ciala, chyba rozumiesz o co mi
            teraz chodzi. Pamietaj faceci to wzrokowcy...
    • Gość: Werka Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.pool82107.interbusiness.it 20.10.05, 16:24
      Ja lubie penisy czerwone jak facet takiego nie ma to jestem zalamana i odrazu
      go odrzucam jako partnera bo co z tego,ze jest inteligentny, opiekunczy,
      przystojny zaradny itp ,skoro nie ma czerwonego penisa.A sutki musza byc o
      srednicy 2cm.
      • Gość: lazy*** Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.wa-wa.inpoland.pl 20.10.05, 16:33
        2cm to mało. od 3 zaczyna się rozmowa..
    • Gość: lazy*** mam podobne ideały IP: *.wa-wa.inpoland.pl 20.10.05, 16:32
      mam podobne ideały. łądne duże ciemne sutki i cipka- konkret, nie tam dupa
      blada... (nienawidzę rano widzieć nagiej kobiety która jest blada jak ściana,
      blond, blade piersi, niewidoczne sutki, jaśniutkie owosienie sromowe, słowem-
      dziewica orleańska. dla mnie takie kobiety są bez wyrazu, czuję się jak pedofil,
      bo takie cóś wygląda jak małe dziewcze...)
      jak wszyscy takie lubimy, to po co w ogóle się inne rodzą...
      • Gość: Werka Re: mam podobne ideały IP: *.pool82107.interbusiness.it 20.10.05, 16:57
        A ja nienawidze jak partner wydala z siebie zbyt jasny kal.
        • Gość: lazy*** Re: mam podobne ideały IP: *.wa-wa.inpoland.pl 20.10.05, 18:22
          wypowiedź nazbyt głupia.
          kobieta nie jest w stanie zrozumieć tego co myśli spostrzegawczy, zwracający
          uwagę na szczegóły i przede wszystkim estetykę meżczyzna, kobieta kierując się
          najbardizej zje..ą busolą świata- uczuciem- ma niewiele do powiedzenia w
          sprawie barwy kału kochanka, bo dla niej liczą się takie pierdoły jak miłosć itd.
          • Gość: Bas Re: mam podobne ideały IP: *.crowley.pl 20.10.05, 19:14
            ktos tu ma nasrane we łbie...
          • waldek1610 Re: mam podobne ideały 21.10.05, 06:10
            Gość portalu: lazy*** napisał(a):

> wypowiedź nazbyt głupia.
            > kobieta nie jest w stanie zrozumieć tego co myśli spostrzegawczy, zwracający
            > uwagę na szczegóły i przede wszystkim estetykę meżczyzna, kobieta kierując się
            > najbardizej zje..ą busolą świata- uczuciem- ma niewiele do powiedzenia w
            > sprawie barwy kału kochanka, bo dla niej liczą się takie pierdoły jak miłosć
            itd.

W rzeczy samej!!!
          • Gość: Werka Re: mam podobne ideały IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.10.05, 10:43
            To miala byc glupia i niepowazna wypowiedz "inteligencie"!!!
            • Gość: lazy*** Re: mam podobne ideały IP: *.wa-wa.inpoland.pl 24.10.05, 00:43
              a-ha
      • polishbellydancer Re: mam podobne ideały 20.10.05, 21:55
        dlatego wlasnie zostalismy obdarzeni przeklenstwem(?) wyboru i po prostu
        wybieramy to co nam sie podoba i odrzucamy cos co nie wyzwala w nas zadnych
        pozytywnych emocji---prose i logiczne--nie lubie jablek to jem gruszki, ale w
        tym samym czasie nie ublizam jablkom
        • waldek1610 Re: mam podobne ideały 21.10.05, 06:11
          polishbellydancer napisała:

> dlatego wlasnie zostalismy obdarzeni przeklenstwem(?) wyboru i po prostu
          > wybieramy to co nam sie podoba i odrzucamy cos co nie wyzwala w nas zadnych
          > pozytywnych emocji---prose i logiczne--nie lubie jablek to jem gruszki, ale w
          > tym samym czasie nie ublizam jablkom

I jesz te gruszki przez reszte zycia czy masz czasami apetyt na jabluszka??
          • polishbellydancer Re: mam podobne ideały 21.10.05, 16:46
            chyba nie zrozumiales przeslamia---tu nie chodzi o to co nam sie nudzi ale po
            co chetniej siegamy i o czym czesciej marzymy(co przedstawiles w temacie
            glownym i tegoz wlasnie dotyczyla moja odpowiedz)---oczywiscie to, ze preferuje
            gruszki nie wyklucza, ze raz na nigdy siegne po jablko---ale jak mam wybierac z
            kosza pelnego owocow to oczywiscie siegam po gruszke...
      • waldek1610 Re: mam podobne ideały 21.10.05, 06:09
        nie bez powodu, mowi sie ze brunetki sa ponetne i gorace w lozku.......
    • Gość: troja Re: Stuknij się w głowę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:10
      Ale ty jesteś pusty......
    • Gość: cudenko Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:09
      Waldeczku czytam tak sobie od dłuższego czasu to co piszesz i co odpisuja na to
      panienki na forum.I przyznam sie szczerze,że zaczynam czuc sie nieco
      nienormalna,bo chyba jako jedyna tu kobieta calkowicie cie rozumię i nie uważam
      za kretyna.Nawet moge powiedziec,ze podziwiam za szczerosc.Faceci juz tacy
      sa,zakochani w seksie,cipkach rożnego koloru i dużych wystajacych
      sutkach.Skłamała bym mowiac,że moj facet jest ze mna,bo jestem opiekuncza i
      miła,to też pewnie sie liczy,ale nie da sie ukryc,że najbardziej koca mnie po
      gorącym udanym seksie...Zresztą i dla mnie anatomia partnera jest nie bez
      znaczenia,musi miec piękne dłonie,choc troche umięśnione ciałko i nie za mało
      między nogami,nawet naturalny zapach partnera się liczy.Zgadzam sie z tobą i
      żałuje,że jako jedyna na tym forum.
      • waldek1610 Re: Anatomia partnerki- ma kolosalne znaczenie!!! 21.10.05, 06:21
        Gość portalu: cudenko napisał(a):

> Waldeczku czytam tak sobie od dłuższego czasu to co piszesz i co odpisuja na
        to
        > panienki na forum.I przyznam sie szczerze,że zaczynam czuc sie nieco
        > nienormalna,bo chyba jako jedyna tu kobieta calkowicie cie rozumię i nie
        uważam
        > za kretyna.Nawet moge powiedziec,ze podziwiam za szczerosc.Faceci juz tacy
        > sa,zakochani w seksie,cipkach rożnego koloru i dużych wystajacych
        > sutkach.Skłamała bym mowiac,że moj facet jest ze mna,bo jestem opiekuncza i
        > miła,to też pewnie sie liczy,ale nie da sie ukryc,że najbardziej koca mnie po
        > gorącym udanym seksie...Zresztą i dla mnie anatomia partnera jest nie bez
        > znaczenia,musi miec piękne dłonie,choc troche umięśnione ciałko i nie za mało
        > między nogami,nawet naturalny zapach partnera się liczy.Zgadzam sie z tobą i
        > żałuje,że jako jedyna na tym forum.

I chwala Tobie za wyrozumialosc Cudenko, ja tez czasami probuje zrozumiec
        kobiete i spelniac jej upodobania. Nie mozna powiedziec ze ktos jest glupi bo
        cos lubi, nawet jesli bylby to czysty instynkt, instynkt to tez rzecz ludzka.

Ja tez nie bardzo lubilem lizac mojej zonie cipke gdy ona ma nogi wyprostowane
        ale zrozumialem ze ja ta pozycja podnieca, wiec robie to choc boli mnie potem
        szyja...Grunt to zrozumienie plci przeciwnej. Uwazam ze gdy jakas kobieta
        zupelnie ignoruje potrzeby faceta nie wazne jakie dziwaczne bybyby wedlug niej
        to jest po prostu samolubna.
        • Gość: Werka Re: Anatomia partnerki- ma kolosalne znaczenie!!! IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.10.05, 09:26
          Nie mozna powiedziec ze ktos jest glupi bo
          > cos lubi, nawet jesli bylby to czysty instynkt, instynkt to tez rzecz ludzka.

Z tego wynika ,ze jak ktos lubi glawcic,albo zabijac,albo bic kobiete, to nie
          mozna powiedziec ,ze jest glupi bo to czysty instynkt,a instynkt to rzecz
          ludzka???????
          • waldek1610 Re: Anatomia partnerki- ma kolosalne znaczenie!!! 21.10.05, 11:33
            nie mieszaj Werka. Ja lubie ciemne i duze cipki u doroslych kobiet. Tak jak bym
            powiedzial ze lubie zbierac ksiazki, nie znaczy ze od razy je musze krasc,
            tylko kupuje, a z kobieta kocham sie tylko kiedy ona chce....
            • Gość: Werka Re: Sam sie gubisz w swoim watku IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.10.05, 11:47
              To ty mieszasz bo lubiec ,a stawiac na pierwszym miejscu pod wzgledem
              zaineresowania partnerka to duza roznica!!!
              • waldek1610 Re: Sam sie gubisz w swoim watku 21.10.05, 12:05
                jeszcze raz Werka, po polsku, angielsku albo rosyjsku...
                • Gość: Werka Re: Sam sie gubisz w swoim watku IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.10.05, 12:36
                  Wybieram opcje numer jeden,polski:
                  Przykladowo lubie mezczyzn chudych, ale nie jest to dla mie najwazniejszy
                  aspekt przy wyborze partnera,a ani wtedy gdy z nim uprawiam seks.
                  A ty piszesz tak:
                  1. cipka najwazniejsza,
                  a za chwile
                  2. po prostu lubie ciemna cipke

ad 1. dziwne podejscie
                  ad 2. w porzadku
                  • waldek1610 od cycka matki ...pod spodnice partnerki... 21.10.05, 12:42
                    Werka, powiem Ci jedno wolal bym kobiete z przecietna twarza ale ponetna cipka
                    i dupcia.

Mezczyzna zawsze potrzebuje kobiety, jako dziecko scie cycka i trzyma sie
                    spodnicy mamusi, a jako dorosly przerzuca sie na cycek partnerki i wchodzi jej
                    pod spodnice. Mezczyzna bez kobiety nie moze zyc i wlasnie dlatego pomimo
                    wszystkich problemow jakie my mezczyzni mamy z kobietami to nie mozemy bez nich
                    zyc.
                    • Gość: Werka Re: od cycka matki ...pod spodnice partnerki... IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.10.05, 12:51
                      powiem Ci jedno wolal bym kobiete z przecietna twarza ale ponetna cipka
                      > i dupcia.
                      >

A ja mysle,ze takie podejscie dotyczy mniejszosci mezczyzn.
                      To zreszta logiczne, jesli facet chce sie umowic z kobieta to umawia sie z ta
                      ladniejsza i ma nadzieje,ze i cipka i cala reszta tez mu sie spodoba.
                      • waldek1610 Re: od cycka matki ...pod spodnice partnerki... 21.10.05, 12:55
                        nareszcie sie z Toba zgadzam!!
                      • Gość: Werka Re: od cycka matki ...pod spodnice partnerki... IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.10.05, 12:58
                        Jestem w szoku!
    • takasobiekobietka Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 21.10.05, 00:12
      to sa nas dwie....bo ja tez rozumiem Waldka
      • waldek1610 Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 21.10.05, 06:24
        takasobiekobietka napisała:

> to sa nas dwie....bo ja tez rozumiem Waldka

A ja kocham moja zone bo wie ze ja nie klamie gdy mowie ze podoba mi sie duza
        ksztaltna pupcia, ale rowniez przyznaje sie ze lubie duze oraz ciemne cipki.
        Wiec jest was troje!!! Lubie gdy ona przebiera sie dla mnie oraz maluje
        wyzywajaca dlatego ze wie ze ja to lubie, ja tez nie jestem samolubem i robie
        tez rozne dziwne rzeczy dla mojej pani...
    • Gość: smak.moich.ust Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.telpol.net.pl 21.10.05, 06:17
      waldek jak ty człowieku dołujesz... idz sie zwal czy cos bo tobie to juz nic
      niepomoze... nieiwemmoze jakis seksuolog... powiedz ze masz fobie seksualne...
      teraz sa dobre leki, wylecza cie z tego...
    • Gość: smak.moich.ust Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.telpol.net.pl 21.10.05, 06:18
      aha no albo do psychiatry tam tez moze cos poradza.
      • waldek1610 Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 21.10.05, 06:27
        Gość portalu: smak.moich.ust napisał(a):

> aha no albo do psychiatry tam tez moze cos poradza.

Ile jest ludzi tyle jest roznych gustow. Co moze wyslal bys swojego sasiada do
        psychiatry dlatego ze nie je tradycyjnego schabowego z ziemniakami tylko kraby
        z lasagnia....?
    • Gość: Werka Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.10.05, 10:24
      Wiesz Waldek, fajnie ze sie dogadujesz swietnie ze swoja zona,potraficie
      spelniac swoje wzajemne potrzeby (a to, ze i tak masz ochote na inne to
      juz "szczegol") Natomiast rozmowa na ten temat wam chyba idzie troche gorzej,
      bo zasypujesz nas tu swoimi niekonczacymi sie przemysleniami na temat seksu i
      spraw z nim zwiazanych,zamiast zwierzyc sie zonie, bo to o czym nam opowiadasz
      czesto i jej dotyczy.Ja sie z twoimi pogladami w wwiekszosci nie zgadzam,nieraz
      uwazam je za wrecz absurdalne dlatego tez zwiazalam sie z kims, kto mysli
      podobnie jak ja i nie wybral mnie ze wzgledu na kolor cipki.Nawet jezeli
      chcialby przykladowo bym miala wieksze czy mniejsze piersi nie przezywal by
      tego tak jak ty.
      Osobiscie nie mam zbytniego doswiadczenia,ale wiem ,ze i peniski (jak cipki
      to i peniski) nico roznia sie miedzy soba,ksztaltem, szerokoscia,
      dlugoscia,kolorem i innymi szczegolami,ale poki dlugosc jest w normie (oceniam
      na oko,nie mierze!) to te szcegoly nie maja zadnego znaczenia i zwracanie uwagi
      na nie to jest czyste czepianie sie,mania albo po prostu komus sie nudzi i tak
      sobie wymysla z nudow.
      Nadal nie rozumiem tez dlaczego skoro masz taka potrzeba rozmawiania wciaz
      o seksie nie przeniesiesz sie gdzies gdzie ludzie maja podobne poglady i nikogo
      nie bulwersujesz ani nie denerwujesz??? Dwie dziewczyny cie tu poparly,ale
      chyba nie zrozumialy do konca.Ciekawe co by powiedzialy gdyby im chlopak
      oswiadczyl,ze sa ladne ,mile ,opiekuncze,inteligentne,ale nie maja koloru cipki
      takiego jak sobie zyczy???
      • Gość: pussy Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: 195.136.194.* 21.10.05, 14:04
        Jak to czytam to mi słabo...
    • Gość: hehhe Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:28
      aleś waldemar wsadził kij w mrowisko. siedzisz z całkowitym spokojem a panny
      sie rzucaja jak ryby wyrzucone na brzeg :)) hhehehhe, nie żebym popierała dobór
      li tylko na podst. cipki czy fiuta, ale nie jest to bez znaczenia oj nie.
      zależy jak blisko jesteśmy razem i na ile w stanie zaakceptować odchylenia od
      ideału. dla mnie nie ma problemu - jeśli kocham to nie na pewno nie będą dla
      mnie powodem zdrady czy zerwania jakies anatomiczne szczegóły niezgodne z moim
      ideałem ( a ma to miejsce) , nie dam też tego do zrozumienia miłemu bo faceci
      raczej nie są odporni na takie rzeczy:)) sama tez nie chciałabym tego usłyszeć
      mimo iż znam upodobania swojego faceta i czuję co podoba mu sie we mnie
      bardziej z co nie.
      ale ty to facet :)) to wszystko wyjasnia, hahahha, a żonę masz wyrozumiałą
      baaardzo , i dobrze, skoro potraficie swoje pragnienia realizowac to super.
    • Gość: Majka Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.dyn.optonline.net 21.10.05, 17:19
      Wyglad czlowieka jest bardzo wazny ale nie ma ludzi-idealow. Nie znajdziesz
      kobiety ktora mialaby doslownie wszystko na czym ci zalezy i wyglad i charakter
      i inteligencje. Musisz po prostu zdecydowac co dla ciebie najwazniejsze.
    • Gość: ania Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 21.10.05, 17:22
      Ty wogole czlowieku chyba sam masz nie za ciekawa budowe :D
      • Gość: Missy Queen Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 22.10.05, 13:54
        Waldek wyslij zdjeci!
        ALe nie twojej twarzy, bo malo mnie intersuje mnie twe oblicze, tylko
        twego "peniska", bo musiz byc taki wspanialy....
        • waldek1610 Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 23.10.05, 06:07
          Gość portalu: Missy Queen napisał(a):

> Waldek wyslij zdjeci!
          > ALe nie twojej twarzy, bo malo mnie intersuje mnie twe oblicze, tylko
          > twego "peniska", bo musiz byc taki wspanialy....

Dobrze, masz program do otworzenia panoramicznego zdjecia, jest naprawde
          dlugie....
          • waldka_zmora Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 23.10.05, 06:11
            waldek1610 napisał:

>
            > Dobrze, masz program do otworzenia panoramicznego zdjecia, jest naprawde
            > dlugie....

wiecej niz 3 cm???????????
            • Gość: Missy Queen Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 23.10.05, 09:12
              Dla kazdego faceta jego penis bedzie najdluzszy najwspanialszy :P
              pff...
              ale dlugie zdjecie, to w pionie co?
              moze jajka ci tak zwisaja :>
              • needy Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 23.10.05, 12:01
                Waldek, jeśli tak dobrze się dogadujecie z żoną poproś ją o przeszczep od
                jakiejś starej babci, albo moze pownieneś sobie znalesc wystarczająco starą
                kochanicę żeby smarować jej pyskiem po zgniłej dziurce...
                • maniaga Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 23.10.05, 13:30
                  Zanim została twoja żona było ja dokładnie obejrzec i nie zadawac głupich pytań
                  na forum.....
    • kominek Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 23.10.05, 15:25
      waldek1610 napisał:

> Oczywiscie taki szczegoly jak ksztalt piersi oraz pupy mozna latwo zobaczyc
      > nawet przez ubranie..Ale jesli facet lubi duze miesiste i sniade cipki i
      > ciemne duze sutki a okaze sie ze nasza partnerka takich nie ma to co wtedy?

Wybzykac raz i zostawic.
    • Gość: miki i dwa guziki Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.15, 12:01
      Moja zonka ma takia cipke i niestety musze ja zaspakajac z kolegami....... bo to diabe:-),
      l
    • alutta Re: Anatomia partnerki- nie bez znaczenia!? 24.01.15, 22:00
      proponuję porozmawiać o tym z partnerką na pewno Cie zrozumie i zgłosi się z tym problem do programu typu sekrety chirurgii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka