Dodaj do ulubionych

Romans z Profesorem

24.10.05, 21:03
co myslicie romansie z profesorem?pliz piszcie bo nie wiem cio robic
Obserwuj wątek
    • kupeczka666 Re: Romans z Profesorem 24.10.05, 21:07
      Jeszcze zalezy jaki ten profesor jest, mlody czy stary itd.
      Nie nie.. Nie chcialabym sie w cos takie wdawac nigdy w zyciu, pozniej moze cie
      zmuszac do roznych rzeczy, ty odmowisz, on cie nie przepusci z przedmiotu i rok
      do tylu..

Blondynki bawia sie lepiej ;D
    • Gość: ikcaj Re: Romans z Profesorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:08
      daj mu koniecznie !!! ach...zeby jeszcze ten twoj misiek mial zonke ;))...wtedy
      taki dreszczyk jest nie ? :> a jaki szpan przed kolezankami ;))) jaka ocena w
      indeksie...zastanawiasz sie jeszcze ??? po co ??? daj mu koniecznie !!! ;))))))
    • Gość: Juras Re: Romans z Profesorem IP: *.rybnet.pl 25.10.05, 00:05
      To ja opowiem pewną historyjke, adekwatną do tematu! Na studiach pedagogicznych
      w pewnym mieście, miasto sąsiednie z moim, jest sobie taki profesorek jeden!
      I raz była akcja, jedna dziewczyna umówiła się z nim dzień przed egzaminem na
      nocke... Było bara bara, myślała sobie że będzie łatwo na egzaminie! Na drugi
      dzień, po egzaminie odbierają sobie indeksy... Laska bierze swój, zagląda i
      jest... 50zł :) LOL
      Pomyśl że Ciebie może spotkać to samo :P
      • polishbellydancer Re: Romans z Profesorem 25.10.05, 00:08
        dobre ;o)
      • Gość: dziewczyna Re: Romans z Profesorem IP: 217.97.253.* 25.10.05, 00:10
        Straszne!
    • Gość: Juras Re: Romans z Profesorem IP: *.rybnet.pl 25.10.05, 00:07
      zapomnialem dopisać, te 50zł to było wszystko, egzaminu nie zdała!
      • Gość: Krystyna To zalezy IP: *.an3.ind20.da.uu.net 25.10.05, 03:03
        "od czego" profesor. Jesli matematyki to odradzam, gdy wyklada literture to co
        innego.
        Zawsze lepiej w lozku uslyszec ladny wiersz lub fragment ksiazki niz zajmowac
        sie twierdzeniem Pitagorasa.
        • mmaupa Re: To zalezy 25.10.05, 03:51
          No nie - ta wypowiedz mnie dobila!!! Matematycy bywaja troche odjechani, ale
          przepraszam kto w lozku gada o twierdzeniu Pitagorasa? I jesli akurat przerabia
          twierdzenie Pitagorasa to chyba to nauczyciel podstawowki! Poza tym idac tym
          tropem moznaby dojsc do wniosku ze naukowcy, ekonomisci, historycy czy kto tam
          jeszcze w ogole nie maja prawa do seksu - bo jak ci taki wyskoczy z wykladem z
          biochemii, albo co gorsza z historii starozytnej? Gdzie ten orgazm?

A tak bardziej na serio: dopoki nie masz wykladow z tym profesorem, to rob z
          nim co chcesz, w koncu wykladowca tez czlowiek. Jeli zdajesz u niego egzaminy,
          to trzymaj sie z daleka.

Poza tym to Pierre Curie i Maria Sklodowska wlasnie tak zaczynali! ;)
          • Gość: mysia_123 Re: To zalezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 20:17
            mam z nim wykłady a jest to profesorek od histry ...z dnia na dzien zaczyna
            robic sie coraz milej .......wow mam nadzieje z w łozku nie bedzie gadał o
            historii starozytnej
    • Gość: zadrzemiona Re: Romans z Profesorem IP: *.net-serwis.pl 25.10.05, 12:43
      Miałam romans z moim wykładowcą, ale w czasie, gdy juz nie miał ze mną
      wykładów. Było super! To, że było moim profesorem dodawało pikanterii...
      • kie_rka Re: Romans z Profesorem 28.10.05, 20:44
        Nom, pomysł nie jest głupi. :) Zależy co Cię kręci, ale mi np. też się podobał
        strasznie mój wykładowca z angielskiego i gdyby on był chętny to bez
        zastnowienia wskoczyłabym z nim do łóżka :)
        Jeżeli będziecie dyskretni to light, gorzej jak się wszystko wyda. Ale tak jak
        napisała poprzedniczka, dreszczyk emocji to super sprawa :)
        • Gość: kama Re: Romans z Profesorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:06
          tak te emocjie a jakie moga byc problemy gdy sie wyda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka