Dodaj do ulubionych

To pytanie do facetów :)

03.11.05, 20:39
Powiedzcie na co zwracacie uwagę w dziewczynach? :) Chodzi mi o wygląd i o
charakter ;)
Obserwuj wątek
    • zbieracz-szyszek Re: To pytanie do facetów :) 03.11.05, 21:10
      Czy ma duze i pojemne usta
      • paola200 Re: To pytanie do facetów :) 03.11.05, 21:15
        No to rzeczywiście masz wygórowane kryteria...buhahaha
        • Gość: kali Re: To pytanie do facetów :) IP: *.ztpnet.pl 30.11.05, 19:01
          Ty masz waskie i wyschniete?
    • Gość: Artur Przezywacz Re: To pytanie do facetów :) IP: 195.69.82.* 04.11.05, 10:52
      > Powiedzcie na co zwracacie uwagę w dziewczynach?

Na wyglad i charakter
      • Gość: ;) Re: To pytanie do facetów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 17:41
        Eeeee, i tak nie dadzą się na to złapać:)
        Wszyscy wiedzą, że na cycki;P
        • Gość: Znawca Re: To pytanie do facetów :) IP: 198.36.86.* 30.11.05, 18:06
          Wyglad-
          1Zadbane paznokcie u rak i nog
          2delikatny makijaz
          3zdecydownie spodnice i sukienki (spodnie sa dla facetow)
          4miły zapach delikatnych perfum
          Charakter
          1poczucie humoru
          2wyrozumiala
          3uczuciowa
          itp..................duzo by tu wymieniac
          • Gość: nt Re: To pytanie do facetów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:12
            jesteś les ?
    • Gość: chris p. Zwracamy uwagę na następujące przymioty: IP: *.acn.waw.pl 30.11.05, 18:56
      1) Wygląd - w miarę ładna, nie gruba, ładny uśmiech, wydatne piersi, zgrabna pupa
      2) Charakter - nie może być pustą laską z dyskoteki, nie może być przemądrzałą
      karierowiczka, musi lubić dzieci i zwierzęta, musi być w miarę skromna i
      powsciągliwa (ale w łóżku niegrzeczna), dodatkowo jakieś zainteresowania poza
      telewizją, musi umieć ugotować obiad, musi chociaż raz do roku założyć spódnicę
      lub sukienkę (to takie kobiece...), musi tolerować piłkę nożną i komputer, musi
      rozumieć, że raz na jakiś czas facet MUSI spotkać się z kolegami, musi być
      gotowa do poświęceń np. do skrócenia gry wstępnej.

Jeśli spotkam taką kobietę, oświadczę się natychmiast.
      • Gość: chris p I jeszcze poczucioe humoru: IP: *.acn.waw.pl 30.11.05, 18:57
        Bareja, Monthy Python, Family Guy, Friends, polskie komedie
      • cindyy Re: Zwracamy uwagę na następujące przymioty: 01.12.05, 13:21
        Hehehe... do Chrisa.p:
        Ja jestem taką kobietą.A żeby było śmieszniej mam narzeczonego i za pół roku
        wychodzę za mąż ;-))
        Zyczę powodzenia w szykaniu taj jedynej,a kto wie może będzie ich więcej...
        • Gość: chris p Pocieszyłaś mnie - istnieją takie kobiety! IP: 195.85.249.* 01.12.05, 14:12
          ...
    • Gość: roman Re: To pytanie do facetów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:55
      wygląd: tyłek
      charakter: cycki
    • waldek1610 Re: To pytanie do facetów :) 01.12.05, 09:19
      paola200 napisała:

> Powiedzcie na co zwracacie uwagę w dziewczynach? :) Chodzi mi o wygląd i o
      > charakter ;)

Musi miec duze cyce, pulchne wargi i duza aromatyczna pupe. A do kazdego
      charakteru mozna sie przyzwyczaic....
      • Gość: Pati Re: To pytanie do facetów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:35
        Tak,widać Waldi że niemasz zbyt wygórowanych wymagań co do kobiet.Ale
        cóż,takiemu erotomaniwi wystarczy wszystko co ma dziurkę i co nie zwieje na
        drzewo:D:D
        • Gość: fvsdgsfd Re: To pytanie do facetów :) IP: 213.17.202.* 01.12.05, 14:58
          z wygladu to nogi umiesniona lydeczka wysoki obcasik jakis nylonik na tym i to
          jest wlasnie to co wszystki zgrabne kobiety powinny pokazyac
    • Gość: zyczliwy Re: To pytanie do facetów :) IP: 62.111.173.* 01.12.05, 16:01
      cycki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka