olifffffka 24.11.05, 20:59 Mamy z koleżanką zorganizować fajną imprezkę dla ok 6-8 osób - same pary. Znacie jakieś fajne zabawy konkursy, żeby rozruszać towarzystwo które się jeszcze nie zna. Wymyśliłyśmy karaoke? Co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Przezywacz Re: Zabawy na impreze IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.11.05, 21:15 Konkurs bekania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna niepoko Re: Zabawy na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:10 Jest taka zajawka, że wszyscy się rozbierają, i zawiązuje im sie oczy . . .po omacku szukają partnera . . . Jesli to będzie dość luźne towarzystwo to może się zgodzą . . .Gwarantuje swietną zabawę! Buziaki for U !!! :*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olifffffka Re: Zabawy na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:51 No raczej aż tak luźne to może nie :D. Myślałyśmy natomiast o szukaniu partnerki np po kolanach ale wszystkie jesteśmy tak różne (gruba, chyda, niska, wysoka) że to byłoby chyba zbyt proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25. 11 Domowe Przedszole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 08:33 O rany... to zart jakis ?! Brak slow !! P.S. Pogadaj z ludzmi w przedziale wiekowym 7 - 11 . Moze Ci pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Re: Zabawy na impreze IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 25.11.05, 09:11 1) Ciastko - panowie masturbuja sie nad ciastkiem i partnerka tego, ktory sie ostatni spusci zjada ciastko 2) Kamienna twarz - chyba nie musze wyjasniac Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Zabawy na impreze 25.11.05, 09:15 > 1) Ciastko - panowie masturbuja sie nad ciastkiem i partnerka tego, ktory sie > ostatni spusci zjada ciastko Hehehe - hardcore:) > 2) Kamienna twarz - chyba nie musze wyjasniac No ostatecznie - zalezy kto ciagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Zabawy na impreze IP: *.am.gdynia.pl 09.12.05, 20:36 niezly hardcore, ale byloby niezle , albo wspolny sex party ale zgumka only byloby co wspominac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: author w chowanego IP: 195.136.246.* 25.11.05, 12:01 wiesz,jeden sie chowa,a reszta go szuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliffffka Re: Zabawy na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:27 Uważacie w takim razie że np wesela też są dziecinne, bo są nim różne zabawy związane np. z oczepinami. A wróżby Andrzejkowe też są dziecinne? A wręczanie prezentów pod choinkę to też "domowe przedszkole"? Wszystkie te tradycje wymyślono w jednym celu - ABY SIĘ DOBRZE BAWIĆ!!! Jeżeli wy przez dobrą zabawę rozumiecie tylko upicie się do nieprzytomności i orgie to chyba nie mamy o czym gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Zabawy na impreze 25.11.05, 13:29 Fajna jest ta gra (zapomniałam jak się nazywa), ale chodzi mi mniej więcej o to: jest takie coś z kółkami w różnych kolorach i zadanie polega na niedotykaniu innych kolorów, które wypadną. Na pewno kojarzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zabawy na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:36 Twist? też o tym myślałam, ale jszcze nie udało mi się znaleźć w sklepie. Pracuje nad tym, ale dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Zabawy na impreze 25.11.05, 13:40 No właśnie, skleroza mnie męczy :) Fajne też są karty do flirtu towarzyskiego. Albo po prostu zróbicie jaką impreze tematyczną np. w stylu lat 70, 80 itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSS Re: Zabawy na impreze IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.12.05, 17:46 BUTELKA Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Zabawy na impreze 09.12.05, 18:20 3 pary to naprawde mozna taka impreze urzadzic wystarczy tylko troche otwartosci na drugiego czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś