Dodaj do ulubionych

Zabawy na impreze

24.11.05, 20:59
Mamy z koleżanką zorganizować fajną imprezkę dla ok 6-8 osób - same pary.
Znacie jakieś fajne zabawy konkursy, żeby rozruszać towarzystwo które się
jeszcze nie zna. Wymyśliłyśmy karaoke? Co jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Zabawy na impreze IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.11.05, 21:15
      Konkurs bekania
    • Gość: taka jedna niepoko Re: Zabawy na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:10
      Jest taka zajawka, że wszyscy się rozbierają, i zawiązuje im sie oczy . . .po
      omacku szukają partnera . . . Jesli to będzie dość luźne towarzystwo to może
      się zgodzą . . .Gwarantuje swietną zabawę! Buziaki for U !!! :*:*:*
      • Gość: olifffffka Re: Zabawy na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:51
        No raczej aż tak luźne to może nie :D. Myślałyśmy natomiast o szukaniu
        partnerki np po kolanach ale wszystkie jesteśmy tak różne (gruba, chyda, niska,
        wysoka) że to byłoby chyba zbyt proste :)
    • Gość: 25. 11 Domowe Przedszole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 08:33
      O rany... to zart jakis ?! Brak slow !!
      P.S. Pogadaj z ludzmi w przedziale wiekowym 7 - 11 . Moze Ci pomoga.
    • Gość: MPDorota Re: Zabawy na impreze IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 25.11.05, 09:11
      1) Ciastko - panowie masturbuja sie nad ciastkiem i partnerka tego, ktory sie
      ostatni spusci zjada ciastko
      2) Kamienna twarz - chyba nie musze wyjasniac
      • jurek_dzbonie Re: Zabawy na impreze 25.11.05, 09:15
        > 1) Ciastko - panowie masturbuja sie nad ciastkiem i partnerka tego, ktory sie
        > ostatni spusci zjada ciastko

Hehehe - hardcore:)

> 2) Kamienna twarz - chyba nie musze wyjasniac

No ostatecznie - zalezy kto ciagnie.
      • Gość: henio Re: Zabawy na impreze IP: *.am.gdynia.pl 09.12.05, 20:36
        niezly hardcore, ale byloby niezle , albo wspolny sex party ale zgumka only
        byloby co wspominac!!!
    • Gość: author w chowanego IP: 195.136.246.* 25.11.05, 12:01
      wiesz,jeden sie chowa,a reszta go szuka
    • Gość: oliffffka Re: Zabawy na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:27
      Uważacie w takim razie że np wesela też są dziecinne, bo są nim różne zabawy
      związane np. z oczepinami. A wróżby Andrzejkowe też są dziecinne? A wręczanie
      prezentów pod choinkę to też "domowe przedszkole"? Wszystkie te tradycje
      wymyślono w jednym celu - ABY SIĘ DOBRZE BAWIĆ!!! Jeżeli wy przez dobrą zabawę
      rozumiecie tylko upicie się do nieprzytomności i orgie to chyba nie mamy o czym
      gadać...
      • czekoladka_84 Re: Zabawy na impreze 25.11.05, 13:29
        Fajna jest ta gra (zapomniałam jak się nazywa), ale chodzi mi mniej więcej o
        to: jest takie coś z kółkami w różnych kolorach i zadanie polega na
        niedotykaniu innych kolorów, które wypadną. Na pewno kojarzysz.
        • Gość: kasia Re: Zabawy na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:36
          Twist? też o tym myślałam, ale jszcze nie udało mi się znaleźć w sklepie.
          Pracuje nad tym, ale dzięki :)
          • czekoladka_84 Re: Zabawy na impreze 25.11.05, 13:40
            No właśnie, skleroza mnie męczy :) Fajne też są karty do flirtu towarzyskiego.
            Albo po prostu zróbicie jaką impreze tematyczną np. w stylu lat 70, 80 itp.
    • Gość: SSS Re: Zabawy na impreze IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.12.05, 17:46
      BUTELKA
    • dyskopata Re: Zabawy na impreze 09.12.05, 18:20
      3 pary to naprawde mozna taka impreze urzadzic wystarczy tylko troche
      otwartosci na drugiego czlowieka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka