Dodaj do ulubionych

ochrona włosów

05.12.05, 16:01
Od jakiegos czasu prostuję włosy prostownicą. Wiem, że to je niszczy i
dlatego chciałabym je w jakiś sposób chronić. Czy są jakieś kosmetyki do
włosów, które mi w tym pomogą? Nie chcę ich ratować jak będzie za późno
Obserwuj wątek
    • Gość: martus Re: ochrona włosów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.12.05, 18:36
      ja tez prostuje,prostownica czy chcesz czy nie chcesz zniszczy ci wlosy..:/nie
      ma na to rady
    • Gość: Lacomia Re: ochrona włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:44
      prostowałam dlugo włosy prostownica ale juz nigdy jej nie dotkne,strasznie
      wysusza i niszczy włosy,szybko sie łamią i w ogóle masakra:/ale jak juz tam
      bardzo bardzo musisz je prostowac(chociaz ja tez tak na poczatku myslalam ze
      musze bo byly ani proste ani kręcone jakies takie falowane byly)to odzywiaj je
      i nawilzaj najlepiej odzywkami z Welli albo Loreal do wloso zniszczonych i
      słabych,podobno dobra jest tez odzywka firmy Kallos nawet dla najbardziej
      zniszconych wlosow,no i koniezcnie podcinaj je regularnie
      • m_w3 Re: ochrona włosów 05.12.05, 19:35
        Dzięki za odpowiedź. Staram się na razie nie stosować tej prostownicy po każdym
        umyciu. Wiem, że nie uniknę zniszczenia włosów, ale chce przynajmniej jakoś je
        ochronić, zeby nie zniszczyły się zbyt szybko albo za bardzo.
    • Gość: Marian Dwie Szopy Re: ochrona włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:51
      Najlepszym sposobem ochrony włosów przed Prostownicą jest założenie na głowe
      wiadra stalowego (może byc ocynkowane) gdy tylko zobaczysz zbliżajaca sie
      prostownicę. Jeśli jednak to nie pomoże to polecam agencje ochrony "solid" Oni
      juz naprastuja tą Prostownicę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka