Dodaj do ulubionych

Jaki prezent na....

19.12.05, 09:05
Gwiazdkę? Jestem ze swoją dziewczyną równy rok, to nasza pierwsza gwiazdka,
mamy po 17 lat... Chciałbym,żeby było coś fajnego, żeby się nie zawiodła :-)
Obserwuj wątek
    • mati29 Re: Jaki prezent na.... 19.12.05, 09:09
      wydepiluj strefe intymna
    • Gość: Ociec Re: Jaki prezent na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 10:46
      Skad jestes zbiku? chyba cie znam
      • Gość: kalinka Re: Jaki prezent na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 11:10
        A może coś z biżuteri? Np łańcuszek z jakimś fajnym wisiorkiem, albo
        pierścionek?
        • mati29 Re: Jaki prezent na.... 19.12.05, 11:12
          co za tandeta
          wisiorek ?!!!
          ma byc cos niezapomnianego a Ty wyjezdzasz z wisiorkiem, moze jeszcze z
          serduszkim na pol ?
          • Gość: kalinka Re: Jaki prezent na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 11:16
            to wymyśl coś lepszego
            • Gość: Werka Re: Jaki prezent na.... IP: *.pool82107.interbusiness.it 19.12.05, 11:49
              Coz ,ja uwazam ze kobiete zawsze cieszy bizuteria lub cos z ubran i jeszcze z
              kosmetykow.Jesli chodzi o to pierwsze to musisz ja dyplomatycznie wypytac jaka
              lubi,delikatna czy bardziej widoczna.Zlota czy srebna albo jeszcze biale
              zloto.Ubrania wystarczy ze znasz rozmiar,jaki ma gust to chyba widzisz na
              codzien.A kosmetyki to tez zalezy co uzywa (maskara,puder,cien do
              powiek ,pomadka,blyszczyk itp),czy sie maluja,jezeli tak to jakie kolory
              lubi ,jakie firmy itp.Zagladnij jej po prostu do szafki jak nie bedzie
              widziala.Perfumy to tez dobry pomysl,ale z tym juz trudniej,nie zawsze moj
              chlopak trafil z zapachem.
              A co najwazniejsze zalezy od twoich funduszy.
              • Gość: Kalinka Re: Jaki prezent na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 11:51
                A tak właściwie to jesteś z nią rok a nie wiesz o czym marzy?
                • Gość: zbiku Re: Jaki prezent na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 17:03
                  Nie ma konkretnych marzen, co by chciala dostac, tak jak ja nie mialem, ale juz
                  mi cos kupila :-)

Zastanawialem sie nad pierscionkiem... ostatnio jeden jej sie zniszczyl,
                  wypadlo oczko z niego... Chyba wlasnie jaksi fajny pierscionek kupie :-)

A wisiorek ma juz ode mnie, na walentynki dostala :-) I nie pol serduszka,
                  tylko cale :-)
          • Gość: pprety Re: Jaki prezent na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:39
            A ja dostałam prześliczny, złoty wisiorek z serduszkiemi i uważam że to
            wspaniały pomysł na prezent
    • ania_188 Re: Jaki prezent na.... 19.12.05, 20:08
      1) Wisiorek złoty z serduszkiem,
      2) Kosmetyki z firmy "Pupa" (możesz wybrać jakiś fajny zestaw juz w komplecie)
      3) Perfumy (Paco Rabanne FLUORESCENCE)
      4) Pierścionek, skoro sie jej "spsuł"
      • Gość: Stokrotka Re: Jaki prezent na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 22:32
        Jak kupujesz pierścionek to ważny jest odpowiedni rozmiar. Może weź np jakiś
        jej na wzór (tylko żeby nie widziała jeśli to ma być niespodzianka). Mój
        chłopak wziął mnie do jubilera i wybierałam, dobrze zrobił, bo mam malutki
        rozmiar palca (12) i jak znam życie sam kupiłby za duży.
        • Gość: zbiku Re: Jaki prezent na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 23:11
          No wlasnie, planuje pierscionek... ale co z tym rozmiarem... to juz niedlugo, a
          jak ja wezme do jubilera to nie bedzie niespodzianki...kurde :-(
          • Gość: Stokrotka Re: Jaki prezent na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 23:14
            A nie możesz zwinąć jakiegoś jej pierścionka (potem oddać oczywiście) i wziąść
            do jubilera na wzór?
            • Gość: zbiku Re: Jaki prezent na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 23:17
              Ja u niej nie bywam w domu na tyle czesto, zeby jej jakis 'podkrasc', a poza
              tym ona ma 2 pierscionki, w tym jeden ten popsuty juz...
              • Gość: Stokrotka Re: Jaki prezent na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 23:26
                To odrysuj ;). Albo przyjżyj się jej palcom i weź kogoś o podobnych na
                przymiarkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka